| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
fuego
Pridružen/-a: Sre Sep 2009 15:19 Prispevkov: 1027 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sob Maj 26, 2012 11:41 Naslov sporočila: Oglasi |
|
|
Prav hecno mi je, ko gledam nekatere oglase na forumu, ko nekateri probajo prodat rabljene zadeve za ceno nove. Predvsem mi je padel v oči oglas za Pink Floyd discovery box set. Cena novega je v tujini 88 funtov, tu se pa rabljen prodaja za 110€.
Lahko pa napišete še kakšen oglas, ki se vam zdi sporen, da se malce opozorimo pred morebitnimi nategi. _________________ Popravljam vse vrste PC-jev, notesnikov.... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 26, 2012 12:14 Naslov sporočila: |
|
|
| Najboljši so oglasi na bolhi, (pa tudi tukaj) ko so vse audio naprave HI-END, ne vem ali lažejo in zavajajo, ali pa se butcem niti sanja ne kaj spada v katero kategorijo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Slinch

Pridružen/-a: Ned Jul 2009 16:17 Prispevkov: 467 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sob Maj 26, 2012 12:23 Naslov sporočila: |
|
|
Mene že kar nekaj časa motijo oglasi določenega posameznika, saj mi je tak način trženja dobesedno podel. Neprestano namreč objavla oglase pod rubriko "kupim", v iskanju ojačevalca, CD plejerja itd. S tem seveda ne bi bilo nič narobe, vendar se pod njegovim imenom pozneje naprodaj pojavljajo vedno novi izdelki iz teh kategorij. Ali res tako intenzivno išče najprimernejše komponente za svoj sistem, ali pa gre pač za preprosto preprodajanje. Saj ni edini, ki na tak način zasluži kak dodaten evro, me pa moti, kako smeti s temi "kupim" oglasi, predvsem na bolhi. Pojavljajo se praktično dnevno.
Seveda gre za isto osebo, o kateri je pred časom že bilo govora ravno zaradi neokusne preprodaje (kdor se spomni ugodnega kompleta s Sonus Faber zvočniki in NAD elektroniko: http://www.audio-kontakt.com/forum/viewtopic.php?t=1796&postdays=0&postorder=asc&start=68 ) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojcb
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 17:41 Prispevkov: 455 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 26, 2012 12:28 Naslov sporočila: |
|
|
Ja ga poznam, je preprodajalec, drugače mlad fant, ordinira tudi na Audiopulsu hr. Imena pa ne bom objavil
,  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sob Maj 26, 2012 20:42 Naslov sporočila: Re: Oglasi |
|
|
| fuego je napisal/a: | Prav hecno mi je, ko gledam nekatere oglase na forumu, ko nekateri probajo prodat rabljene zadeve za ceno nove. Predvsem mi je padel v oči oglas za Pink Floyd discovery box set. Cena novega je v tujini 88 funtov, tu se pa rabljen prodaja za 110€.
Lahko pa napišete še kakšen oglas, ki se vam zdi sporen, da se malce opozorimo pred morebitnimi nategi. |
Res ne zato, ker sem jo slučajno jaz odprl, a ta tema v bistvu že obstaja!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Franci
Pridružen/-a: Sre Feb 2009 8:26 Prispevkov: 66 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Maj 27, 2012 19:22 Naslov sporočila: |
|
|
Me še najbolj mot, da jih obnavlja vsak dan, da so njegove zadeve na vrhu. Tole v prvi vrsti ni prodajni portal in sem to na svoj način povedal tudi našemu Adminu, ki pa mi je zagrozil z izbrisom tj. bannom.
Objava oglasa, ki vsebuje zgražanje nad oglasi, brez prodaje artikla je prepovedano, zato vam je bilo navedeno, da taki izpadi ne bodo tolerirani.
| Citiram: | | Tole v prvi vrsti ni prodajni portal |
Oglasi so del portala, tako kot galerija in forum.
Admin |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|