Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Yamaha RX-V459 - ne dela desni izhod za zvočnike

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
a4si

Pridružen/-a: Tor Apr 2009 11:40
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 07, 2013 13:48    Naslov sporočila: Yamaha RX-V459 - ne dela desni izhod za zvočnike Odgovori s citatom

Pozdravljeni, imam problem z Yamaha RX-V459. Nanj je priklopljena kombinacija zvočnikov 5.1. Spredaj sta Dali Concept 1, ostali surround in wofer pa so Yamaha surround serija (NX-E270, NX-C270, SW-P270).

Kar naenkrat je sprednji desni zvočnik nehal delati oz. dela zelo potiho, skoraj neslišno. Probal sem že zamenjat zvočnika levo/desno in je enako. Zvočnik priklopljen na desi strani vedno ne dela. Isto sem probal priklopiti zvočnike na vhod B (sedaj so na A) in je isto. Sprednji desni ne dela. Po tem sodeč so zvočniki OK in je problem v receiverju.

Ima mogoče še kdo kakšno rešitev oz ve kaj bi bilo lahko narobe? Ali bo potreben servis in če ja katerega priporočate ter če veste ali je to drag poseg in se mi bolj splača potem iskati nov reciver?

Hvala.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ico

Pridružen/-a: Ned Maj 2013 10:00
Kraj: kranj

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 07, 2013 19:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

če boš čakal na odgovore,ne boš nič slišal...servis!!
Nazaj na vrh
a4si

Pridružen/-a: Tor Apr 2009 11:40
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 24, 2013 23:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni. ČE bo kdo imel še isti problem... rešeno, nesel na servis, menjava audioporcesorja. Zdej spet dela Smile Strošek 106 EUR.

LP
Nazaj na vrh
ico

Pridružen/-a: Ned Maj 2013 10:00
Kraj: kranj

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 25, 2013 00:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja seveda to mi vemo,če je problem...sledi servis.v današnji elektronki,nimaš kej preveč praskat...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu