| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Ned Maj 20, 2012 18:26 Naslov sporočila: Marže slovenskih trgovcev |
|
|
Katastrofalno je, kako nas slovenski trgovci(in posamezniki) nateg....., če se le da .Pomeni:če se pustiš, si nerazgledan ali preprosto butast!V zadnjo kategorijo očitno spadam tudi sam, saj le osel gre dvakrat na led, kar očitno zame kljub vsem izkušnjam ne velja!
Zardi neuporabe mi je v Samsungovem fotoaparatu "zaspala" baterija in pomaga le menjava.Pa pogledam na Bolho in jo nekdo prodaja zaradi napačnega nakupa za "samo" 20€.Zraven pa link do Mimovrste, kjer res stoji cena 35€.Torej sem hotel izkoristiti smolo in nepazljivost človeka, a ko sem ga klical, mi je povedal, da jo je že prodal.Pa pogledam na Mimovrste, če je še kaka cenejša alternativa od originala, in res:baterija Ansman(sicer ne prida kakovost, to sem vedel) za le 18,5€+5€ sroškov pošiljanja in poštnine.In sem(butec!) takoj naročil!
Po parih dnevih sem dobil po mailu obvestilo, da se sicer močno trudijo, a bom moral na pošiljko še malce počakati.In šele sedaj mi je kanilo v bučo, da bi pogledal na avstrijski e-bay, kamor sem itak prijavljen in sem večkrat kupoval.Rezultat:original baterija za 7,95€ brez poštnine ali pa neoriginal za 3,7€+4,5€ poštnine iz Nemčije!Torej človeka nateg.... za 4-5-kratnik!
Ni čudno, da dežela s takimi trgovci in kupci gre kamor gre!
Tole pa sem napisal v bistvu kot opozorilo, da se ne pustite tako okoli prenašat!Jutri bom poskusil stornirat naročilo, ki bi naj sicer bilo izdobavljeno do 30.5., oz. od naročila v malo manj kot treh tednih.Mi je jasno:približno toliko traja, da pride roba iz Kitajske in verjetno kos stane 2€!
Opozoril bi tudi na to, da se na Bolhi ponujajo navigacije, ki bi naj bili špic modeli.Cena je s 110€ izredno ugodna, a sta 2 pomanjkljivosti:
-karta se ob dnevni svetlobi na displayu ne vidi(tolažba:ponoči se!)
-izhodiščna cena fco ocarinjeno pa je 50$ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Ned Maj 20, 2012 19:29 Naslov sporočila: |
|
|
Ansmann baterije načeloma niso slabe. Pri polnilnih baterijah praktično v samem vrhu. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
peterpan

Pridružen/-a: Pon Feb 2011 15:20 Prispevkov: 335 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Ned Maj 20, 2012 20:41 Naslov sporočila: |
|
|
Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@mimovrste.com), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.
Več na Mimovrste spletni strani. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Ned Maj 20, 2012 20:48 Naslov sporočila: |
|
|
Za 3-kratno ceno originalne(velja za ponudbo Mimovrste) bi to sicer pričakoval.
Za mobilca sem jo svoje čase vzel, pa nisem bil navdušen.Mogoče smola...
Se opravičujem, ker sem proizvajalca napisal napačno, a bistva ne spremeni.
Po pomoti sem sicer na e-bayu dvakrat naročil dodatno opremo za HTC Evo 3D.Tako sem iz Hong Konga dobil 2 nadomestni bateriji, 2 usnjena etuija, 2 polnilca, 4 silikonske ovitke, 6 folij za ekran, 2 avto nosilca, 2 USB kabla, ene slušalke, 2 pisali pa še kaj.Skupaj sem plačal 24€, kar je 8€ več kot sem pri nas dal za en ovitek in 2 foliji(identično temu kar sem dobil iz Kitajske).
Zopet:ni direktno tema, je pa zanimivo! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pon Maj 21, 2012 20:09 Naslov sporočila: |
|
|
Danes sem res brez problemov storniral naročilo!Prav prijeten fant na drugi strani žice!
Naročilo pa že tudi oddano na e-bayu, prihranek 15€, za kar se dobi 3kg svinjskega mesa!Ni slabo za eno baterijo...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|