| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
pjotrpan
Pridružen/-a: Pon Jan 2011 23:04 Prispevkov: 16 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2011 18:20 Naslov sporočila: online music shop |
|
|
Ve mogoče kdo za naslov, kjer se lahko registriraš in kupiš MP3 ali boljše formate in to uradno is Slovenije. Sem poskusil Amazon, napster, emusic... nočejo mojega denarja , doma pa ni več prostora za CDje...
Lp,
Peter |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2011 18:34 Naslov sporočila: |
|
|
Hd tracks _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2011 19:35 Naslov sporočila: |
|
|
Preberi temo Master format download, tam boš našel dosti založb. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Mar 30, 2011 20:49 Naslov sporočila: |
|
|
| berni je napisal/a: | | Hd tracks |
HD Tracks
Ravno sem snel štiri naslove z njihove spletne "ploščarne". Te dni imajo namreč obletnico obstoja in ob tej priložnosti nudijo 15% popust na vso glasbo. Berni, še enkrat hvala za navodila, glede nakupov preko spleta.
Sem pa preveril pri nekaterih založbah (opus3, Groove Note...), če prodajajo svoje posnetke v tej, nefizični obliki, pa sem razočaran ugotovil, da o tem ne duha ne sluha. Moram pogledati še pri drugih založbah... Morda kdo ve kaj več o tem? _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pjotrpan
Pridružen/-a: Pon Jan 2011 23:04 Prispevkov: 16 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Mar 31, 2011 09:30 Naslov sporočila: |
|
|
| Hvala za odgovore, bom prebral. Običajno na album poslušam 2-3 komade, tako da gre poleg prostora za občuten $$ prihranek. poleg tega bo naslednja investicija squeezebox in DAC... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Čet Mar 31, 2011 09:58 Naslov sporočila: |
|
|
| pjotrpan je napisal/a: | | Hvala za odgovore, bom prebral. Običajno na album poslušam 2-3 komade, tako da gre poleg prostora za občuten $$ prihranek. poleg tega bo naslednja investicija squeezebox in DAC... |
Potem je nakup pri HD Tracks, kot nalašč zate, kupiš lahko namreč tudi posamezne pesmi z določenega albuma. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|