| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 15:32 Naslov sporočila: Pobuda |
|
|
Gotovo vas večina prebira tudi oglase na forumu in ker je med drugimi tudi tale oglas: http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=6016 , sem pomislil, da bi morda lahko s kakšnimi prostovoljnimi prispevki pomagali pri vzdrževanju AK portala. Ne vem sicer, na kakšne odzive bo naletela ta moja pobuda, a kar se mene tiče, bi brez težav pogrešil kakšnih 10 ali 20 evrov. Kolikor lahko sklepam po številu objav posameznih članov foruma, nas je vsaj 50 do 60 takih, ki kar precej koristimo forum portala in predvsem mi bi lahko kaj pripomogli. Kaj pravite? _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
honza

Pridružen/-a: Čet Feb 2009 10:45 Prispevkov: 188 Kraj: KOČEVJE
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 16:18 Naslov sporočila: |
|
|
Ja,za kakšnih 20€ se pri meni ne bi svet podru...
Tako,da podpiram to pobudo! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 16:37 Naslov sporočila: |
|
|
Mislim da noben ne bo bankortiral, če kaj prispeva v lonček.
Tako da ... absolutno podpiram pobudo!
Lp _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 16:52 Naslov sporočila: |
|
|
| Se strinjam tudi jaz.Zelo dobra ideja!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 17:29 Naslov sporočila: |
|
|
| ja before tud jaz sem pomislil na kaj podobnega.vem ,da je trenciju nerodno ,da bi prosil za kak prispevek.najbolj žalostno je ,da mora fant prodat del sistema ,da obdržimo kar imamo. tale forum se mi zdi daleč najboljši na slovenski sceni,tudi zaradi admina ,ki je zelo uvideven in toleranten.zato predlagam da damo neko letno članarino in pomagamo vzdrževat ta forum na nivoju kot je bil do sedaj.večina nas ni tako revnih,če imamo za razne zvočnike ,drage kable,cd plajerje ,itd....bomo najbrž našli tudi kak prispevek za forum.predlagam ,da se dogovorimo o prostovoljni članarini ali kako bi to poimenovali. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 17:53 Naslov sporočila: |
|
|
@drago67
Saj ravno takšne misli, kot jih navajaš, so tudi meni rojile po glavi, ko sem predlagal to "akcijo". Vem, da s tem ne bomo rešili situacije v celoti, a če bi se nas vsaj toliko, kot sem predvidel, odzvalo, bi vsaj malo ublažili situacijo trancedeejay-u, predvsem pa, da ne bi obupal nad situacijo in vse skupaj opustil. Kako izvesti to zbiranje sredstev, ali z nakazilom na transakcijski račun, ki bi ga admin. objavil, ali kako drugače, pa bi moral povedati nekdo, ki pozna to področje - zato, da bo potekalo "po črki zakona". _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 18:34 Naslov sporočila: |
|
|
Count me in! Se strinjam s samoprispevkom.
Glede članarine pa nisem prepričan, da bi se prav obnesla... Se bojim, da bi se forum precej skrčil, če bi se uvedla. Če pa se motim pa toliko boljše. No, to je itak v adminovi domeni, da se odloči... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03 Prispevkov: 419 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 18:38 Naslov sporočila: |
|
|
Sem tudi za to, ni problema. _________________ lp, Branko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 18:52 Naslov sporočila: |
|
|
| mišolin je napisal/a: | | Glede članarine pa nisem prepričan, da bi se prav obnesla... Se bojim, da bi se forum precej skrčil, če bi se uvedla. |
Tukaj je govora izključno o tej enkratni situaciji (in morda še kdaj, če bo treba skupaj stopit, če bo kaj zaškripalo) in ne o članarini. O tej je, če me spomin ne vara, tudi že bilo govora a ni padlo na plodna tla, saj bi se, kot pravilno sklepaš, članstvo foruma skrčilo na (moja domneva) kakšnih 15 do 20%. Večina nas, ki smo z svojimi objavami bolj ali manj aktivni sokreatorji, pa bi itak pristali tudi na članarino. A prosim, ne mešati članarine v to pobudo. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mišolin
Pridružen/-a: Sob Dec 2008 19:04 Prispevkov: 441 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 19:00 Naslov sporočila: |
|
|
| Pardon, moja napaka. Sem malo preveč površno prebral prejšnje poste. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 19:22 Naslov sporočila: |
|
|
Fantje ne se škodvat. Bo že dovolj, če bo kdo kupil majico Audio Kontakt (moram še primerne majice najdt, ker nazadnje niso bile kaj prida). Mogoče mi uspe kaj zrihtat še do Minhna. Se moram s Strekijem dogovorit - on je car za tisk.
Vglavnem hvala za podporo. Gre samo za to, da programiranje portala stane - pa to ni jurja ali dva, ampak je kar konkretna vsota - bi moral svoj avto parkrat prodat.
LP
Matej _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 19:41 Naslov sporočila: |
|
|
Moje mnenje pa je, da bi največ pomagali z obnašanjem na forumu. S tem bi k pisanju privabili še več pravih HIENDovcev , kar bi povečalo popularnost foruma - več denarja za reklame ... _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 19:53 Naslov sporočila: |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | | Moje mnenje pa je, da bi največ pomagali z obnašanjem na forumu. S tem bi k pisanju privabili še več pravih HIENDovcev , kar bi povečalo popularnost foruma - več denarja za reklame ... |
Se strinjam s tabo, je pa to dolgoročno "zdravilo", katerega učinek ne bo trenuten, ampak bo začelo "delovati" postopoma. In še - obnašanju na forumu bodo morali bolj "pomagati" moderatorji. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
streki
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 17:09 Prispevkov: 124 Kraj: Lukovica
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 19:58 Naslov sporočila: |
|
|
@Matej kadarkoli,kakorkoli lahko računaš name  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00 Prispevkov: 766 Kraj: MB
|
Objavljeno: Sre Apr 27, 2011 19:58 Naslov sporočila: |
|
|
Podpiram idejo 100%.
Sem že predlagal Mateju, pa se brani
Saj ne govorimo o milijonih, ampak o skromnih prostovoljnih prispevkih s strani zadovoljnih uporabnikov. Zrno na zrno pogača,...da vsaj malo olajšamo finančno situacijo.
Če v firmi podpiram nekaj športnih društev, lahko privat tudi kakšen forum Prav tako ne bi bil edini portal ali forum, kjer sem dal prostovoljni prispevek. Sem malo pobrskal po starih postih na Slo-techu in našel > 10 let stare poste, kjer mi v zahvalo za prispevek želijo brhko mladenko in liter rujnega  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|