| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Simke
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 22:38 Prispevkov: 7 Kraj: Litija
|
Objavljeno: Pon Maj 26, 2008 23:07 Naslov sporočila: |
|
|
ja ja tole je že ok..če imaš lepo veliko sobo ..samo če imaš nekaj majhnega in nisi avdiofil potem je tist sistem ko sem ga mislil kar solidet. Te Genius zvočnike hvalijo. Vem da ni to ne vem kaj ..samo za musko v sobi mislim da je ok!
A dodatno se pa ne da prikluplati tega Woferja na reciver...bi ga kej skuril..Čeprav ma ta Reciver svoj izhod za woofer...
Nimam tok oz ne daje se mi tok denarja za...Kupil bi velike stereo zvočnike če bi imel plac. Več kot 300 ne dam ker se mi zdi preveč. Sam imam še dva oz tri RAveland strereo zvočnike samo ker so preveliki jih nimam kam dat. Oz so preveč robustni. Nisem pa preveč zahtgeven uporabnik tega vsega.
Zanima me priklop reciverja za Genius zvočnike? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1381 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Tor Maj 27, 2008 08:13 Naslov sporočila: |
|
|
Velikost sobe je? Glede na to da praviš, da imaš zelo majhno sobo - tudi sam jo imam in sem stlačil noter celo 2 sistema (sicer je drugi zelo omejen zaradi tega, ampak). Pri majhni sobi(jaz imam še poševen strop) se najbolj pozna to, da recimo premakneš glavo za 10cm, pa vse drugače špila. V enem delu sobe normalen čvrst bas, v enem delu basa skoraj ni...
Torej za dobit soliden 5.1 sistem zvočnikov za ene 150eur je utopija, za malenkost več dobis System Fidelity 2501 sistem, seveda ce se ga se da dobit. Povprašaj pri uvozniku, ki deluje tudi na naši strani.
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Saxofon
Pridružen/-a: Čet Maj 2008 14:29 Prispevkov: 87 Kraj: Koper
|
Objavljeno: Tor Maj 27, 2008 12:47 Naslov sporočila: |
|
|
Lahko pa ubereš 3 metodo.
Začneš z spodobnim recieverjem in dvemi konkretnimi zvočniki. Pod rabljeno dobiš marsikaj za spodoben denar. Nato dodaš subwoofer in počasi pacaš za surrounde in center ko bo dinar na voljo.
Ko prebrodiš enkrat skozi subwoofer in imaš nekako 2.1 sistem ti ne bo več žal za porabljen denar in raznih računalniških zvočnikpov ne boš več povohal četudi so se ti zdeli izjemni nekoč.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Simke
Pridružen/-a: Ned Maj 2008 22:38 Prispevkov: 7 Kraj: Litija
|
Objavljeno: Tor Maj 27, 2008 17:55 Naslov sporočila: |
|
|
| imel sem Dva robustna oz jih še imam tako da mi ni panike za enkrat je lahko tudi ta reciver in pa dva stereo pa bom videl kako dela. Potem grem v nabavo še dodatnih zvočnikov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|