| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2014 07:37 Naslov sporočila: AUNA (Hi-Fi brand) - uradna internetna stran? |
|
|
Pozdravljeni.
Je že kdo od vas slučajno slišal za firmo Auna?
Gledam že nekaj časa za Wi-Fi/WLAN/wireless receiverje/integrirce pa sem na ebay-u naletel na tole firmo.
Evo. Lih danes mi je crknil levi kanal od Rotel-a. Imam integrirani ojačevalec RA-971. Skupaj z zvočniki Infinity Alpha 40.
Ta ojačevalec je res že čist' bogi, ker mi je padel iz balkona. Pleh se je samo malo pokrivil. Drugače je špilal lepo naprej. Edino vzad so se primarni konektorji za zvočniške kable vsi štirje poferderbal. Remote konektorji so OK-ej.
OK-ej. Da ne zabluzim. Bom nadaljeval z vprašanjem:
- Pozna kdo URL naslov od uradne internetne strani tele firme Auna?
LOL, ker je firma ful raspasena po ebayu - full folka to prodaja. Pa videl sem, da se ta firma ukvarja tudi z glasbeno opremo za band-e. Imajo cel repertoar izdelkov: mikrofoni, zvočniške skrinje... Za Hi-Fi pa tud' cel kup receiverjev pa CD-playerjev pa tunerjev. Veliko od ponudbe imajo z implementirano Wi-Fi podporo kar je za mene izjemno razveseljivo, ker: 1. sedaj bom res moral zamenjati ojačevalec in 2. ne maram kablov in to izjemno ter 3. trenutno sem na borzi in rad poslušam glasbo - tako, da bom nujno potreboval neko nadomestilo do nadaljenga.
...
Torej: Auna official URL address, please!
Če sploh 'majo, seveda.
Hvala na morebitnem odgovoru in LP. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2014 08:13 Naslov sporočila: |
|
|
... Pozna kdo URL naslov od uradne internetne strani tele firme Auna? ...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Dvomim, da to obstaja. Verjetno gre za ime, ki je komercialni konstrukt. Pod tem imenom pa se prodaja izdelke različnih proizvajalcev (kitajskih).
Podobno kot pod imenom Mercator dobiš konzerve Delamarisa, kumarice Eta, itd, - narejene po pogodbi posebej za tega trgovca pod njegovim imenom in ne imenom proizvajalca.
Tako se ne bi čudil, ako ti isti izdelki obstajajo tudi pod drugimi komercialnimi imeni. Morda z rahlimi kozmetičnimi popravki. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2014 08:15 Naslov sporočila: |
|
|
Ja. Razumem kaj si hotel poveda. Nimam pojma.
Bi rad slišal še od koga, če karkoli ve o tej ali firmi ali brandu ali to kar si ti rekel. Če lahko kdo potrdi to kar si ti rekel.
Hvala za enkrat.
Lep pozdrav! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2014 08:26 Naslov sporočila: |
|
|
Se opravičujem, da zdej tko, , hh, LOL.
Izgleda, da bo tako, kot si ti rekel, ker teh izdelkov, ki so pod imenom Auna je ogromno. To še Philips al pa Sony al pa Jamo nima. Teli Auma majo dobesedno vse kar je v povezavi z komercialno elektoniko: od audio/video do laptoppov do glasbene opreme.
Nč. Tam sem enmu gospodu iz Italije poslal e-mail, da mi pove, če ve, naslov od uradne strani. Neki sem našel eno recenzijo enega njihovega ojačevalca za katerega je napisal da je ka dober glede na ceno in kar ponuja.
Gospod je tudi rekel, da se je nedavno zgodila revolucija v hič-fi-ju ko so se kar na enkrat pojavili brandi ki ponujajo relativno kar nekaj funkcij za res đeparac. Tale Aunov ojačevalec, ki ga je recenziral je rekel, da je vreden pod 100€ al' $. LOL. hehe.
Sej pravim. To bi kupil, ker bi rad samo nekaj dobi, da premostim tega Rotela, ker sem sedaj na borzi in rahlo nezmožen delat, ker sem predebel in imam mal zdravstvenih težav. No, bolj fizikalnih težav kot slednje kar sem napisal. Kolena, spodnji križ pa tko.
Nč. Če lahk kdo še kaj napiše naj. Me zanima.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
davor281
Pridružen/-a: Čet Jan 2010 18:55 Prispevkov: 210 Kraj: Zimica
|
Objavljeno: Tor Jun 17, 2014 08:56 Naslov sporočila: |
|
|
Enkrat pišeš Auna, potem pišeš Auma...
A misliš mogoče Aune?
Potem bi to bila ta povezava -
http://en.auneaudio.com/
Po nekaterih testih niso tako slabi izdelki. Imajo dobro razmerje kvaliteta/cena. Sam pa nisem nič imel ali slišal.
Lp,
Davor. |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040/514-308 |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kumer
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 10:45 Prispevkov: 948 Kraj: MARIBOR
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
davor281
Pridružen/-a: Čet Jan 2010 18:55 Prispevkov: 210 Kraj: Zimica
|
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 040/514-308 |
|
 |
Alen Tokmadzic Gost
|
Objavljeno: Sre Jun 18, 2014 01:01 Naslov sporočila: |
|
|
Čeprav sedaj bi jaz malo popravil svojo izjavo, ki sem jo prej napisal, da gre za ciganijo.
Drugače mi tudi nekaj ni jasno sedaj glede te firme Auna.
Našel sem neko internetno trgovino, ki prodaja glasbeno opremo in hi-fi opremo kot tudi malo dražje zadeve - tudi po par tisoš evrov vredne. OK-ej. Našel sem neke Auna zvočnike za katere pravijo da so tako kot zdizajnirani tudi narejeni v Nemčiji. Kao, da naj bi sedaj šlo za nemško zadevo. Lahko kdo to prosim komentira?
LP
PS: una stran, ki sem jo omenil je: http://www.elektronik-star.de/ ... so tudi po drugih državah te trgovine. Tudi na Hrvaškem samo nimajo dostave izven države.
//EDIT: Popravljam. Piše: Designed and engineered in Germany. http://www.elektronik-star.de/Auna-Linie-500-BK-Standlautsprecher-140W-RMS-passiv-schwarz-Paar_i74381.htm |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|