Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

ZVOČNE KARTICE, DIGITALNE POVEZAVE
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
DOLAR

Pridružen/-a: Tor Jul 2009 14:03
Kraj: bUNGA bUNGA

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 21, 2010 14:17    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

knap je napisal/a:
DOLAR je napisal/a:
SB duet sistem mi je všeč, ker lahko prčkaš po daljincu. Samo govori se, da daljinec ne dela dobro in filmov še za enkrat ne špila.

A Xtreamer ima možnost brskanja po zbirki preko displaya na daljincu?

xtreamer nima daljinca z displayem

Kje ima display? Na škatli ali preko tv?

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 21, 2010 14:26    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kraljmatjaz je napisal/a:
Glede na to, da imas Firewire prikljucek , bi jaz vzel v postev Echo Audiofire2 ali Audiofire4, (slednjo sem na Ebayu dobil za 200Eurov v Nemciji).

LP
Miran

Hvala za predlog. Nekateri na forumu so precej nenaklonjeni USB povezavam do kartic, dacev....
Je firewire boljša varianta od USB ali podobna?

lp
Nazaj na vrh
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 21, 2010 18:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR je napisal/a:
knap je napisal/a:
DOLAR je napisal/a:
SB duet sistem mi je všeč, ker lahko prčkaš po daljincu. Samo govori se, da daljinec ne dela dobro in filmov še za enkrat ne špila.

A Xtreamer ima možnost brskanja po zbirki preko displaya na daljincu?

xtreamer nima daljinca z displayem

Kje ima display? Na škatli ali preko tv?

lp

preko tv-ja se upravlja xtreamer in ostale večprestavne podljške kot so hdx, egreat, popcorn, wd, hdi...

LP
Nazaj na vrh
zaveznik

Pridružen/-a: Pon Mar 2010 11:51

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 21, 2010 19:18    Naslov sporočila: Re: ZVOČNE KARTICE, DIGITALNE POVEZAVE Odgovori s citatom

Zaveznik tole pa ni prav zavezniška cena. Sem malo pogledal po kolk se prodajajo takšne rabljene kartice, kot jo ponujaš. 20-30 EUR. Hmmm...[/quote]

Dolar: najcenejša varianta (rabljena) , ki jo lahko najdem na webu, je 79 plus 12 transport = 91 EUR.
Daj pošlji direkt link da vidim kje dobiš M audio Transit za 20 EUR.
Nazaj na vrh
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 21, 2010 19:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pardon, 30-40 EUR. Pod 30 ne najdem v tem momentu.
http://cgi.ebay.co.uk/M-AUDIO-TRANSIT-PORTABLE-PRO-TOOLS-USB-AUDIO-INTERFACE_W0QQitemZ180477767997QQcmdZViewItemQQimsxq20100309?IMSfp=TL100309193002r2162

Kakorkoli ceno imaš skoraj x2.

lp
Nazaj na vrh
zaveznik

Pridružen/-a: Pon Mar 2010 11:51

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 21, 2010 20:52    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

DOLAR je napisal/a:
Pardon, 30-40 EUR. Pod 30 ne najdem v tem momentu.
http://cgi.ebay.co.uk/M-AUDIO-TRANSIT-PORTABLE-PRO-TOOLS-USB-AUDIO-INTERFACE_W0QQitemZ180477767997QQcmdZViewItemQQimsxq20100309?IMSfp=TL100309193002r2162

Kakorkoli ceno imaš skoraj x2.

lp

To je avkcija, ki se je iztekla in je v funtih in ne v eurih, ceno konvertiraj v Eu, dodati pa moraš še transport, ki te pride še dodatnih 20 EUR...

Sploh pa te nisem hotel posiljevati z nakupom, ampak sem ti jo ponudil na posojo/test in vzel bi jo samo, če bi ti bila všeč.
Smatram, da je avdio kontakt eden izmed redkih audio forumov, ki je res na kulturnem nivoju in jaz sem ti hotel samo pomagati, ko sem ti jo ponudil na posojo, čeprav te sploh ne poznam.

Zaključek:
"Dolar" Ni se potrebno opravičevati, gre za to, da si med seboj pomagamo in delimo izkušnje in lepe trenutke v audio svetu. Menim, da lahko s to temo zaključiva, da ne bova začela smetiti foruma in prostor pustiva za bolj zanimive teme. Lp.
Nazaj na vrh
DOLAR

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 21, 2010 20:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Sploh te ne razumem. Ponudil si mi kartico. Če bi ponudil ok ceno bi jo jaz vzel. Nastavil si pa ceno po kateri je mogoče dobiti novo. Smile

http://cgi.ebay.co.uk/M-Audio-Transit-USB-Audio-Interface-NEW_W0QQitemZ330415597980QQcmdZViewItemQQptZUK_Consumer_Professional_RL?hash=item4cee4de99c

Se ti zdi še vedno vse ok? Dobr ti pomagaš Laughing
Nazaj na vrh
EventusS

Pridružen/-a: Ned Mar 2010 18:12
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 21, 2010 21:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hmm, a tale Creative ni dovolj dobra?
lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu