| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Pon Feb 07, 2011 21:19 Naslov sporočila: Yamaha CD-S 300 |
|
|
Ker je na forumu tudi nekaj takšnih, ki imajo radi kakovosten zvok, pa za to niso v stanju ali nočejo investirati premoženja, eno moje skromno priporočilo za takšne:
Ker je moj Harman Kardon CD player vse bolj nagajal in ga radiomehanik še vedno ne zna ukrotiti(komade sicer prečita, a potem jih noče igrati tako dolgo dokler se pošteno ne segreje ), sem na brzino v BB kupil Yamaho CD -S 300.Ker je bil zadnji komad in embalaža odprta, sem dobil še 10% popusta in me je aparat tako prišel 225€, kar je tudi v Evropi solidna cena.
Kaj pa človek dobi za ta denar, pa je po moje kar senzacionalno.
Prvo:za večino ljudi res brezčasno lep design.Z mojim 25-letnim Luxmanom se neverjetno lepo ujameta!No, to govori tudi za Luxmana!
Drugo:bogovska izdelava!Človek dobi vtis, da gre za skoraj high-end aparat!
Tretje:vhod za USB in kompatibilnost z iPodom.Pregleden in ličen daljinec omogoča otročje lahko upravljanje z mapami.
Četrto:Zvok!Nisem si predstavljal, da sicer visoko ocenjevani HK ni uspeval v celoti izkoristiti ostalega dela sistema!
Za tiste, ki ravno niso vrženi na neke egzotične firme ali pa niso povsem anglofilsko usmerjeni, je za svoj denar tale player dušo dal!
Pa še nekaj!Če bi dal nekomu na slepo poslušati moj stereo sistem, sem skoraj prepričan, da bi ocenil, da je stal večkratnik tistega, kolikor me je dejansko stal.Vintage ojačevalnik, zvočniki kot zadetek na lotu preko ebaya, sedaj pa še ta player:pod črto vsega okoli 1100€! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kaljetko
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:14 Prispevkov: 106 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Feb 08, 2011 18:44 Naslov sporočila: cd YAMAHA .. |
|
|
Hi, ..prebiram tvojo poz.kritiko za CD Yamaha -300...tudi jaz se odločam za nakup novega CD playerja ......16 let stari Marantz CD 63 mi počasi peša - zato me zanima ali se Yamaha in NAD ujameta.??..V B.B. sem gledal CD Yamaho -700 - nevem kaj bi slišal več od Yamah -300 , razen razlike v ceni, morda - boljši transport in konverter...? Mi pa je Yamaha na pogled tudi všeč..morda bi jo moral poslušat z Nadom..pa je nočjo sposojat kljub pologu akontacije!?
Vem pa da se Nad in Marantz izredno ujameta !
..Imaš kakšno priporočilo?
hvala in lp
Matjaž _________________ kaljetko |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Tor Feb 08, 2011 21:56 Naslov sporočila: |
|
|
Kombinacija cd:ojačevalnik običajno ni tako delikatna reč kot ojačevalnik:boxi!
Model CD-S 700 je že iz drugega testa in spada med high-end ligo.Je pa seveda tudi cena znatno višja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|