Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Domači Kino... kateri?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tinx

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 12:03
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 22, 2008 12:13    Naslov sporočila: Domači Kino... kateri? Odgovori s citatom

najprej vse pohvale za tale Forum. Naletel sem na njega v iskalniku, ko sem iskal mnenja o domačih kinih. Ob tej priliki sm se registreral in vas sprašujem kaj menite o kompletih za domači kino ranga tam nekje okoli 200 eur? Naprimer, zanimiv se mi zdi tale kompletek http://www.mimovrste.com/artikel/1700021415/sistem-za-domaci-kino-philips-hts3357

Če ima kdo kaj izkušenj z podobnimi zadevami bi bilo zelo fajn kaj slišati Laughing

lep pozdrav
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 22, 2008 12:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HI
Definitivno pri takem so called "kino", ne bos imel ne vem koliko obcutka glede surrounda, tako da sam take sisteme večinoma odsvetujem, je bolje kupit en stereo ojačevalec in dva solidna zvočnika oz. pri surroundu večinoma priporočam receiver posebej in komplet zvočnikov za vsaj 500eur(brez suba) oz. bom rekel takole - pod 1000eur težko prideš za soliden surround. Seveda je pa od tebe odvisno kaj pričakuješ, mogoče bi enkrat moral slisat kakšen boljši domači kino in potem te taki all in one paketi sigurno nebi zanimali.
Have a nice Day

Matt
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Čet Maj 22, 2008 13:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za 1x mesčno pogledat kakšen zvočno manj zahteven film je ok, drugače pa bolj ne kot ja. Sistem mora imeti vsaj sprednja dva zvočnika velika, ter spodoben sub.

Za ta denar vsaj nekaj rabljenega vzemi.
V rangu 200€.. priporočam ti kakšen rabljen Logitechov komplet zvočnikov, močnejše(wannabe THX) serije, ter nek DVD z digitalnim izhodom.

http://www.bolha.com/oglas3228317 recimo.

Kar sem jaz slišal cenejših paketov je bilo to bolj slabo, in od slabih stvari je tole še najbolje zvenelo.
Nazaj na vrh
tinx

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 12:03
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 23, 2008 11:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sta mi dala misliti. Verjetno bom nakup malo preložil in čez čas res kupil nekaj bolk konkretnega.

Hvala obema.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu