| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Pon Maj 16, 2011 17:23 Naslov sporočila: Tosca |
|
|
Bil sem naprošen pomagati pri iskanju igle za gramofon Tosca model 10. Bojda bi veljala tudi igla od modela Tosca 25. Če ima kdo kakršne koli informacije, kje kupiti ali kje iskati, naj mi prosim sporoči. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6264 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Maj 17, 2011 18:13 Naslov sporočila: |
|
|
Poskusi naj preko interneta na: Dr.Needle
Če se prav spomnim je Riz vgrajeval angleško BSR mehaniko v Tosce. Za njih se menda dobi vse do zadnjega vijaka. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Tor Maj 17, 2011 19:47 Naslov sporočila: |
|
|
| ambasador je napisal/a: | Poskusi naj preko interneta na: Dr.Needle
Če se prav spomnim je Riz vgrajeval angleško BSR mehaniko v Tosce. Za njih se menda dobi vse do zadnjega vijaka. |
Hvala za napotek, bom preveril. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ruiner
Pridružen/-a: Tor Avg 2013 14:05 Prispevkov: 1 Kraj: Jesenice
|
Objavljeno: Tor Avg 27, 2013 14:10 Naslov sporočila: |
|
|
Živjo! Pred kratkim sem dobil v dar starejši gramofon Tosca 22. Stvar je precej dobro ohranjena, a žal je igla precej obrabljena. Ima kdo idejo kje najti/kupiti novo kartušo?
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|