| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Sob Sep 19, 2009 00:33 Naslov sporočila: Predstavimo se |
|
|
Dober večer družba!
Veliko forumskih okolij ne glede na tematiko vsebuje kotiček, kjer se lahko člani predstavijo. To je nekaj običajnega in kakor že sam naslov teme govori, bo tukaj tekla beseda o nam. Po želji predstavite sebe, svojo družino, s čim se bavite, svoj pogled na audio tematiko, lepite fotke,... veseli bomo vsega. Skratka naj se vije luštna, sproščena atmosfera.
Da prebijem led... sem Aljoša, 35 letni oče treh otrok, poročen s krasno žensko, ki razume mojo "audio odvisnost". Stanujemo streljaj iz Celja v stari hiši, ki jo z ženo počasi obnavljava, pač kolikor je denarja. Tega pa glede na to, da smo velika družina s povprečnimi dohodki, ni na pretek. Ko čez nekaj let izplačava kredit za hišo, sledi dograditev, kjer bom končno prigural do svoje poslušalnice. Zamislil sem si 30 kvadratov zase in toliko jih bom tudi iztržil. Ženka pa dobi kaj drugega, tako da bo volk sit in koza cela.
V audio sem zajadral že kot otrok. Oče je že 35 let strasten radioamater in preko njega ter njegovih prijateljev sem tudi jaz padel v svet elektronike, radijskih postaj, anten in podobnih zadev. Naredil izpit in postal eden najmlajših radioamaterjev v SFRJ. Ko pa sem takrat pubec spravil skupaj svoj prvi ojačevalnik, bazirajoč na popularnem čipu TBA 810S, ga priklopil na očetov kolutar znamke UNITRA ZRK in sparil z zvočniki tedaj našega glavnega hišnega radio-ojačevalnika Ei NIŠ - HSR 50, pa je bilo takoj fertik. Poti nazaj več ni bilo. No tega Ei Niševega reveža sem imel takrat razstavljenega na prafaktorje menda milijonkrat.
Moja velika strast so novodobne audio naprave. Nove generacije "digi" ojačevalnikov, glasbeni serverji in podobno. Rad sprobavam vse žive novotarije, to mi je gušt.
V zadnjem času tudi veliko kolesarim, za kar so me navdušili tukajšnji soforumaši. Več o tem v temi "fizkultura". Počasi bomo že morali odpreti športno društvo audio-kontakt.
Da ne pozabim tistega, zaradi česar naš ljubi hobi sploh obstaja, to je GLASBA. Sem bolj kot ne multipraktik in se vživim v vsako. Razen kakšnega heavy metala, housa, tranca, tega pa ne prebavljam. Najbolj pa uživam v akustični in vokalni glasbi, nezateženem jazzu, sprostitveni "peace of mind" glasbi. Tu pa predem kot sit maček. Pa tudi klasika in elektronika se znajdeta na sporedu. Od slednje največ ambiental/chillout variante.
Vabljeni k sodelovanju! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27 Prispevkov: 1028 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Pet Okt 02, 2009 11:06 Naslov sporočila: |
|
|
Kot kaže tema ni ravno popularna....saj ni sledu o kakšnih kablih.
Se bom pa jaz pridružil audiofilu pa povedal par stvari o sebi.
Star sem 44 (še dober mesec pa jih bo 45). Živim in delam (trenutno) v Gorici, onnstran meje tako da bolj poznam italijansko avdio sceno. Z avdiom se ukvarjam že od malih nog, prvi sistem sem sfehtal staršem tam pri 13ih, za dober solski uspeh.
Tudi pozneje, na univerzi sem se nameraval posvetiti avdio svetu, pa se to ni obneslo, tako da sem sedaj čisti uporabnik in nimam z profesionalnim avdio svetom nobene zveze. Tudi mene zanimajo novotarije, a predvsem iz multichannel sveta.
Na glasbenem področju poslušam malo vsega, razen kakega metala, house ipd., pa tudi opera je malo težje prebavljiva...
Pri starsih imam na razpolago dosti prostora, ki ga mislim v bodocnosti preurediti za avdio namene , žal pa stalno primankuje časa....dobre namere pa kljub temu ostajajo.
PS: morda se motim, ampak zdi se mi da je bila podobna tema že odprta pred kratkim, kaže , da ste jo pobrisali, zakaj?
PPS: znova bom poudaril, kot sem že napisal v pobrisani temi, da bi bilo prav, da se predstavijo "profesionalni avdio operaterji" ki sodelujejo na forumu. Mislim, da to bistveno pripomore k transparentnosti posegov in foruma samega.
LP
Miran _________________ Chi suona, stona. Chi non suona, critica! (R.Muti) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Okt 06, 2009 21:50 Naslov sporočila: |
|
|
Že dolgo sem razmišljal o spremembi avatarja, a za ta korak sem se odločil šele, ko sem videl da to počno tudi drugi na tem forumu (ProJet, Audiofill...)
Moj nov avatar:
Predstavitev pa morda kdaj drugič. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|