| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1381 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Sob Dec 11, 2010 21:38 Naslov sporočila: |
|
|
Admin bo kaj več o zvočnikih povedal ko jih bo priklopil še na integrirca NAD C326BEE, ker trenutno so bili priklopljeni na NAD T753 V2 in Onkyo TX-SR501. Priklopil bom tudi nekaj razlicnih kablov.
Mimogrede, nekateri hodimo v službo in delamo tudi popoldne, poleg popoldanskega dela pa še kakšno dejavnost (špili v novoletnem času), tako da tisti, ki imate frej čas blagor vam.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Ned Dec 12, 2010 01:01 Naslov sporočila: |
|
|
Če je tako, je seveda povsem opravičljivo!
Tudi sam ravno normalno nimam veliko časa, a to nekako kompenziram z malo spanja, pa potem nekako gre!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
suntrace1
Pridružen/-a: Pon Okt 2009 20:52 Prispevkov: 57 Kraj: Ljubljana
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Pon Dec 27, 2010 12:43 Naslov sporočila: |
|
|
Vseeno pa bi spet malce positnaril glede vtisov o RF-52! Je sicer res, da številni zvočniki prav zaigrajo šele po urah uporabe, a tole pa res že malce dolgo traja!Verjetno je večina na stvar vmes že pozabila!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Pon Dec 27, 2010 13:16 Naslov sporočila: |
|
|
Nismo pozabili !
Samo nismo tako nestrpni kot ti !  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
|
Objavljeno: Tor Dec 28, 2010 00:23 Naslov sporočila: |
|
|
Saj jaz nisem kandidat zanje, a malo sitnarit je pa tudi luštno!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Dec 28, 2010 09:20 Naslov sporočila: |
|
|
Vemo ja, te poznamo.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
Pridružen/-a: Sre Mar 2010 17:24 Prispevkov: 1437 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Dec 28, 2010 13:18 Naslov sporočila: |
|
|
| vojko je napisal/a: | @jernejc
Lahko vprašam, ima jih en tonsko "starosta" na Tv, ki je med drugim snemal tudi vse Rončele. Vsakič je master nesu domov, da je doma sčekiral če je ok. postavil razmerja. Pravi da se na Genelecih čisto nič ne sliši, nima nobene kontrole in si z njimi ne more čisto nič pomagat.
In drži! Delal je že na vsemu, pa pravi da je to daleč najboljše. |
Saj ne da bi bil preveč firbčen, ampak me pa res zanima kdo je ta "starosta na TV ki je snemal vse Rončele "? Je vprašanje preveč indiskretno?
LP
vintagesonic |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
|
Objavljeno: Tor Dec 28, 2010 13:23 Naslov sporočila: |
|
|
| vojko je napisal/a: | "
Imam še nekje link popisa opreme za Dark side of the moon, bom probal najti.
|
Če ti ni odveč pobrskati, bi me res zanimal ta link.
Lp
vintagesonic |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
|
Objavljeno: Pon Jun 20, 2011 13:36 Naslov sporočila: |
|
|
| trancedeejay je napisal/a: | Evo zvočnike za test sem dobil danes:
Mimogrede, nekateri hodimo v službo in delamo tudi popoldne, poleg popoldanskega dela pa še kakšno dejavnost (špili v novoletnem času), tako da tisti, ki imate frej čas blagor vam.
|
Bolj za šalo kot zares
Glede na to da si dobil zvočnike na test v dec 2010 me zanima če ti jih je uspelo "zalaufati".
Krokarja bodo zagotovo še vedno zanimali rezultati
| krokar je napisal/a: | Saj jaz nisem kandidat zanje, a malo sitnarit je pa tudi luštno!
|
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
vintagesonic
|
Objavljeno: Tor Jun 21, 2011 00:32 Naslov sporočila: |
|
|
| vintagesonic je napisal/a: | | Glede na to da si dobil zvočnike na test v dec 2010 me zanima če ti jih je uspelo "zalaufati". |
Ups, se opravičujem. To je bil čisti časovni lapsus z moje strani, glede na njegov začasni "obisk" očesne klinike. Mea culpa.
Upam, da je bil poseg uspešen in da bo ponovna vrnitev v okolje svetlobe in zvoka čim manj boleča in hitra.
LP vintagesonic |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
submat50
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05 Prispevkov: 613 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2012 11:19 Naslov sporočila: |
|
|
Mi srce ne da, da nebi povedal celotnega konteksta te teme. Moj najvecji in najdrazji DIY projekt je bil izgradnja naravnega plavalnega bazena. Vse od vmestitve v prostor, tehnologije, strojnih del in elektrike in tkd. sem iydelal sam. Pri delih z lesom mi je pomagal tast. Pri izberih rastlin pa mi je pomagala firma Limnos. Na roko smo izkopali 60 m3, delavci 50m3 in jaz 10m3. Z ciscenje ni uporabljena nobena kemikalija pa je voda cista kot suza.
In kaj ima to veze z zvocniki. Ob bazenu se seveda poslusa muzika in to naglas. Zato je potrebno, da vsak sistem najprej postavimo v prostor in to iz vseh vidikov: tehnicnih, socioloskih, financnih it'd.
DAC DIY projekt me kar malo skrbi. Napravil sem kar nekaj kiksov in upam, da me ne bodo predrago stali. Zato sem si vzel prosto za premisljevanje, poslusanje rocka in seveda kopanja.
Fotografija posneta danes zjutraj
Lep konec tedna Matjaz |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
MitjaF
Pridružen/-a: Sob Okt 2009 16:56 Prispevkov: 414 Kraj: KRANJ
|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2012 12:28 Naslov sporočila: |
|
|
Če te slučajno zanima menjava za dvosobno z balkonom v Kranju, mi samo pošlji zs.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
submat50
Pridružen/-a: Tor Nov 2009 18:05 Prispevkov: 613 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2012 12:38 Naslov sporočila: |
|
|
Ves to je delo treh generacij. Jaz sem na tem mestu kot majhen otrok
hodil ob konju ocetovega strica!,ko je oral. On ,je potem parcelo podaril ocetu, ki je zgradil hiso. Oce pa je zal kmalu umrl in sedaj sem jaz lastnik.
Kakrsen koli bazen stane kot drugi avto. Z zeno ze celo zivljenje shajava z enim avtomobilom. Jaz najbolj uzivam ko sam nacrtujem in delam kompleksne sisteme. Tvoj sarkazem zato ni na mesto. Postavi stvari najprej v pravilni kontekst.
Pa lep dan. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pipster123
Pridružen/-a: Sre Mar 2012 14:27 Prispevkov: 100 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Pet Jun 08, 2012 12:46 Naslov sporočila: |
|
|
Mislim, da je hotel samo pohvaliti projekt in se mu seveda pridružujem.
Podvprašanje: kako vzdržuješ čisto vodo, čisto resno me zanima, ker imamo doma probleme z naravnim ribnikom? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|