| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 16:59 Naslov sporočila: |
|
|
| galop je napisal/a: | | Imam eno vprašanje in nebi odpiral nove teme.Kje bi dobil srebrno žico(pravo).Če kdo ve bi prosil za to informacijo.hvala |
Tempoelectric...čez lužo.
Trenutno najboljši DIY interkonekti iz te žice. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
galop
Pridružen/-a: Sob Feb 2009 15:05 Prispevkov: 536 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 17:01 Naslov sporočila: |
|
|
| hvala za odgovor,mislil pa sem kje bliže ,recimo ljubljana. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nomad
Pridružen/-a: Pet Maj 2009 14:01 Prispevkov: 911 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 17:20 Naslov sporočila: |
|
|
| galop je napisal/a: | | Imam eno vprašanje in nebi odpiral nove teme.Kje bi dobil srebrno žico(pravo).Če kdo ve bi prosil za to informacijo.hvala |
Tole imajo pri Pear Audio: http://www.dope-sounds.de/
Poglej cenik, cene so ugodne, kvaliteta pa tudi. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
zmatjaz
Pridružen/-a: Sre Apr 2008 17:45 Prispevkov: 59 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 19:54 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz imam na zalogi srebrne žice, cena za 1m je 15€, če te zanima več pošlji ZS. |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 068650802 |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 23:15 Naslov sporočila: |
|
|
Za činče, posebno za srebrne žice, je odlična izbira Eichmann Silver Bullet..
Za to kar SB konektor nudi(in nudi veliko) ni drag in "raste"s sistemom..
Čim vbodeš kako transparentnejšo in muzikaličnejšo komponento, ali kabel, bo SB v piko pokazal, kaj nakup zmore. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 16, 2009 23:21 Naslov sporočila: |
|
|
Kupujte pri Nomadu ...  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nomad
|
Objavljeno: Sre Jun 17, 2009 10:02 Naslov sporočila: |
|
|
| ProJet je napisal/a: |
Kupujte pri Nomadu ...  |
ProJet malo si udaril mimo. Mogoče nekateri pripadate kakšnim audio krogom in zato takšno razmišljanje. Samo osnovni sistem sem kupil pri štirih različnih slovenskih audio trgovcih. Niti dve komponenti nisem nabavil pri istem. Verjetno sem kaj kupil pri skoraj vsakem trgovcu. V njihove folozofije zvoka se niti ne spuščam. Nekateri neke izrazite teorije nimajo in prodajajo to, kar sem jim zdi na trgu aktualno, drugi vztrajajo pri svojih izborih in imajo izrazito svoje mnenje. Zame so audio trgovci zelo pomemben vir informacij, ker skoraj vsi dobro poznajo to kar prodajajo. In kar je najpomembnejše, nudijo mi možnost izbire in primerjave. Zato se z njimi ne pogovarjam o konceptih in sistemih, temveč o uporabi posameznih komponent, ki me zanimajo. Trgovsi se trudijo, da bi sestavljali čimbolj uravnotežene sisteme, vendar se meni taktika, da kupiš vse pri enem ne zdi pametna. Sistem si moraš narediti sam in sam izbirati sestavne dele. Če kupiš v paketu sistem, kupiš tudi audio filozofijo trgovca. Kot sem rekel, iščem transparentne komponente in te se najdejo pri vseh trgovcih. Mogoče si sklepal po Resolution Audio, a to ni moj edini digitalni izvor zvoka, saj imam še Theta Digital in Marantz, imel pa sem tudi Mark Levinson, Quad in še kaj. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ProJet

Pridružen/-a: Sre Feb 2009 17:54 Prispevkov: 1241 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jun 17, 2009 10:19 Naslov sporočila: |
|
|
OK, zgrešil, ampak po zagretosti zagovarjanja stališč se mi je za hipec zazdelo, da bi znal biti omenjeni trgovec.
Kot ugotavljaš sam je dobro prisluhniti trgovcem, da se v čimkrajšem času pridobi konkretne informacije, a na koncu je treba vse dobro premleti tj. si vzeti čas, izločiti zrnje od plev in se odločiti racionalno, kolikor se v tej sferi sploh da.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nomad
|
Objavljeno: Sre Jun 17, 2009 11:22 Naslov sporočila: |
|
|
Audio je po domače povedano strast, zato smo vsi strastni zagovorniki tega kar mislimo. Kakorkoli poskušamo gledati na zadevo racionalno, vedno pridejo zraven še emocije. Kar se trgovcev tiče, vem da strastno zagovarjajo svoj "reprezentančni" sistem, vendar ne prodajajo samo tega.
O ostalih komponentah imajo bolj racionalno mnenje. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Sre Jun 17, 2009 12:28 Naslov sporočila: |
|
|
| nomad je napisal/a: | | galop je napisal/a: | | Imam eno vprašanje in nebi odpiral nove teme.Kje bi dobil srebrno žico(pravo).Če kdo ve bi prosil za to informacijo.hvala |
Imaš mogoče približne cifre v evrih? Če ti je mogoče kje v spominu ostalo.. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nomad
|
Objavljeno: Sre Jun 17, 2009 14:21 Naslov sporočila: |
|
|
| Pestilence. je napisal/a: | | nomad je napisal/a: | | galop je napisal/a: | | Imam eno vprašanje in nebi odpiral nove teme.Kje bi dobil srebrno žico(pravo).Če kdo ve bi prosil za to informacijo.hvala |
Imaš mogoče približne cifre v evrih? Če ti je mogoče kje v spominu ostalo.. |
Od 22 do 190 EUR po metru, Silver Bullet plug je 28 EUR. To je na netu, kakšne so cene pri Pear pa ne vem. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|