| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pet Jun 13, 2008 13:10 Naslov sporočila: Vprašanja in predlogi administratorju |
|
|
Predlagal bi, da sedaj ko imajo že skoraj vse teme več strani, da obrnete vrstni red objav tako da so najnovejše na prvi strani, najstarejše pa na zadnji, kot to opažam na nekaterih drugih forumih. Če pa se to nastavi na posameznem računalniku pa mi povejte kako to storiti.
Predlagal bi tudi, da vsi ostali postavljate vprašanja in predstavljate svoje predloge administratorju v tej temi. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Pet Jun 13, 2008 14:11 Naslov sporočila: |
|
|
Meni pa ravno to ne bi bilo všeč. Forum gre pač po datumu... Tako nas je večina navajena  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
roger

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 9:48 Prispevkov: 32 Kraj: MS-okolica
|
Objavljeno: Pet Jun 13, 2008 14:24 Naslov sporočila: |
|
|
Saj ni slaba zamisel, vendar se mi zdi da nima smisla tega spreminjati, pomoje naj ostane kot je, ker nas je večina tako navajeno. Moje menje.
LP, Igor _________________ /roger/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pet Jun 13, 2008 20:28 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko je tako ali drugače a praktičnejše in predvsem hitrejše brskanje po forumu bi bilo tako kot sem predlagal - najmanj en korak hitrejši dostop do aktualnih novih objav (razen če dostopate do določenih novih objav na forumu skozi "infobar" ).
Še vedno pa me zanima kaj bo na to temo povedal administrator. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Sob Jun 14, 2008 19:27 Naslov sporočila: |
|
|
Zaenkrat bo ostalo kot je, zaželjeno pa je, da mi javljate, kje se pojavljajo napake na portalu in pa kakšne funkcije bi si še želeli. Zaenkrat je najbolj zaželjeno, da portal obogatimo s čimveč vsebinami, to ne pomeni samo forum ampak članki, redno dodajanje novic, člankov, videov.... _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19 Prispevkov: 223
|
Objavljeno: Ned Jun 15, 2008 15:35 Naslov sporočila: |
|
|
jaz bi kaksne opise komponent... Sej je fino gledat galerije in tako, ampak opisi komponent in ostale periferije bi bili super, sej itak vsi to beremo
jaz berem na audioenz.co.nz in stereophile.com |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Ned Jun 15, 2008 15:51 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Aljo, žal ne morem biti sam za vse, imam siht, dokoncujem fax, spilam na porokah, na folklori, turneja v Bolgarijo, delam ene stvari za HI-FI show, imam se en kup projektov, tako da.....bomo v kratkem probali review narest, v juniju bo pa to težka - zdaj veš zakaj delamo ekipo, vabljen si da sodeluješ, sam brati in podobno je na easy, en more pa to narest.
LP
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Ned Jun 15, 2008 17:11 Naslov sporočila: |
|
|
| Rss feeds za forum bi bili zelo dobrodošli: kot orodna vrstica |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aljo

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 16:19 Prispevkov: 223
|
Objavljeno: Pon Jun 16, 2008 00:13 Naslov sporočila: |
|
|
trancedeejay, seveda... samo predlagam, v kaj bi bilo fino da se portal razvije... sam pa mislim da sem se veliko premalo komponent slisal, da bi ocenjeval spostujem tvoj trud in delo... kar tako naprej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
roger

|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2008 14:42 Naslov sporočila: |
|
|
| aljo je napisal/a: | | spostujem tvoj trud in delo... kar tako naprej |
x2
Po moje bi bilo zanimivo ustvariti tudi kotiček za začetnike, osnovne stvari v audiofiltvu, izrazi, izračuni, razlage ipd.
p.s. Kdaj bomo pa lahko nalagali večje slike v profilu? _________________ /roger/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2008 14:47 Naslov sporočila: |
|
|
HI
O tem je bilo ze veliko razmišljanja, le casa za izvedbo se ne najde. Vceraj smo dodali noviteto, da lahko VI uporabniki vpisujete koncerte, poizkusite. Ce bo vsak nekaj naredil bo to velik korak. Za avatarje pa - zaenkrat probaj s tamalim, mogoče se bomo kasneje odločili za večje.
LP
Admin _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
roger

|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2008 16:51 Naslov sporočila: |
|
|
Bom pač počakal za avatarje
Glede kotička za začetnike je tak, da je že veliko gradiva napisanega na netu, vendar večina v angleškem jeziku ter razmetano. Lepo bi bilo, da se kaj prevede v slovenščino. ter da je vse na enem mestu; moje mnenje oz. predlog. _________________ /roger/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2008 09:45 Naslov sporočila: Kako v svojem profilu dodati podobo? |
|
|
Poskušam in poskušam , a ne morem dodati podobe (slikice), pa čeprav fotografija, ki jo želim vnesti, ustreza vsem navedenim kriterijem (format, pixli, velikost filea). _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Pet Avg 22, 2008 09:53 Naslov sporočila: |
|
|
Pošlji mi slikco da vidim.