Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Predelava mikro hi-fi-ja ? Je možno?
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 12, 2011 22:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

snifix je napisal/a:
Avtoradio je zanimiva rešitev, vendar meni ne pride v poštev zaradi:

1) Nima alarma
2) Nima sleep timerja

Drugače me pa zanima koliko kompliciran je poseg narediti dodaten preout, če odpreš komponento in iz izhoda za slušalke potegneš ven še 1 preout za sub? Se na konektor za slušalke na pine samo pricine 3 kable (levo, desno in masa) in na drugi strani na en RCA ali je potrebno dajati še kakšne upore vmes? Se signali iz konektorja za slušalke sesštejejo (l+d) in peljejo na en RCA za sub, ali lahko potegneš iz izhoda za slušalke samo eno stran iz ozemljitev? Zakomplicirano napisano, upam, da me razumete kaj sem mislil.

lp, Matej
Kupiš v Terni zunanji adapter 1 v 2 za slušalke in ni treba razkopavat. Wink
snifix

Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 12, 2011 22:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Grem ta teden k Urošu v terno na klepet Cool in tudi stolp preiskusit. Poročam.

lp, Matej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 13, 2011 09:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Super!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 13, 2011 09:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Težava je, kadar ti je ideja o minisistemčeku všeč. Samo ki ne svira. In ne more svirati. Ker ni narejeno s tem namenom. To so bolj ko ne ceneni okrasni predmeti, ki občasno tudi spustijo kaki zvokec. Tako jih je potrebno tudi jemati, sicer bo razočaranje sorazmerno.
snifix

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 13, 2011 12:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim, da vsi vemo, da zadeve delujejo po principu toliko denarja toliko muzike. Tako da za 100 eur pribllizno vem kaj pričakovati
Lp, matej
Nazaj na vrh
snifix

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 13, 2011 12:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mislim, da vsi vemo, da zadeve delujejo po principu toliko denarja toliko muzike. Tako da za 100 eur pribllizno vem kaj pričakovati
Lp, matej
Nazaj na vrh
classicaudio

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 16:00
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Dec 13, 2011 20:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz ti prodam tole: http://www.bolha.com/akustika-stolpi/teac-cr-h240-micro-stolp-oglas1277483423
mal še zglihava, pa ti ne bo treba razkopavat, pa komplicirat. Zadeva ima timer, sub out, daljinca... lp
Nazaj na vrh
snifix

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 14, 2011 00:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

classicaudio je napisal/a:
Jaz ti prodam tole: http://www.bolha.com/akustika-stolpi/teac-cr-h240-micro-stolp-oglas1277483423
mal še zglihava, pa ti ne bo treba razkopavat, pa komplicirat. Zadeva ima timer, sub out, daljinca... lp

Usb pa verjetno nima ne? Ja če zglihava na 99 eur potem se lahko meniva naprej Smile

lp, Matej
Nazaj na vrh
snifix

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 14, 2011 00:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

snifix je napisal/a:
Grem ta teden k Urošu v terno na klepet Cool in tudi stolp preiskusit. Poročam.

lp, Matej

Danes sem si zadevo ogledal in tudi poslušal. Sama komponenta se mi zdi dobra, moči ima za moje potrebe zadosti, priloženi zvočniki so pa poraz na celi črti. Če bom zadevico nabavil bo obvezna menjava zvočnikov, potem bom videl še koliko je potrebe po subu. Drugače sem pa preko hi-imputov sprobal aktivni sub na sposojenem sony sistemčku in dadeva zadovoljivo deluje, tako da v primeru, da nabavim Pionnerja ne bo treba nobenih predelav.

Lp, Matej
Nazaj na vrh
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 14, 2011 13:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Po mojih izkušnjah večina mikro sistemov z drugimi zvočniki igra še slabše.
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 14, 2011 13:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mnogo babic -----> kilavo dete Crying or Very sad
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
tromba

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 14, 2011 21:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Classicaudio,

poslal sem ti zs.
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 15, 2011 09:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ambasador je napisal/a:
Težava je, kadar ti je ideja o minisistemčeku všeč. Samo ki ne svira. In ne more svirati. Ker ni narejeno s tem namenom. To so bolj ko ne ceneni okrasni predmeti, ki občasno tudi spustijo kaki zvokec. Tako jih je potrebno tudi jemati, sicer bo razočaranje sorazmerno.

aj, aj, aj ...
tromba

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 15, 2011 09:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Igra zagotovo bolje kot radio budilka.
Nazaj na vrh
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 15, 2011 09:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

luka79 je napisal/a:
Mnogo babic -----> kilavo dete Crying or Very sad

Obratno - mnogo dece - babica dobi kilo.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu