Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Katere regalne zvocnike do 300EUR
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Avg 06, 2012 20:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jan. je napisal/a:
Pozdravljeni spet. Sem opazoval LCD zaslon SA-Z70 in opazil da ko je mocen bas se malo zatemni, a je to normalno?

Neznam opisati, sveti z manjso svetilnostjo...

tipičen primer novejših ojačevalcev,ki imajo podhranjeno napajanje.
nadaljevanje v tej smeri bi mogoče bolj pasalo v temo o porabi električne energije hi fi sistemov. Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 10, 2012 19:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
Jan. je napisal/a:
Pozdravljeni spet. Sem opazoval LCD zaslon SA-Z70 in opazil da ko je mocen bas se malo zatemni, a je to normalno?

nadaljevanje v tej smeri bi mogoče bolj pasalo v temo o porabi električne energije hi fi sistemov. Wink

in ljudje bodo še vedno trdili, da to niso jajčka Crying or Very sad
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
Jan.

Pridružen/-a: Čet Jun 2012 13:37

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 10, 2012 19:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

luka79 je napisal/a:
drago67 je napisal/a:
Jan. je napisal/a:

in ljudje bodo še vedno trdili, da to niso jajčka Crying or Very sad

rekel si da se za 160EUR nimam kaj sekirat...
Nazaj na vrh
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Avg 10, 2012 20:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Seveda ne, v hi-fiju se itak NE SMEŠ sekirat. .ker je namenjen uživanu Surprised
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
snifix

Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 11, 2012 14:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jan, moj predlog je, da spremljaš forum in druge prodajne kanale in si kupiš starejši stereo ojačevalec ko naletiš na dobro ponudbo. Recimo kakšen starejši rotel z 60w zna tudi iz manjših zvočnikov iztisniti dosto dobrega basa....te novejše igračke z polno lučkami imam občutek da samo lepo zgledajo, igrajo pa bolj tako. Ne me narobe razumet, ne pluvam po tvojem System fidelity ojačevalcu, podajam samo svoje mnenje na podlagi lastnih izkušenj.

lp, matej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Jan.

Pridružen/-a: Čet Jun 2012 13:37

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 11, 2012 18:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Skoda da si nisi vzel vec casa in zadnjic se poslusal.

cenim mnenje vsakega.
Nazaj na vrh
snifix

Pridružen/-a: Pon Sep 2009 20:31
Kraj: Komenda

PrispevekObjavljeno: Sob Avg 11, 2012 20:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ni problema, se bom oglasil kdaj drugič pa bova poslušala.Se mi je res kar mudilo, saj smo bili tik pred odhodom na morje. Se slišiva, ko se vrnem iz morja.

lp, Matej
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Stran 12 od 12

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu