| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Fos
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 18:40 Prispevkov: 11 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Sep 13, 2008 18:47 Naslov sporočila: Nasvet pri izbiri |
|
|
Pozdravljeni!
Tudi jaz sem se spravil po kakih 15 letih v obnovo tehnike.
Insicer kupujem domači kino, ki pa bo seveda enakovreden za glazbo kot tudi za gledanje filmov.
Moram reči da sedaj že par noči nisem prespal, ker gledam kaj obstaja in se odločam in hodim naokoli in ...
Zelo bi mi pomagali pri moji odločitvi, ko sem sestavil sedaj 2 varianti, pa vas prosim za vaše mnenje:
1. Marantz SR5002 + Marantz DVD3002 + JBL CS460
2. Denon AVR 1508 + DVD 1740 + Jamo A 102 HCS 5
Cenovno sta si blizu, po specifikacijah pa tudi ne najdem večjih odstopanj, morda me pri Denonu moti malce le to da je star model.
Hvala že vnaprej za kakršen koli prispevek!!! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Sob Sep 13, 2008 18:58 Naslov sporočila: |
|
|
Se pravi bi ti rad cel komplet za surround skupaj z aktivnim subom, receiverjem in DVD predvajalnikom. Kakšen je cenovni maksimum, kakšna je velikost sobe...
Težko je nekaj reči brez da bi ti sam že preposlušal nekaj sistemov.
Lahko se npr. po 21.9. oglasiš pri meni, pa skupaj spraviva en komplet in ga dejansko preizkusiva, prav tako pa greš lahko v trgovino in vzameš stvari domov na test. Predhodno je priporočljivo, da imaš kable za povezavo že. Lahko pa prideš na HI-FI Show, kjer boš lahko videl več sistemov, v sobi Audio Kontakt bomo imeli tudi marsikaj za normalen denar.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Sob Sep 13, 2008 19:00 Naslov sporočila: |
|
|
Seveda je tudi kar nekaj izbire med našimi malimi oglasi, da ne omenjam da imamo tudi ponudbo trgovin na portalu, ki se bo kmalo okrepila.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Fos
Pridružen/-a: Sob Sep 2008 18:40 Prispevkov: 11 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Sep 13, 2008 19:39 Naslov sporočila: |
|
|
Hello!
Uf, hvala za hiter odgovor.
Cenovno maksimum je 1000 EUR. Soba ima cca. 50 m2.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|