| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
ambasador
Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52 Prispevkov: 6264 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 17:49 Naslov sporočila: |
|
|
Na kopico podobnih vprašanj smo že odgovarjali. Komaj zaključiš eno, se pojavi copy paste drugo. Mi pa kot lajna.
Administratorju ponovno predlagam, da naj bo ena ali dve rubriki stalno na meniju. Tako da ko novinci pridejo - udarijo direkt z nosom v temo nasveti za novince in/ali priporočene poceni komponente za začetnike. Lahko se to tudi spiše kot prosti spis kot osnovno navodilo ki je direktno dostopno kot tudi tema za diskusijo.
Ali pa rečemo: poglejte reklame oglaševalcev. Itak nekje moraš začeti, itak je kompromis, itak boš menjal čez čas, itak ni idealne rešitve. Itak kadar smo svetovali je vsak rekel nekaj drugega. Pa tudi trgovci nekaj vedo - pa še pokažejo in zasvirajo lahko v živo.
Definitivno priporočam obisk trgovin. _________________ Carpe Diem |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 18:45 Naslov sporočila: |
|
|
Večkrat imam vtis, da se tem spraševalcem enostavno ne ljubi malo pobrskati po starih temah. Je bolj simpl odpreti kar novo.
LpM. _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
siroliver

Pridružen/-a: Sob Nov 2009 12:34 Prispevkov: 1004 Kraj: Izola
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 19:58 Naslov sporočila: |
|
|
Moj predlog,zelo enostavno,5 ali vec kanalne recieverje pozabi ker za en par zvocnikov rabis samo stereo ojacevalec, ce hoces se radio potem stereo reciever,v rangu do 250 € za reciever je vse ista pasta,ta stereo Pioneer bo v redu,Wharfedale 10.1 imam doma ,tudi v redu.
Toliko od mene.Zdaj pa pocakajmo da se kdo oglasi in pove da ta kombinacija ni v redu,kaj bos pa pol  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vojko
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 16:50 Prispevkov: 946 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Avg 30, 2013 20:45 Naslov sporočila: |
|
|
Čisto neresen pristop-tile greenhorni.
Pa tudi ko jim nasvetuješ, jim je zelo zelo težko kaj zares dopovedat.
Predlagam kasico-prasico. Teme naj se zaklenejo, pa naj plačajo žeton (10 min )
Če plačaš, vsaj resno vzameš- |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
kastel
Pridružen/-a: Pet Avg 2013 16:17 Prispevkov: 2 Kraj: Primorska
|
Objavljeno: Sob Avg 31, 2013 10:24 Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo
Po formu sem brskal štiri ure in nisem našel nobenih informacij, nato sem se registriral in se obrnil na vašo pomoč v že obstoječi temi.
Hvala siroliver za pomoč.
LP, Kastelic |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
jernejc

Pridružen/-a: Ned Avg 2008 9:24 Prispevkov: 1044 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sob Avg 31, 2013 10:47 Naslov sporočila: |
|
|
Morda za dotične receiverje, ki si jih navedel res ni nekih priporočil tu na forumu, je pa cel kup raznih priporočil za manj izkušene, začetnike...
Enega izmed poglavitnih nasvetov si že dobil...če boš poslušal glasbo, si nabavi stereo in nikakor ka 5.1 ali kaj podobnega. Ne glede na razpoložljive digitalne vhode, ki jih razni 5.1 ponujajo.
Ena možnost je kupiti stereo ojačevalec (receiver), za digitalne izvore USB, pa enega izmed DAC ov kot je npr CA dacmagic.
Rabljeno, ohranjeno, z nasveti soforumašev se najde tu med oglasi ajde za cca 400 eur ali manj oboje skupaj. Zvočnike glede na prostor izbiraš...za začetnika znaš bit lepo presenečen nad rezultati.
LP Jernej _________________ Ohm sweet ohm.
Just saw a gold plated optical fibre. Apparently the gold made it sound marvelous according to the salesman. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Sob Avg 31, 2013 11:17 Naslov sporočila: |
|
|
zvočnike imam jaz ene še v garanciji heco victa 700 160/280W rabiš še en ojačevalec 2.0 z tunerjem ali posebej. Za okoli 100 evrov dobiš Sony ES in še integriran ojačevalec isto Sony ES pa imaš sistem za enih 500 evrov  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|