| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Pet Jun 01, 2012 13:52 Naslov sporočila: Rotel ojačevalci |
|
|
Živio,
ima kdo kakšne izkušnje z novimi serijami Rotel ojačevalcev? Gledam končno stopnjo Rotel RB 1552 za poganjanje mojih B&W 683 zvočnikov. Z starimi serijami sem bil zelo zadovoljen, novih pa ne poznam. Ima kdo še kakšen predlog glede predojačevalca? Vizuelno bi lepo zraven pasal RC 1550, čeprav mi misli malo uhajajo k lampaškemu predojačevalcu... skartka če ima kdo kakšno izkušno se priporočam.
lp, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6267 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Jun 01, 2012 17:59 Naslov sporočila: |
|
|
Nimam konkretnih izkušenj z Rotel-om. Imam pa izkušnje z zgodovino hifi-ja.
Eden od ponavljajočih se vzorcev : uspešni seriji izdelkov sledi neuspešna serija. Če je tudi naslednja serija uspešna, ni nič boljša od prejšnje.
Iz tega sledi: najugodnejši nakupi so nakupi polpreteklih serij. Se pravi tistih dobrih, ki so pravkar zamenjani z najnovejšimi. Taka rabljena stvar težko dosega polovico cene, ni pa stara več kot nekaj let. Vse kar moraš vedeti je, kaj je dobro.
Izdelki še starejših datumov, če so kaj vredni, nesorazmerno dobivajo na ceni, pa na starosti tudi. Zakaj dobivajo na ceni ? Ker se vedno bolj ve, da so dobri. Nekateri so to že prej vedeli. In kupili poceni, kasneje pa še več iztržili pri prodaji. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snifix
Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31 Prispevkov: 208 Kraj: Komenda
|
Objavljeno: Sob Jun 02, 2012 23:40 Naslov sporočila: |
|
|
Se popolnoma strinjma z vsem kar si napisal. Gledam tudi za rabljenimi komponentami, vendar se Rotela ne prodaja veliko, sploh kombinacijo, ki jo imam nagledano. Gledal sem tudi po tujini a brez uspeha.
lp, Matej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|