| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6258 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Apr 25, 2014 09:01 Naslov sporočila: |
|
|
| ro-bi je napisal/a: | Pri ojačevalcih za 500 euro ni neke grozne razlike. V sistemu z dobro resolucijo so vsi po vrsti neposlušljivi.
.... |
Res je.
Tudi Klipsch RF82ll ima zelo dobro resolucijo in (izmerjenih) 95dB/W/m. Kar pomeni da bodo cvili-lili ojačevalci razkrinkani.
Poskusi tudi z lampaši, Klipschi imajo dovolj izkoristka, da bo že 25W dobro zagrmel.
Od tranzistorjev pa berem (nisem še preverjal v praksi) da ima novi NAD 3020D zelo dober zvok pri malih glasnostih in se ne dere na srednje-visokotonskem področju pri večjih glasnostih - kar je mission impossible v tem cenovnem rangu. In pogoj v izogib razočaranjem. Mali je v D klasi, zato je dobro preveriti kako paše na te zvočnike. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
denis
Pridružen/-a: Pon Apr 2014 17:38 Prispevkov: 14 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Čet Jun 19, 2014 22:53 Naslov sporočila: |
|
|
Evo po dolgem času se spet javljam....dnevno sobo smo nekoliko preuredili tako da mi v poštev pridejo samo majhni zvočniki. Ojačevalec sem kupil Yamaha a-s1000 ter si nagledal nekaj zvočnikov...odločam se med :
DYNAUDIO DM 2/7 - 86db-150w (par/800eur)
BOWERS & WILKINS 685 - 88db-100w (par/600eur)
KLIPSCH RB-81 II - 97db-150w (par/600eur)
MONITOR AUDIO BX2 - 90db-100w (par/293eur)
Osebno jih ne morem poslušat ker v okolici ni nobene trgovine tako da katere mi najbolj priporočate ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
D3v1L
Pridružen/-a: Pet Jan 2014 22:56 Prispevkov: 32 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2014 18:05 Naslov sporočila: |
|
|
Dynaudio greš lahko poslušat v Intek, Bowerse v Technotop, Monitor Audio v Digitalijo edino za Klipsche ne vem.
Na slepo raje ne kupuj, vsak zvočnik se sliši drugače na drugem ojačevalcu. Lahko pa rečem da razni reviewi kar dobro opišejo zadevo.
Amp v avto in v trgovine probat
Če te zanimajo bowersi jih lahko sprobaš tudi pri meni. Ko sem sam kupoval bi mi to prišlo prav.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
artofsound
Pridružen/-a: Ned Mar 2014 18:47 Prispevkov: 48 Kraj: Dramlje
|
Objavljeno: Pet Jun 20, 2014 21:20 Naslov sporočila: |
|
|
Svoje Klipsche sem kupil v Celjskem A do Ž.
Dobiš jih pa pod 600 eu. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|