Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Popravilo squeezebox booma

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
xray80

Pridružen/-a: Sob Maj 2008 19:01
Kraj: Koper

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 09, 2013 18:36    Naslov sporočila: Popravilo squeezebox booma Odgovori s citatom

Pozdravljeni.
Pred dvemi meseci se mi je strgal woofer od squeezebox booma. Dal sem ga na popravilo, so mi ga zlepli, pa spet je šel po zelo kratkem času. Zanima me, kje bi lahko dobil drugi woofer, lahko tudi kakšnen drugi. Baje se original težko dobi. Woofer zgleda tako:
http://wiki.slimdevices.com/uploads/a/ad/Logitech_Squeezebox_Boom_Audio_Design.pdf
http://m.eet.com/media/1064863/logitech_boom_audio_design_fig.6.jpg
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
xray80

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 11, 2013 23:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Čudno, kaj nobeden ne ve, kje bi lahko dobil original ali pa kakšen drugi woofer? Priložil sem sliko wooferja ter članek z natančnim opisom booma. Upam, da se ga bo dalo rešit. Dober produkt s slabim supportom Crying or Very sad
http://wiki.slimdevices.com/uploads/a/ad/Logitech_Squeezebox_Boom_Audio_Design.pdf
http://m.eet.com/media/1064863/logitech_boom_audio_design_fig.6.jpg
Nazaj na vrh
errhec

Pridružen/-a: Sre Avg 2013 7:41
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 21, 2013 07:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj točno se je strgalo ? Guma?
Gumo se da zamenjati. Lahko dodaš kakšno sliko Smile
Lahko pa bi dodal tudi kakšno številko z driverja, če si ga razkopal.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
xray80

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 21, 2013 09:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Boom trenutno dela, so mi ga že 2 krat lepli enkrat gumo, drugič en del wooferja. Tam kjer sem ga imel na servisu bo serviser poskusil dobit iste velikosti zvočnik, original pa se ne da, več dobit. Na Eventusu, kateri je uradni zastopnik za Logitech pravijo, da enostavno se ne da dobit dele za Booma in da naj poskusim dobit kej rabljenega preko ibaya in podobnih strani. Žal je tako, podobno težavo sem že imel z Logitechom, ko zaradi enega potenciometra v konzoli, ki je bil nek poseben custom s strani Logitecha sem vrgel v smeti sistem za katerega sem pred cca 16 leti odštel 95.000 sit. Model pa so bili Z-560. Ista težava, potenciometra in cele konzole se ni dalo dobiti. Crying or Very sad
Nazaj na vrh
errhec

Pridružen/-a: Sre Avg 2013 7:41
Kraj: Postojna

PrispevekObjavljeno: Sre Avg 21, 2013 12:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pravkar imam na popravilu zvočnik pri mojstru iz Postojne, ko bom šel ponj ga bom povpršal kako je z popravilom membrane in če je mogoča.

LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
xray80

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 22, 2013 16:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To bi bilo super Very Happy Hvala Wink
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Do-It-Yourself Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu