| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
igorm
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33 Prispevkov: 169 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Tor Jan 04, 2011 12:01 Naslov sporočila: |
|
|
| krokar je napisal/a: | ...Če bi malce pred tem, ko so se po zelo ugodni ceni pojavili pri Mimovrste Canton Celan prejšnje generacije, ravnokar ne kupil prvi par Klipschov, bi pač to bil Canton!
.... |
Narobe. Ni Canton temveč Heco Celan. Sem namreč zadovoljen lastnik ravno teh, serije 700.
Mimogrede, še sedaj sem mnenja, da je bila po moje pri teh Celanih napaka v ceni in sicer par za ceno enega (če se prav spomnim okoli -60% na redno ceno). Še poslali so mi samo enega in sem moral posredovati, ker je na računu lepo pisalo par... In zelo hitro so ga potem umaknili iz trgovine.
Klipschi serije R(x) so v Tehnomarketu res po konkurenčnih cenah. Je pa tudi res, da so večinoma vsi Made in Bulgaria, če to danes sploh kaj pomeni. Krokar je takrat, ko je tukaj že tekla debata o Klipschih trdil drugače kljub dokazu (fotografiji deklaracije izdelka).  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Tor Jan 04, 2011 21:25 Naslov sporočila: |
|
|
Seveda gre za čisti lapsus kar se tiče Heco Celana.Verjetno se nobeden več ne spomni, da sem ravno jaz navijal za nakup teh zvočnikov, morda celo bolj kot Klipschov, čeprav mi nekateri kar naprej mečejo le-te pod nos!
Še enkrat:Klipschi niso narejeni v Bolgariji, bolgarska je le trgovska firma Technomarket, ki jih uvaža in potem distribuira naprej po svoji balkanski trgovski mreži.
Na RS-62 lepo piše, da so narejeni(oj kako presenečenje! ) na Kitajskem!
Seveda pa vse to na moji samokritiki nič ne spremeni, ki pa se v bistvu tiče drugih nepremišljenih nakupov(bilo jih je še več kot sem jih naštel ), v bistvu ne nakupa tehle surround boxov! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Jan 05, 2011 16:25 Naslov sporočila: |
|
|
Božiček, prinesi mi nove zimske gume.
No, za novo leto sem si privoščil obesek za ključe, zdaj pa grem malo naprej šparat. Me pa ZELO interesirajo Harman Kardon Soundsticks III  _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jan 05, 2011 16:52 Naslov sporočila: |
|
|
tale božiček je pa tud smotan...prinesu mi je nos 6L6 ruske lampe let 79 .ampak ni vedu ,da zaradi premajhnih lukenj v ohišju okoli lamp ne gredo v mojega lampaša (bemti tist milimeter do dva)......no vsaj nos ruske predojačevalne ecc 88 so sedle notr...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Sre Jan 05, 2011 18:52 Naslov sporočila: |
|
|
Božiček je mimo, zdaj je šel v akcijo Božić Bata in mi bo prinesel dipolne ribbon horne z zanimivimi podatki.
Ribbon Tweeter
l 2K Hz to 40K Hz Response(pomeni, da zna bit tudi supertweeter.)
l 92 dB Sensitivity
l 6 Ohm Impedance
l Laminated Aluminum Diaphragm
l Ultra-thin Diaphragm
Ribbon dipolec, ki je hkrati tudi horn, ni ravno vsakdanji "pojav" v audiu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|