Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

božiček prinesi mi....
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
igorm

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 23, 2010 15:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

gerchy je napisal/a:
before je napisal/a:
Bravo! Backlight LED - to je prava stvar. Wink

Ja, če se orientiraš le po modnih trendih. Pametno je pogledati celotno paleto in včasih izbrati kaj s starejšo tehnologijo in ostalimi opcijami, ki za isto ali manjšo ceno ponujajo boljšo sliko. Wink
....

Brez skrbi, sem Božičku dal toliko zahtev glede tehničnih in drugih parametrov, da je glede na to, za kakšno ceno jo je kupil, lahko odmislil vso starejšo tehnologijo (beri super ugodna cena glede na "list price" in slika, ki je čisto primerljiva z najboljšimi).

Sedaj imam spet problem, ker si to božično darilo zasluži veliko boljše vire slike, kot jih imam.... Mogoče bo ženi še kaj prinesel. Recimo nov SAT HD sprejemnik, nekaj iz serije OPPO... Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 23, 2010 20:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ampak, skromni pa smo, vsi po vrsti. Upam, da se kdaj spomnimo na tiste, ki resnično nimajo nič, niti hrane ne.
Nazaj na vrh
Senca

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 7:25
Kraj: Logatec

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 24, 2010 13:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če se kdo sprašuje zakaj ni dobil darila, kljub temu, da je pisal, je odgovor:

TUKAJ Wink
Nazaj na vrh
ambro

Pridružen/-a: Pet Maj 2009 20:03
Kraj: Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 17:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Senca je napisal/a:
Če se kdo sprašuje zakaj ni dobil darila, kljub temu, da je pisal, je odgovor:

TUKAJ Wink

Zbal sem se, da je Božiček tudi moje pismo uporabil v ta namen. Včeraj pa sem na presenečenje z zamudo prejel paket z Primare CD31 in XLR interkonekte King Cobra od Audioquesta. Very Happy
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sre Dec 29, 2010 19:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ambro je napisal/a:
Včeraj pa sem na presenečenje z zamudo prejel paket z Primare CD31 in XLR interkonekte King Cobra od Audioquesta. Very Happy

Bolje ikad nego nikad..., pravi pregovor onih naših tamo dole. Very Happy

Audiohedonist
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 30, 2010 12:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Moj božiček bo zaradi angleškega snega in praznikov očitno pravoslavec. Twisted Evil Nič ni prinesel od željenega.
Po julijanskem koledarju imajo pravoslavci božič 7 januarja in ker imam ta dan rojstni dan(praznujem potiho, da me ne bi pomotoma imeli za pravoslavca), bo double win. Razz
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 30, 2010 15:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

moj božiček je še kar radodaren..prinesel je še electro -harmonix el 34 lampe za moje lampaške ojačevalce,ter peerless visokotonce xt25tg30...
ni hudič, da ne bom letos dobil vsaj z enega sistema dober sound,ki me bo zadovoljil za nekaj časa... Laughing
Nazaj na vrh
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 30, 2010 16:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Uff, me je božiček presenetil. Fanta iz ZOSO-ta sta mi zrihtala tole: Laughing Laughing Laughing

in:

pa še malo za pokušino:
http://www.youtube.com/watch?v=0P4ndS-6Lmk Laughing Laughing Laughing
trancedeejay
Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01
Kraj: Zgornja Besnica

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 14:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo trenutni kaos po prihodu božička:

gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43
Kraj: 01

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 14:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za tiste, ki so na Silvestra zvesto ždeli na delovnem mestu, sta se zimska moža vendarle opogumila. Smile

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
alenvprekršku

Pridružen/-a: Pet Nov 2008 14:09
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 31, 2010 16:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kay Bojesen's The Royal Guard (1942)
By: Rosendahl, Copenhagen
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 03, 2011 22:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Evo, Božička sem si kar sam privoščil in si kupil Klipschove surround zvočnike RS-62.V Nemčiji stane par 700€, v Technomarketu so bili že do sedaj le 500€.No, v Božičnih dnevih so dajali še 15% popusta, torej so me prišli vsega 425€! Very Happy
Pa tu veselja še ni konec:za naslednji nakup sem dobil še dodatni bonus!
Tako imam sedaj v hišnem kinu kompletno Klipschovo zvočniško linijo:RF-82/RC-64/RW-12d/RC-62.Vse skupaj me je prišlo nekje okoli 1800-1900€.
Žal je en postranski učinek! Crying or Very sad Sedaj so dokončno izgubili še poslednji prostor odlični boxi Focal Antea, ki so že do sedaj vegetirali na surroundu.Upam, da se bo našel kdo, ki jih bo pripravljen vzeti za kakih 500€ in se bo pri tem zavedal njihove realne vrednosti!
Kot je pri meni tako v navadi, sem v navdušenju ob ugodnem nakupu kupil še brezžični mrežni adapter za svojo Samsung plazmo, doma pa potem ugotovil, da kake koristi od tega ni, razen napovedi vremena na TV zaslonu! Twisted Evil
Ah ja:potem sem še stopil v Big Bang in bil zelo vesel, da sem dobil internetni tuner z 10% popusta(tam okoli 140€ me je prišel),ki predvaja tudi datoteke preko USB in s SD kartic.Zadovoljno sem ugotovil, da vse super dela, tudi z brezžičnim omrežjem se povežeš tako za malico.
Glede na to, da imam internetni radio že preko Dreambox SAT sprejemnika, datoteke s spominskih modulov pa znata čitati že DVD player in televizor, se bo z ugotovitvijo, da stvar lepo deluje, uporaba te komponente verjetno do nadaljnega končala! Embarassed
Tako bo recimo lahko delala družbo aparatu za peko kruha, printerju, ki se mu vsakih par mesecev zasuši črnilo, scanerju za fotografije, za katerega nisem do sedaj ugotovil, če tudi res dela in še drugim "nepogrešljivim" zadevam!
Včasih sam sebe zasovražim zaradi te svoje zasvojenosti z "ugodnimi" nakupi, katerim pa na koncu ne poznam namena! Evil or Very Mad
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 03, 2011 23:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Krokar & Klipsch sta najboljši par! Laughing

Šala! Tudi jaz sem (ali bil, v različnih časovnih obdobjih) "oženjen" z nekaterimi znamkami (Akai, Infinity, Primare).

Sicer pa se jaz nakupovalne mrzlice uspešno ubranim tako, da grem, če obstaja "nevarnost", v trgovino brez denarnice in tako ob morebitnem napadu evforije moj denar ni nevarnosti. Zunaj trgovine pa se potem ohladim in analiziram predvsem argumente proti nakupu. Laughing In običajno pridem do spoznanja, da predmeta poželenja pravzaprav niti ne potrebujem. Shocked

Audiohedonist
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 04, 2011 08:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

To, da bi bil oženjen z znamko Klipsch, je čista pomota!Poanta je izključno v ceni!Če bi malce pred tem, ko so se po zelo ugodni ceni pojavili pri Mimovrste Canton Celan prejšnje generacije, ravnokar ne kupil prvi par Klipschov, bi pač to bil Canton!
Prava poanta(tudi "ljubezni" do Klipschov) je v občutku zadovoljstva, če menim, da sem kaj dobil ugodno!Ta občutek pa je varljiv, ker:
1.Ni rečeno, da je bil nakup res tako ugoden
2.Ker mi potem stvari ostajajo
3.Ker nekaterih niti ne uporabim
Je pa tako, da se te svoje zasvojenosti vsaj zavedam in bom tudi sam skušal kaj ukreniti proti! Idea
Nazaj na vrh
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 04, 2011 10:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Končno je iz UK prišel paketek in uparjene Golden Lion KT77 se že ogrevajo in pečejo. Laughing
Sicer bo potrebno vsaj 100ur, ampak tudi ganz nove zvenijo popolnoma organsko, prezenca je naravnost osupljiva, telesa instrumentov in vokali, popolni. Laughing Laughing
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu