Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Hišni kino Yamaha HTR3064PB + NSF150PB + NSP150PB

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Smonito

Pridružen/-a: Pet Maj 2008 16:35
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 10, 2011 22:48    Naslov sporočila: Hišni kino Yamaha HTR3064PB + NSF150PB + NSP150PB Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

zanima me, če ima kdo doma že ta komplet, ki je v ponudbi pri BIGBANG za 549€. Mislim, da je za ta denar težje dobiti kaj boljše, zanima me kako se kaj obnese pri glasbi.

In še info o kompletu:
raceiver:
http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/htr/htr-3064/?mode=model ter
zvočniki:
http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/speaker-systems/home-speaker-systems/ns-f150pn_/?mode=model

http://www.powerdirect.co.uk/product/YAMAHA-Home-Cinema-Centre-and-2xRear-Speakers-PIANO-BLACK-NSP150PB

Lp, Gregor
rkolosa

Pridružen/-a: Ned Dec 2008 12:17
Kraj: MURSKA SOBOTA

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 11, 2011 01:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljen
Sam sem imel drugi ojačevalec po vrsti yamaho rxv740 pa zadnjega yamaho dsp z... in ti moram povedati najslabši člen ti je pri tem setu ravno ojačevalec. Slej ko prej boš slišal za ta denar samo ojaćevalec in boš spevidel da se ravno nisi dobro odločil.
To je moje mnenje. Mogoče se pa motim. Malo si oglej druge sete in njihove specifikacije.
Żelim ti veliko veselja okrog nabave in uporabe.
Robert
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 13, 2011 20:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj brat ima podoben komplet, le da je reciver starejši model Yamahe podobnega ranga.Moram reči ,da ni slabo.Za filme dovolj.
Kar se glasbe tiče seveda AV reciverji niso stereo ojačevalniki.
Za ta denar ne boš razočaran.Vsekakor pa sistem prej poslušaj.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu