| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
jacoby
Pridružen/-a: Sre Jun 2008 10:23 Prispevkov: 1111
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 15:08 Naslov sporočila: |
|
|
A ti si pa ambasadorjev odvetnik al kako?  |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 051383384 |
|
 |
kraljmatjaz

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 21:27 Prispevkov: 1028 Kraj: Gorica
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 921 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 15:23 Naslov sporočila: |
|
|
a se da vsaj eno debato neomadezevati s kregom?  _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AndrejS
Pridružen/-a: Tor Dec 2010 17:03 Prispevkov: 930 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 15:30 Naslov sporočila: |
|
|
Zivjo,
Tud meni je muka gledat te bedarije. Overgrown infancy.
LP, Andrej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 15:37 Naslov sporočila: |
|
|
AK pjevaći, samo vi izvolite... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 16:09 Naslov sporočila: |
|
|
| AndrejS je napisal/a: | | Tud meni je muka gledat te bedarije. Overgrown infancy. |
Andrej, po svoje te popolnoma razumem in sočustvujem s teboj.
Eden od zelo aktivnih soforumašev je pred kratkim prijavil genijalno iztočnico za del rubrik na temu forumu, ki ga čedalje bolj zaznamujejo. Res mu je uspelo pribiti žebljico na glavico. Vse čestitke.
Citiram ( brez navedbe osebe):
Če klatimo neumnosti, ni nujno da se ne bomo v bodoče še kaj naučili. Tudi "neumnosti" so del učnega procesa
Nekaj soli je absolutno tudi v zgoraj omenjeni trditvi.
Meni je še večja muka gledati neverjetno stopnjo medsebojnega lažnega opurtunizma za ceno vseobčega statusa AK foruma "imejmo se radi". "Verbalni izpadi" posameznikov so občasno resnično težko berljivi, ampak vseeno..............
To je samo moje subjektivno mnenje, sploh ni potrebe da ga delite z menoj, ali da se ostali vidite v njem.
LP
Nazadnje urejal/a vintagesonic Tor Jul 09, 2013 16:13; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 16:13 Naslov sporočila: |
|
|
| CASTOR je napisal/a: | Uuuh, prepustimo debato fotkarjem, pa se zabubimo v vintage in naj nas prosim, nobeden ne moti.
lp |
| jacoby je napisal/a: | | JEBAO TE CIZEK... |
S @castorjevim privoljenjem. Namenjeno pa komu drugemu kot @jacoby-ju.
@Jacoby si ponovno pozabil zaužit predpisano jutranjo terapijo? Vse prepogosto se ti to dogaja!
Opozorilo! Pred uporabo se ne posvetuj z zdravnikom ali fermacevtom temveč s kakšnim izbranim soforumašem.
 _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jacoby
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 16:26 Naslov sporočila: |
|
|
CAR!
Cenim izvirnost, in si me spravil v smehhhhh, aaaaaahhaahaaa
Tukaj na AK je konzumiranje različnih učinkovin skoraj nujno za "preživetje" sicer zdravega duha...blagor ubogim...
Za začetek zelo priporočam:

Nazadnje urejal/a jacoby Tor Jul 09, 2013 17:22; skupaj popravljeno 2 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AndrejS
Pridružen/-a: Tor Dec 2010 17:03 Prispevkov: 930 Kraj: Gorica
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 16:35 Naslov sporočila: |
|
|
Zivjo,
Dobro je. Lepo se imejte se naprej.
LP, Andrej |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 16:40 Naslov sporočila: |
|
|
Hojla družba...zanimiva tema
Meni so pa ambasadorjevi posti všeč ravno zaradi navedb praktičnih primerov in opredelitev vsaj osnovnih fizikalnih zakonitosti.
Z njegovimi posti v tej temi se še kako strinjam (lahko bi še kako zadevo dodatno razčlenili v izogib napačnim interpretacijam), vse ostalo pisarjenje je pa zgolj neuporabno teoretiziranje.
Mimogrede, če je kdo kandidat za kak hud sub...imam v celoti razdelan DIY projekt.
LP Jernej _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6264 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 16:48 Naslov sporočila: |
|
|
| CASTOR je napisal/a: | | jacoby je napisal/a: | | ambasador je napisal/a: | @jacoby
vsaj en argument navedi, ne bodi kot ajka.. meni se zdi, zato nimaš prav. Otročje. |
Ne da se mi pisarit toliko kot tebi (EPP), sem pre-len, povej kaj te zanima...
In, kaj je narobe z komentarji ajke? vsaj ni tak "pevec"... |
Če se ti ne da, bodi tiho.
lp |
Točno tako. Oglasit se samo z ne, ne , ne, ne vem zakaj, ma ne. Ne da se mi pisat, vse je brez veze, ma ne. Seveda ne, ker nima kaj povedati...
Moj prispevek je korekten, dobronameren, tudi polemičen in predvsem utemeljen z dejstvi, za katere menim da so prevladujoča. Se ne strinjaš? Ni problema, poveš zakaj, ovržeš mojo argumentacijo s par stavki, če imaš kaj tehtnega. Tako debato pričakujem.
Glede medsebojnih odnosov v stilu - j**o te ja - vsak ki bere to vidi nivo kulture, podkovanosti, argumentacije, dobronamernosti, osebnih koristi, prestiža in osebnostnih napak. Preprosto ne pristajam na ta nivo debate in tudi se ne bom umikal pred takimi... Strpnost do takih niti od daleč ni dobrikanje, je samo - strpnost. Naj ima človek šanso popraviti napako. Po kodeksu nikoli ne smeš spraviti človeka v brezizhoden položaj.
Zanimivo pa je, kako moj nastop moti nekatere. Utemeljevanje je 'pisunstvo' 'prepevanje' itd. Oni so iznad tega. Ne rabijo utemeljevanja. Moraš verjeti na besedo. Če verjameš, hahaha . O tem drugič. _________________ Carpe Diem
Nazadnje urejal/a ambasador Tor Jul 09, 2013 17:31; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CASTOR
Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18 Prispevkov: 1087 Kraj: KOZINA
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 17:27 Naslov sporočila: |
|
|
| jacoby je napisal/a: | A ti si pa ambasadorjev odvetnik al kako?  |
Ne in ni nobene potrebe. Šuplljoglavci rabijo odvetnike in za razlićna področja ti jih lahko priporočim, kar nekaj.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 18:11 Naslov sporočila: |
|
|
LP
Ma je čisto preprosto
Če bereš katalog in teste od C2, Puntota, Golfa, Fokusa, Astre in na dolgo in široka razglabljaš kdo je boljši kateri ima boljši princip itd. je vse kaj drugega kot vse te avte vsak dan peljati in jih spoznati v malenkostih. Takrat številke na papirju kaj malo pomenijo...
Tema bi imela res "težo", če bi vsaj tri, štiri z različnimi principi zvočnike merili in potem poslušali pa najprej v slabem prostoru potem še v dobrem in kako se kateri obnaša, tako pa je vse skupaj samo virtualno, poleg tistih ,ki se oglasijo samo s provokacijami in žaljivkami, ki s temo nima nobene veze
Ma je zanimivo, da se oglašajo tudi tisti, ki v osnovi nimajo niti svojega osnovnega sistema porihtanega, oziroma je tam kar tako, samo, da nekaj svira pa jim je zato "virtualno blizu"  _________________ ~ ** ~
Nazadnje urejal/a ajka Tor Jul 09, 2013 18:12; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
CASTOR
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 18:11 Naslov sporočila: |
|
|
| CASTOR je napisal/a: | | jacoby je napisal/a: | A ti si pa ambasadorjev odvetnik al kako?  |
Ne in ni nobene potrebe. Šuplljoglavci rabijo odvetnike in za razlićna področja ti jih lahko priporočim, kar nekaj.
lp |
In to prepucavanje lahko teče v nedogled brez haska.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CASTOR
|
Objavljeno: Tor Jul 09, 2013 18:23 Naslov sporočila: |
|
|
| ajka je napisal/a: | LP
Ma je čisto preprosto
Če bereš katalog in teste od C2, Puntota, Golfa, Fokusa, Astre in na dolgo in široka razglabljaš kdo je boljši kateri ima boljši princip itd. je vse kaj drugega kot vse te avte vsak dan peljati in jih spoznati v malenkostih. Takrat številke na papirju kaj malo pomenijo...
Tema bi imela res "težo", če bi vsaj tri, štiri z različnimi principi zvočnike merili in potem poslušali pa najprej v slabem prostoru potem še v dobrem in kako se kateri obnaša, tako pa je vse skupaj samo virtualno, poleg tistih ,ki se oglasijo samo s provokacijami in žaljivkami, ki s temo nima nobene veze
Ma je zanimivo, da se oglašajo tudi tisti, ki v osnovi nimajo niti svojega osnovnega sistema porihtanega, oziroma je tam kar tako, samo, da nekaj svira pa jim je zato "virtualno blizu"  |
Če bi bilo tako preprosto, bi ne rabili foruma in še manj neke kao vintage teme, kjer se zgubljajo zgubljene duše in tiste ki še ne vedo, da so zgubljene, ampak o tem samo slutijo.
Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|