| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
tinx
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 12:03 Prispevkov: 2 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Čet Maj 22, 2008 12:13 Naslov sporočila: Domači Kino... kateri? |
|
|
najprej vse pohvale za tale Forum. Naletel sem na njega v iskalniku, ko sem iskal mnenja o domačih kinih. Ob tej priliki sm se registreral in vas sprašujem kaj menite o kompletih za domači kino ranga tam nekje okoli 200 eur? Naprimer, zanimiv se mi zdi tale kompletek http://www.mimovrste.com/artikel/1700021415/sistem-za-domaci-kino-philips-hts3357
Če ima kdo kaj izkušenj z podobnimi zadevami bi bilo zelo fajn kaj slišati
lep pozdrav |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Čet Maj 22, 2008 12:42 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Definitivno pri takem so called "kino", ne bos imel ne vem koliko obcutka glede surrounda, tako da sam take sisteme večinoma odsvetujem, je bolje kupit en stereo ojačevalec in dva solidna zvočnika oz. pri surroundu večinoma priporočam receiver posebej in komplet zvočnikov za vsaj 500eur(brez suba) oz. bom rekel takole - pod 1000eur težko prideš za soliden surround. Seveda je pa od tebe odvisno kaj pričakuješ, mogoče bi enkrat moral slisat kakšen boljši domači kino in potem te taki all in one paketi sigurno nebi zanimali.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Maj 22, 2008 13:40 Naslov sporočila: |
|
|
Za 1x mesčno pogledat kakšen zvočno manj zahteven film je ok, drugače pa bolj ne kot ja. Sistem mora imeti vsaj sprednja dva zvočnika velika, ter spodoben sub.
Za ta denar vsaj nekaj rabljenega vzemi.
V rangu 200€.. priporočam ti kakšen rabljen Logitechov komplet zvočnikov, močnejše(wannabe THX) serije, ter nek DVD z digitalnim izhodom.
http://www.bolha.com/oglas3228317 recimo.
Kar sem jaz slišal cenejših paketov je bilo to bolj slabo, in od slabih stvari je tole še najbolje zvenelo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
tinx
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 12:03 Prispevkov: 2 Kraj: Krško
|
Objavljeno: Pet Maj 23, 2008 11:46 Naslov sporočila: |
|
|
Sta mi dala misliti. Verjetno bom nakup malo preložil in čez čas res kupil nekaj bolk konkretnega.
Hvala obema. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|