Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Oppo BDP-95 Blu-ray player
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ma_coule

Pridružen/-a: Tor Apr 2010 23:27
Kraj: south of the border

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 18, 2011 14:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:

To je pa dobra novica! Very Happy Very Happy Very Happy

Si zihr? Twisted Evil Laughing

ZZ & FF!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 18, 2011 15:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ma_coule je napisal/a:
before je napisal/a:

To je pa dobra novica! Very Happy Very Happy Very Happy

Si zihr? Twisted Evil Laughing

ZZ & FF!

Sem!
Verjamem namreč, da bodo normalno postavljene cene, kot se za uglednega zastopnika spodobi, pa kdorkoli že to je (bo). Sicer pa bomo videli... Evropa je velika, svet pa še bolj. Wink

Audiohedonist
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Čet Jan 27, 2011 22:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
Za Oppo bo v kratkem na našem portalu predstavljena ponudba zastopnika.
Have a nice Day

Matt

I N T E K

Audiohedonist
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 04, 2011 22:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

OPPO BDP-95 pride na prodajne police trgovin v mesecu marcu, torej mesec dni kasneje, kot je bilo prvotno napovedano.

Precej podroben opis naprave, podkrepljen z obilo fotografijami dobre ločljivosti si lahko ogledate na tejle povezavi:
http://www.laaudiofile.com/oppo_bdp95.html

Pa prijetno branje. Jaz pa se že vidim, kako se bom nocoj premetaval po postelji, saj mi te novo pridobljene informacije ne bodo dale spati... Rolling Eyes

Audiohedonist
Nazaj na vrh
ma_coule

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 05, 2011 14:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
Pa prijetno branje. Jaz pa se že vidim, kako se bom nocoj premetaval po postelji, saj mi te novo pridobljene informacije ne bodo dale spati... Rolling Eyes

Si mar ti že tudi preko 50? Laughing
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 05, 2011 15:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ma_coule je napisal/a:
before je napisal/a:

Si mar ti že tudi preko 50? Laughing

Ne še! Pa saj leta niso poanta moje male šale. Very Happy

Audiohedonist
Nazaj na vrh
ma_coule

PrispevekObjavljeno: Sob Feb 05, 2011 15:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
Ne še! Pa saj leta niso poanta moje male šale. Very Happy

Ja, ja... boš že videl, ko boš prišel v naša leta! Laughing
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 07, 2011 20:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

"Petting" za nas, čakajoče na BDP-95: http://www.youtube.com/watch?v=ZwPGb513RXw
Prvi dve minuti posnetka lahko preskočite!

Audiohedonist
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 22, 2011 08:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Lahko da bo ventilator ventiliral z majhnimi obrati in sploh ne bo slišen od spredaj. Wink

Very Happy Very Happy Very Happy
Sedaj vem!!!
Ventilator se bo vklopil le v primeru prevelikega porasta temperature, sicer pa bo miroval. Tako so vsaj zapisali pri LA AUDIOPHILE.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
ma_coule

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 22, 2011 09:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

before je napisal/a:
OPPO BDP-95 pride na prodajne police trgovin v mesecu marcu, torej mesec dni kasneje, kot je bilo prvotno napovedano.

Kot dolgoletni, nadvse zadovoljni, uporabnik oppo dv-980h, sem res firbčen, kaj bo dal od sebe novi model...

Kot praviš, v ZDA bo na policah prvi teden v marcu... v VB pa bi naj bil dobavljiv v aprilu (za 900 L). Livingcinema.nl, ki dobavlja 93-ko pa še nič...
So pa Danci za začetek marca napovedali zanj dodatek za razbijanje reg. zaščite.

Kaj pa naši?

ZZ & FF !
Nazaj na vrh
before

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 22, 2011 10:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ma_coule je napisal/a:
before je napisal/a:

Kot dolgoletni, nadvse zadovoljni, uporabnik oppo dv-980h, sem res firbčen, kaj bo dal od sebe novi model...

Kot praviš, v ZDA bo na policah prvi teden v marcu... v VB pa bi naj bil dobavljiv v aprilu (za 900 L). Livingcinema.nl, ki dobavlja 93-ko pa še nič...
So pa Danci za začetek marca napovedali zanj dodatek za razbijanje reg. zaščite.

Kaj pa naši?

ZZ & FF !

Vem le, da pride v prodajo v začetku marca, če bo v Evropi kasneje ne vem. Pravtako ne vem kako je z temi video regijami, a mislim, da bo EU verzija odklenjena za regije 1,2,4 in ALL. Me pa to niti ne zanima preveč, kot tudi ne izostanek 24p za DVD format. Na mnogih forumih filmski entuziasti protestirajo in apelirajo na OPPO naj to omogoči, a se ti ne dajo in odgovarjajo le z svojimi argumenti zakaj je (in tudi bo ostalo) temu tako. Mene bolj zanimajo sonični dometi naprave, kot tudi možnost predvajanja HD glasbe (v FLAC formatu) preko zunanjega hard diska, ki ga je moč priklopiti preko USB priključka in (kar je še bolje) preko e-SATA. Very Happy

Audiohedonist
Nazaj na vrh
mariosala

Pridružen/-a: Čet Jul 2008 17:37
Kraj: MENGEŠ

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 23, 2011 07:01    Naslov sporočila: OPPO Odgovori s citatom

Za ljubitelje pri sosedih;

http://www.sonusart.hr/novosti/262-bluray-player-oppo-bd-93-ne-nuforce-edition
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 11, 2011 09:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Razlike med 93, 93NE in 95 v očeh home theatra

Nečesa sploh niso mogli izmerit, saj je bilo premalo popačenja, da bi njihov 26K$ vreden merilni instrument sploh kaj zaznal. Very Happy

Tile Oppoti še bodo dali konkurenci tinte pit. Če ta sploh obstaja...
Nazaj na vrh
ma_coule

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 11, 2011 11:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

audiofill je napisal/a:
Nečesa sploh niso mogli izmerit, saj je bilo premalo popačenja, da bi njihov 26K$ vreden merilni instrument sploh kaj zaznal. Very Happy

Si me popolnoma zmedel...
Tako dobremu aparatu moja ušesa nikakor ne bi zmogla slediti... Wink

ZZ & FF !
Nazaj na vrh
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 04, 2011 13:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

6moons test... OPPO BDP-93 NuForce editions

Connecting the Oppo/NuForce NXE to my Bent Audio Tap-X preamp, its digital output to the NWO-M's BNC input to A/B a $1.399 player with one upward of $20.000, I'll simply say that the modified Oppo is a shocker. In the context of an all Zu Event wired system with ModWright KWA-100SE amp and Mark+Daniel Fantasia S speakers, the advantage in presence, tonal fullness and suavity of the Esoteric/APL was unbelievably minor. Detractors could blame my system or my ears for lack of ultimate resolution. I still wager that 95% of our readers would be in the same boat with regard to biological and techno hardware. Of course the NuForce does nothing for high-end credibility. It's a polyester suit. But as a very informed, strategic 'insider-trading' buy it's pure bespoke Saville Row. That makes it an option the competition should really wish was illegal.

Very Happy
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 3 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu