| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Djsajmy
Pridružen/-a: Čet Mar 2011 15:11 Prispevkov: 9 Kraj: Ptuj
|
Objavljeno: Sre Jul 13, 2011 21:19 Naslov sporočila: Samostoječi zvočniki (par) |
|
|
Zanima me kateri par samostoječih zvočnikov se splača kupit do 400€ (rabljeni/novi) za HiFi sistem ? Pač kaj je najboljša izbira za poslušanje glasbe (vseh vrst) ?
EDIT: Soba je ca 16m^2, ker ne bom imel nobenega suba na AV sprejemnik bi bilo dobro da imajo zvočniki primeren bass (ne preglobok) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Jul 13, 2011 22:23 Naslov sporočila: |
|
|
Malo poglej po ponudbi med Malimi oglasi !?  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Sre Jul 13, 2011 23:22 Naslov sporočila: |
|
|
Ja,poglej AUDIO STATIC za 400€,po mojem greš na sigurno.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Sre Jul 13, 2011 23:47 Naslov sporočila: |
|
|
| CASTOR je napisal/a: | Ja,poglej AUDIO STATIC za 400€,po mojem greš na sigurno.
LP |
Elektrostati?
Hm, ne vem če bo to za začetek HI-FI sistema najbolje !?
Ali pač !? _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Čet Jul 14, 2011 06:39 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | CASTOR je napisal/a: | Ja,poglej AUDIO STATIC za 400€,po mojem greš na sigurno.
LP |
Elektrostati?
Ali pač !? |
Elektrostati + AV sprejemnik? _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
janzi

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 8:45 Prispevkov: 1021 Kraj: GROSUPLJE / LJUBLJANA
|
Objavljeno: Čet Jul 14, 2011 08:29 Naslov sporočila: |
|
|
| pasuljaris je napisal/a: | | audiomaniac je napisal/a: | | CASTOR je napisal/a: | Ja,poglej AUDIO STATIC za 400€,po mojem greš na sigurno.
LP |
Elektrostati?
Ali pač !? |
Elektrostati + AV sprejemnik? |
''Fantastična'' kombinacija !  _________________ ''You can hear a lot by listening !!'' |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JAZZZ

Pridružen/-a: Sre Apr 2008 12:32 Prispevkov: 2799 Kraj: POSAVEC
|
Objavljeno: Čet Jul 14, 2011 13:46 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | CASTOR je napisal/a: | Ja,poglej AUDIO STATIC za 400€,po mojem greš na sigurno.
LP |
Elektrostati?
Ali pač !? |
Audiostatici potrebujejo odličen sistem in ne preveliko sobo. Za poslušanje na blizu so idealni. Jaz svoje šparam za v studio . _________________ "There are two kinds of fools. One says-this is old and therefore good. The other says-this is new and therefore better." Bob Katz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

|
Objavljeno: Čet Jul 14, 2011 14:00 Naslov sporočila: |
|
|
| JAZZZ je napisal/a: | | audiomaniac je napisal/a: | | CASTOR je napisal/a: | Ja,poglej AUDIO STATIC za 400€,po mojem greš na sigurno.
LP |
Elektrostati?
Ali pač !? |
Audiostatici potrebujejo odličen sistem in ne preveliko sobo. Za poslušanje na blizu so idealni. Jaz svoje šparam za v studio . |
Tega sem se bal !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3192 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Čet Jul 14, 2011 17:30 Naslov sporočila: |
|
|
LP
Priklopiš gor najcenejšega hibrida Unica( ta lahko ganja nekajkrat dražje Analysise), popedinaš s primernimi kabli in se posvetiš dobri postavitvi min cca 60-80cm do max 120 cm od zadnjega zida in dobiš zvok, ki že malo "diši" po hiendu ... _________________ ~ ** ~ |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
|