Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

hišni kino - 1500 eur
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 26, 2009 20:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lahko dokupiš zunanjega, kot je rekel že drago67.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 26, 2009 20:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
hvala za info
se pravi denon 1910 za katerega se je ogrel sodelavec nima phono vhoda
in lahko kar pozabi na gramofon Crying or Very sad
lp

Zakaj pa bi pozabil na gramofon? Shocked
Saj vendar obstajajo phono predojačevalci, tudi takšni čisto poceni, če že ne bi rad preveč izdatkov zanj. Kot je že omenjeno ProJect phono box in NAD PP-2 sta zelo poceni, pa tudi kakšni drugi, manj znani modeli obstajajo. Mislim, da ima ProJect celo neke modele gramofonov iz serije Debut, ki imajo RIAA modul že vgrajen!
V vsakem primeru pa - to nekaj stane: ali dodatni strošek za RIAA predojačevalnik, ali pa drugi, dražji model receiverja, ki ima tega že vgrajenega.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 26, 2009 20:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hvala obema

kje pa se dobijo ti predojačevalci, o kakšni ceni govorimo?
pa gramofon, kaj bi priporočala, model, znamka, cena?

prosim za linke Smile

hvala
LP
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 26, 2009 21:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za prvič kar tega Projecta z vgrajenim predojačevalcem. Super zadeva za prvi gramofon, sem ga imel tudi sam. Čeprav ga dosti pljuvajo tudi na tem forumu, ampak boš sigurno zadovoljen.
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 10:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ali imaš v mislih tega

http://www.project-audio.com/main.php?prod=debut

cena? [/quote]
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 27, 2009 10:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta je brez predojačevalca, lahko pa tudi tega, gramofon je isti se mi zdi. Pa poglej še za predojačevalec, ki stane nekih slabih 100€ se mi zdi. Komplet te pride nekih 300€, pa imaš zadovoljiv gramofon za osnovne zahteve.
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 29, 2009 19:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

denon 1910 - areadvd preview:

http://www.areadvd.de/hardware/2009/denon_avr1910.shtml

Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 16, 2009 13:28    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zvočniki heco victa so prispeli, prav tako kabli
v ponedeljek dobil tudi marantz sr5004

v igri je bil denon avr-1910 a po dolgem čakanju sem dobil informacijo da ni dobavljiv

sodelavec je nabavil tudi hdx 1000 Very Happy , ker ga je navdošila visoka ločljivost, zadnja 2 tedna urejam movie, music jukeboxe...

montaža sistema sledi v kratkem, bom kaj poslikal
Lp
Nazaj na vrh
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00
Kraj: MB

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 16, 2009 20:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če bo sodelavec za "akcijo" Laughing , mu lahko priporočiš notranje prečne ojačitve škatle in oblaganje stranic, da jih učvrstiš.
Potem ostane še brikanje (premostitev) 1 Ohm upora, serijsko vezanega z visokotoncem. Garantiram, da bo malček pel lepše kot prej Laughing
Vse zgoraj velja za Victa 300, da ne bo pomote. Ostalih Vict še nisem razstavljal Laughing
Nazaj na vrh
MitjaF

Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56
Kraj: KRANJ

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 17, 2009 00:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TM ima res par stvari po polovični ceni,zvočniki Jamo R909 so se v Kranjskem Corradu prodajali za 10000eur v TM pa stanejo pol manj, prav tako C807.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 000000000
knap

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 17, 2009 10:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

stormsonic, hvala za predlog
sodelavec ne bo nič spreminjal, je še garancija

pa tudi preračun je že prekoračil, tako sedaj pride vse skupaj cca 1700 eur

LP
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 20, 2009 19:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nekaj slik

ali se morda kdo spozna na audyssey dynamic eq in volume?

sprašujem zaradi tega ker se mi zdi da je po končani kalibraciji (na av receiverju sta se vklopili lučki za dynanic eq in volume) postal av receiver precej tišji

torej če je npr. prej na -5 igral zelo naglas, sem moral sedaj dat na 10+ da je dosegel isto glasnost...

ker je že bilo pozno zvečer nisem bolj podrobno testiral...je morda kdo kaj podobnega opazil...

LP
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 20, 2009 20:40    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sploh ne bi dajal na tako glasnost dan ali dva, da se zvočniki uigrajo, drugače boš kaj uničil: )
knap

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 21, 2009 10:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja, sem ga opozoril naj ne pretirava nekaj dni...
koliko ur naj pazi, 20-30 bo dovolj ?

je pa očitno razlog za tišji av receiver v audyssey dynamic volume...
vsaj kolikor sem uspel prebrat po tujih forumih

LP
Nazaj na vrh
delfinus

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 8:55
Kraj: Laško

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 21, 2009 10:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz na Marantzu SR6003 sem popolnoma izklopil ta Audissey Dynamic EQ. Ne uporabljam nobenih tonskih kontrol. Audissey sem uporabil zgolj informativno in je dokaj natancen glede identifikacije za zvocnike. Edino pri SUBu ga pa pihne, saj mi ga postavi na razdaljo 7,5m ( vresnici je na 3m) in utisa mi ga malo prevec. Tako, da vseeno se vedno najrajsi vse zvocnike fino skalibriram kar rocno. SR6003 in prej SR5500 sem master volume uporabljal v zoni od -30db do -21db in je glasnot za cca 35m2 prostor vec kot dovolj.

lp, d.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Naslednja
Stran 6 od 8

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu