| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Sre Jul 23, 2014 00:09 Naslov sporočila: 2.0 wlan aktivni zvočniki |
|
|
Zdravo.
Iščem aktivne zvočnike 2.0 ki imajo WLAN povezavo.
Cenovni rang do 220€.
Lahko so tudi rabljeni.
Ve kdo za kakšne?
Hvala. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Sre Jul 23, 2014 08:42 Naslov sporočila: |
|
|
Ja Bluetooth je tudi opcija. V tem primeru bi moral kupiti mikro Bluetooth 4.0 USB dongle. Imam USB 2.0 standard v laptopu kar je dovolj za prenos glasbe v zapisu 192kHz/24bit.
Edino ne vem kaj je z tem standardom, ki ga podpirajo zvočniki za katere si podal prvi link. Sem šel pogledat na njihovo uradno stran in razlagajo o near CD kvaliteti. To ravno ne bi bilo cool, ker vso glasbo imam na prenosniku in to v CD kvaliteti v FLAC formatu plus mojo avtorsko glasbo, ki je po večini zapisana v 192kHz/24bit FLAC-ih. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Sre Jul 23, 2014 17:24 Naslov sporočila: |
|
|
| Drugač G. trancedeejay teli Teufel Audio zvočniki so točno to kar bi rad, porka duš! Sam' so mal' predragi za mene ATM. Škoda. - Da sem brezposelen. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
NCC2000
Pridružen/-a: Čet Sep 2012 12:28 Prispevkov: 591 Kraj: Slovenia
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Sre Jul 23, 2014 20:12 Naslov sporočila: |
|
|
Ja super je tole, kar si postal G. NCC2000. Samo nekako se nagibam na minimalizem kar se tiče elektrotehniške opreme. Torej brez kablov, brez CD-jev (imam jih samo za fer play, odnos, ljubiteljstvo, okras ipd.), brez nekih 5 cm donglov, brez recimo kot si ti podal primer če izključim... torej nekih hi-fi komponent. V bistvu imam še najraje to varianto, ki jo je podal G. trancedeejay.
//edit: Sem pobrisal kar sem napisal. Tisti, ki ste prebrali: sorry. Mal bluzim. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Sre Jul 30, 2014 11:26 Naslov sporočila: |
|
|
Dobro. Hvasla. Bom prebral.
Sam sem mislil, če bi kdo iz prve roke povedfal kar ve. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|