| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
uzitek123
Pridružen/-a: Sob Dec 2013 16:12 Prispevkov: 127 Kraj: OPLOTNICA
|
Objavljeno: Pon Dec 15, 2025 23:36 Naslov sporočila: Prosim za nasvet subwoofer Kef |
|
|
Na vsem lepem se je odločil, da ne bo več delal 😁
Nesel sem ga v popravilo mojstru, ki 25 let popravlja takšne stvaru, pravi, da ni nič skurjeno in se mu sploh ne sanja več, kje in zakaj izgubi signal. Imamo kakšnega mojstra, ki lahko reši zadevo ?
V kolikor se ne splača in koga zanima nakup, pa prodam v takem stanju.
Drugač je lepo ohranjen, zelo malo rabljen, nikoli teran.
Slike še vedno ne znam naložit 😆. Gre za Kef PSW 2500 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lix

Pridružen/-a: Ned Jan 2016 3:17 Prispevkov: 539 Kraj: Med Koprom in Trstom
|
Objavljeno: Čet Dec 18, 2025 07:07 Naslov sporočila: |
|
|
Subwoofer se zagotovo ni ničesar odločil.
Sem imel primer, ko je cela serija aparatur imela napačno krimpane signalne kable. Namesto na golo žico je bilo krimpano čez izolacijo, pa je delalo, pa dva dni ni delalo. V tovarni ni nihče novemu delavcu razložil kako se krimpa kable.
Ali pa primer, ko odpreš skatlo novih mikrofonov in ni niti eden, ki bi imel zacinjeno ožičenje na konektor.
Vesel lov na napako. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
lix

Pridružen/-a: Ned Jan 2016 3:17 Prispevkov: 539 Kraj: Med Koprom in Trstom
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
uzitek123
Pridružen/-a: Sob Dec 2013 16:12 Prispevkov: 127 Kraj: OPLOTNICA
|
Objavljeno: Pon Dec 22, 2025 02:36 Naslov sporočila: |
|
|
| lix je napisal/a: | Subwoofer se zagotovo ni ničesar odločil.
Sem imel primer, ko je cela serija aparatur imela napačno krimpane signalne kable. Namesto na golo žico je bilo krimpano čez izolacijo, pa je delalo, pa dva dni ni delalo. V tovarni ni nihče novemu delavcu razložil kako se krimpa kable.
Ali pa primer, ko odpreš skatlo novih mikrofonov in ni niti eden, ki bi imel zacinjeno ožičenje na konektor.
Vesel lov na n.apako. |
Do sedaj je delal več kot leto dni bp. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|