| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Čet Mar 11, 2010 22:42 Naslov sporočila: |
|
|
| DOLAR je napisal/a: | Za moj okus Ikoni povozijo Klipsche. Slednji so bolj primerni za domači kino. Ikoni so sposobni igrati precej bolj podobno zvočnikom iz višjih razredov. Strune še posebej razburljivo zvenijo pa tudi zvočnik lepo "izgine" iz obzorja.
Naj še enkrat ponovim. Temnejši ojačevalec bo pomagal do določene mere, ampak tonske kontrole so pri taki neuravnoteženosti vsaj zame nujne. |
Nisem napisal, da so Klipschi boljši od Ikonov, ker se strinjam, da ima lahko vsak svoj okus!Jasno piše, da mislim na dinamiko zvoka, kar pa menda ni vprašljivo!Tudi to pa sem napisal le zato, ker je bila dinamika izpostavljena kot prednost Ikonov.
Vsekakor pa Dali dela solidne zvočnike za svojo ceno in ker jih prodaja BigBang, so seveda pri nas tudi v krogu najbolj poznanih proizvajalcev.Ne mislim pa, da bi izbira ojačevalnika res drastično vplivala na končni vtis.Tu se pogosto pretirava(tudi v drugi smeri:kateri zvočniki za moj ojačevalec?). |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|