Sponzorji

AV Planet

ALS

ADOZ

Sonus Art-November 2016

KAT - Kuzma d.o.o.

Audio Alto

Technotop

Primaline

Scansonic

Zvucne Novosti

Sound News

Novice

HI-FI Ljubljana 2019

25.09.2019 - Napisal: trancedeejay

 

 

Vabljeni v prostor, kjer dobra glasba zveni tako, kot mora.

 

 

 

 

Hi-Fi Ljubljana prvi vikend v oktobru ponovno odpira svoja vrata vsem ljubiteljem dobre glasbe, vrhunskega zvoka in izobraževalnih vsebin s področja avdio tehnologije, zvočne reprodukcije, glasbene produkcije in zvokovne obdelave.

Pričakuje vas bogat program zanimivih govorcev in sogovornikov, glasbena delikatesa izbranih plošč, ure glasbe v visoki resoluciji in preko 100 svetovno uveljavljenih blagovnih znamk zabavne elektronike.

 

 

>> Video utrinki s Hi-Fi Ljubljana 2018

 

 

 

 

ZA DOBER ZVOK BODO SKRBELI

 

Za dober zvok bo skrbelo skoraj 30 predstavnikov in proizvajalcev High-Fidelity avdio video opreme, ki bodo v dveh hotelskih nadstropjih predstavljali dovršene analogne in digitalne predvajalne sisteme, slušalke, akustične dodatke in ostalo opremo. Napovedujejo demonstracije legendarnih izdelkov, ki še danes nosijo lovoriko referenčnosti in so živi dokaz, da dobri inženirski dosežki nikoli ne zastarajo, premierno pa boste lahko prisluhnili tudi nekaj tehnološkim novostim na slovenskih tleh. 

 V 24-ih poslušalnicah, ki so jih za vas pripravili v 13. in 15. nadstroju hotela Radisson BLU Plaza, boste lahko na lastna oči in ušesa izkusili avdio in video komponente različnih cenovnih razredov - od najboljših vhodnih modelov do prestižnega High-End segmenta.

 

 

 >> HFLJ2019 SODELUJOČI

 

 

 

 

 

PROGRAM DELAVNIC IN PREDAVANJ

 

 

Obisk dogodka je priložnost, da v živo doživite sodobne trende avdio video industrije, uživate v glasbi in ob kozarcu vina, pobrskate po ploščah, razširite vaša multimedijska obzorja ter v naši družbi negujete kulturo zavednega poslušanja. V letošnjem programu predavanj in delavnic bomo pogledali v zakulisje glasbene produkcije, prisluhnili master trakovom legendarnega Studia Tivoli, debatirali o vlogi glasbenega producenta, izvedeli, kako je potekala digitalizacija celotnega zvokovnega arhiva RTV Slovenija in podrobneje spoznavali anatomijo ožilja kakovostnih avdio sistemov. Z vami bodo:

 

 

>>HFLJ2019 GOVORCI>>HFLJ2019 PROGRAM

 

 

 
  
  

 

 

 

LJUBEZEN DO ZVOKA IZ SPOŠTOVANJA DO GLASBE

 

 

Na Hi-Fi Ljubljana k dobremu zvoku stremijo, ker ljubijo glasbo; dogajanje bo zato prežeto s spoznavanjem nove glasbe in odkrivanjem prej nez(a)nanih plati in plasti znanih spevov, napevov ter kompozicij v obliki DSD, PCM in MQA zapisov, na voljo pa bo tudi širok izbor plošč tujega in domačega kataloga. Sobotni del dogajanja bo zaključen z nastopom dueta  Batista Cadillac, ki vas bosta skozi izčiščen preplet vokala in kitare popeljala po poteh bluesa, countryja, amerikane in rocka.

 

 

 

*Koncert bo potekal v preddverju 15. nadstropja.

 

 


 

 

OB POSLUŠANJU SE PRILEŽE POKUŠINA

 

 

Someljejska ekipa Domačije Ražman se nam bo pridružila tudi na letošnji novi lokaciji. V družbi vinskih kozarcev in rujne kapljice jih najdete v 15. nadstropju ... da se bodo plošče vrtele še hitreje, akordi pa šli lepše v uho.

 

 

 


Vabljeni, da se nam pridružite in pomagate širiti dober glas o nadstandardni izkušnji, ki jo pričara High-Fidelity tehnologija. Postanite del dogodka, kjer skrbno negujemo kulturo bivanja in zavednega poslušanja ter vašo blagovno znamko približamo obiskovalcem, ki kakovost postavljajo pred ceno.

 

 

LOKACIJA

 

 

Dogajanje bo tokrat potekalo v ljubljanskem hotelu Radisson BLU Plaza, ki bo z zvokom prijaznimi demonstracijskimi sobami in saloni poskrbel za navdihujoč pogled na Ljubljano, Karavanke in Kamniške alpe.

 

Radisson BLU Plaza Hotel (Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana) se nahaja na obrobju Ljubljane, tik ob severni ljubljanski obvoznici, na odlični lokaciji v BTC City-ju. Od središča Ljubljane je oddaljen 4 km.

 

 

 PODROBNEJŠE INFORMACIJE

 

 

 

SPLETNA STRAN

https://hifi-ljubljana.org/

 

GALERIJA SLIK

https://hifi-ljubljana.org/galerija

 

 

 

 

 PODPORNIKI DOGODKA

 

 

 

Ostale novice

Video player
FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!

FULL SMART TOUR OF OUR DREAM HOME!
How To Build A Magico Loudspeaker
Boenicke W13 HiFi Speakers Accuphase Ayon Audio
CYMATICS: Science Vs. Music - Nigel Stanford
Seznam vseh videov »