| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
amatr
Pridružen/-a: Sre Nov 2014 20:07 Prispevkov: 3 Kraj: celje
|
Objavljeno: Čet Mar 05, 2015 19:48 Naslov sporočila: rotel rc972/rb980 vs rc1550/rb 1552 |
|
|
trenutno imam prvi setup že skoraj desetletje pa bi(mogoče) zamenjal za novejšega. zvok rotela mi je všeč . ali je v novejšem setup-u slabša kvaliteta materialov in ali bo zvok primerljiv
možnosti primerjave nimam če ima kdo izkušnje mi prosim svetujte |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Mar 06, 2015 09:32 Naslov sporočila: Re: rotel rc972/rb980 vs rc1550/rb 1552 |
|
|
| amatr je napisal/a: | trenutno imam prvi setup že skoraj desetletje pa bi(mogoče) zamenjal za novejšega. zvok rotela mi je všeč . ali je v novejšem setup-u slabša kvaliteta materialov in ali bo zvok primerljiv
možnosti primerjave nimam če ima kdo izkušnje mi prosim svetujte |
Mi je zelo všeč če ljudje točno vedo kaj hočejo, hahaha:
Če ti je všeč zvok Rotela - ne menjaj. Drugi nimajo zvoka Rotela. Kvečjemu kupiš novega Rotela, Tako si siguren da ne dobiš zvoka Marantza ali katerega drugega. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|