| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Aleš15
Pridružen/-a: Sre Jan 2011 15:59 Prispevkov: 2 Kraj: Maribor
|
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: / |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 16:20 Naslov sporočila: |
|
|
Klipsch RF, tisti večji. Pa nek mali NAD ojačevalec za zraven. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Aleš15
Pridružen/-a: Sre Jan 2011 15:59 Prispevkov: 2 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 16:25 Naslov sporočila: |
|
|
| kateri Klipsch RF? |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: / |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 19:27 Naslov sporočila: |
|
|
Da ne bom koga razočaral, če se ne oglasim, ko se omeni Klipsch!
RF-82 se ob koriščenju 17% popusta pri Technomarketu dobijo za bajnih 500€! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 20:48 Naslov sporočila: |
|
|
Vedu sem, da je to velik zvočnik, ampak ko sem ga dejansko videl in potem še slišal... huhhhh!!! Res ogromno zvočnika za ta denar!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 21:14 Naslov sporočila: |
|
|
Prosim brez nabijanja o klipschih spet
Jaz bi ti samo priporočil da si pogledaš omenjene zvočnike. Stereo pa ti bo za glasbo več kot dovolj. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 21:25 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | Da ne bom koga razočaral, če se ne oglasim, ko se omeni Klipsch!
Akcija je že mimo. Trajala samo do ponedeljka 17.1. Probaj malo pritisnit na prodajalca ali poslovodjo. Verjetno bi ti stisnil kakšnih 10%
@soundfrik, pejdi še kakšne jamote poslušat. Pa malo poglej po bolhi, pa male oglase na tem forumu. Za tak denar boš sigurno kaj našel. Če kupuješ sistem izključno za poslušanje glasbe pozabi na neke sorround komplete pa reciverje. _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
orc.perc
Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05 Prispevkov: 527 Kraj: Posr.Park
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tadej

Pridružen/-a: Pet Jan 2009 21:02 Prispevkov: 52
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 22:07 Naslov sporočila: |
|
|
Mimogrede, v tehnomarketu je sedaj nova akcija, neke vrste razprodaja. Se splača malo sprehoditi po trgovini, morda se najde kaj ugodnega  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gwb
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 9:15 Prispevkov: 508 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 23:01 Naslov sporočila: |
|
|
750 je na kos ali za par (če za par, je izredno ugodno...)? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Soundfreak
Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38 Prispevkov: 500 Kraj: Okolica Ribnice
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 23:07 Naslov sporočila: |
|
|
| HIFRIK je napisal/a: | | krokar je napisal/a: | Da ne bom koga razočaral, če se ne oglasim, ko se omeni Klipsch!
@soundfrik, pejdi še kakšne jamote poslušat. Pa malo poglej po bolhi, pa male oglase na tem forumu. Za tak denar boš sigurno kaj našel. Če kupuješ sistem izključno za poslušanje glasbe pozabi na neke sorround komplete pa reciverje. |
Ne kupujem jst!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
orc.perc
Pridružen/-a: Sre Nov 2009 22:05 Prispevkov: 527 Kraj: Posr.Park
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 23:18 Naslov sporočila: |
|
|
| gwb je napisal/a: |
750 je na kos ali za par (če za par, je izredno ugodno...)? |
WHAT???
po kosu, ja !!!!!????
2k za nirfilde in to z fk. eq?
to je pa že druga pesmica _________________ -1/3oct.REar |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Jan 19, 2011 23:22 Naslov sporočila: |
|
|
So pa to definitivno najbolj konfuzne štacune kar jih je!S "prodajalci", ki večinoma pojma nimajo(v glavnem študentarija, a tudi redni niso kaj boljši).
Nekaterih stvari v nekem trenutku nikjer ne boš našel ugodneje(tudi celo v Evropi ne!), a se lahko tudi kompletno nasankaš!
Moj zadnji nakup tam je bil en avtoojačevalnik vrhunskega razreda, ki sem ga čisto slučajno našel nekje zadaj na polici v njihovi velenjski podružnici in me je v akciji prišel le dobre pol cene kot če bi ga kupil kjerkoli drugje.Ampak če bi sedaj iskal kak primerek v kaki drugi podružnici, ga z veliko verjetnostjo nebi našel.
Nekateri tule me imajo za fanatičnega navijača Klipschev(že skoraj idiotskega ).Vsi, ki me pa poznajo, vedo, da sem povsem nenavijaški tip!Gre le za to, da so ti zvočniki točno v teh štacunah prav neverjetno poceni!Ampak do istega zaključka bi prišli tudi pri drugih zvočnikih iz grupe Klipsch, torej tudi Energy, Jamo in Mirage.Če bi recimo sestavljal high-end sistem, bi v njega bilo zelo pametno vključiti zvočnike Jamo R907 kupljene prav pri Technomarketu za 30% nižjo ceno kot kjerkoli v Evropi.Zakaj so ravno cene za izdelke iz Klipsch grupe tako ugodne, pa nimam pojma!
Moja želja je torej le svetovati, kje se res da nekaj ugodno kupit, pa nič več in nič manj!Verjamem, da komu morda to ni najbolj pogodu.
Če se pa trenutno v kakem od Technomarketovih trgovin (še) da dobiti zvočnike Mirage, se pa tudi te zelo izplača pogledat(so bistveno lepše narejeni od Klipschev) in poslušati(za marsikoga bolj prefinjen zvok).
Hkrati pa se povsem strinjam, da se zelo izplača pogledat tudi za kakimi rabljenimi med tukajšnjimi oglasi, na Bolhi ali pa na eBayu.Na slednjem je tudi meni uspel neverjetno dober nakup(me še po mesecih ni minil nekoliko čuden občutek...)! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40 Prispevkov: 418 Kraj: M.Sobota
|
Objavljeno: Čet Jan 20, 2011 08:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Soundfreak je napisal/a: | | HIFRIK je napisal/a: | | krokar je napisal/a: | Da ne bom koga razočaral, če se ne oglasim, ko se omeni Klipsch!
@soundfrik, pejdi še kakšne jamote poslušat. Pa malo poglej po bolhi, pa male oglase na tem forumu. Za tak denar boš sigurno kaj našel. Če kupuješ sistem izključno za poslušanje glasbe pozabi na neke sorround komplete pa reciverje. |
Ne kupujem jst!  |
Ups, napaka. Se opravičujem  _________________ Greetings from The Humungus! The Lord Humungus! The Warrior of the Wasteland! The Ayatollah of Rock and Rolla! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mac
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 15:19 Prispevkov: 108 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Jan 20, 2011 13:35 Naslov sporočila: |
|
|
Monitorski malček Klein + Hummel 120 (po novem v lasti Neumanna) vsaj do februarja še ni dobavljiv, navedena cena je pa bližje kosu kot paru.
Ampak za domače poslušanje elektronike???  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|