| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Boruti
Pridružen/-a: Pon Jun 2011 16:08 Prispevkov: 8 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 16:17 Naslov sporočila: Kaj dobim z analognim kablom (črni,rdeči) |
|
|
Prosim,rešite me iz problema.
Odločil sem se, da kupim hišni kino Onkyo HT-S5405.
Sedaj pa me zanima priključitev računalnika: kaj dobim v receiver, če povežem analogni kabel (rdeči,črni, 2 bananci): računalnik + receiver.
Bo receiver predvajal stereo zvok, ali bo prepoznal 5.1, če se film vrti v 5.1 na računalniku? Koaksialna povezava iz računalnika ni mogoča.
Če to ne gre, sem razmišljal, da bi si kupil externo zvočno kartico in bi preko nje z optičnim kablom povezal receiver.
Hvala za nasvet |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55 Prispevkov: 1636 Kraj: Laško
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 16:34 Naslov sporočila: |
|
|
Preko analognega izhoda na zvocni ne bos dobil v receiver digitalni signal. Zvocna mora imeti digitalni izhod t.j. RCA SPDIF coax ali pa opticni izhod ali pa HDMI, da bo to mogoce. V tvojem primeru bo potrebno poseci po ustrezni zvocni kartici, ki to ima.
lp, d.
EDIT: sicer pa povej kater prenosnik oz. zvocno imas pa ti bomo povedali ali ima digitalni izhod ali ne. Namrec nekateri prenosniki imajo na malem stereo jacku tudi opticni izhod. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Boruti
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 16:42 Naslov sporočila: |
|
|
| nene,vem,da nima optičnega izhoda, je pa drugače realtekova hd integrirana na plati stara cca 5 let |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 16:44 Naslov sporočila: |
|
|
| Katero maticno plosco imas? lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Boruti
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 16:47 Naslov sporočila: |
|
|
| o, pismo zj si me pa dobil |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Boruti
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 16:48 Naslov sporočila: |
|
|
| AMD-VIA (AV890-10) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
delfinus

|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 16:57 Naslov sporočila: |
|
|
Ce imas kaksen PCI slot se frej kupis ali internetno zvocno z digitalnim izhodom ali pa eksterno kar ti je volja in cenovno bolj sprejemljivo.
Ze s to kartico bi lahko to dosegel. Odvisno pa je sedaj od tvojih ostalih komponent in A/V sistema kako dalec si zelis it.
lp, d. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Boruti
|
Objavljeno: Pon Jun 27, 2011 17:04 Naslov sporočila: |
|
|
| delfinus je napisal/a: | Ce imas kaksen PCI slot se frej kupis ali internetno zvocno z digitalnim izhodom ali pa eksterno kar ti je volja in cenovno bolj sprejemljivo.
Ze s to kartico bi lahko to dosegel. Odvisno pa je sedaj od tvojih ostalih komponent in A/V sistema kako dalec si zelis it.
lp, d. |
Super,sem jo iskal tole zvočno,pa nikjer našel:)sem potem iskal externo,ki je bila najcenejša 66€ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|