| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Orpheus999
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 9:44 Prispevkov: 127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 19:35 Naslov sporočila: |
|
|
Večina oseb, ki ima ta stack, ga ne zna uporabljati in prav zato ima tak sloves(verjetno ne poznaš Fear Factory),ker ima glava ogromen zvočni razpon in, če ne veš kaj iščeš(oz., delaš), hitro zajebeš sound.
Za razliko ob Engl ampa(in podobnih), kjer so praktično vse nastavitve no-brainer, stane pa še enkrat toliko kot moja(2) half stack-a. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 19:40 Naslov sporočila: |
|
|
No ja, tudi engl lahko zveni slabo. Sploh pa nisem govoril o glavi, ampak o boxu:) Pa offtopic sva. Itak pa, če si zadovoljen z Ibanezovim stackom, potem toliko bolje
P.S. Poznam fear factory:) _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 22:36 Naslov sporočila: |
|
|
| Vinylfan je napisal/a: | | audiofill je napisal/a: | | že nekaj časa neuspešno iščem rabljen vetilator potniške kabine za osebni avtomobil Renault Laguna, letnik 2000. |
Probaj mogoče še na kakšnem avtomobilskem forumu. Ker vidim, da je na ventilatorju napis Made in Italy, poskušaj priti do informacije, kdo to dela. Zna biti precej ceneje. Pri meni je šel kondenzator klime, ki je stal na servisu ca. 550€. Potem sem pridobil informacijo, da le-te izdeluje firma Vabco (in to za veliko avtomobilskih proizvajalcev). Poiskal sem zastopnika in ga našel celo v Sloveniji. Dobil sem identičen izdelek, ki pa je stal 154€. |
Sem probal srečo tudi na slovenskem forumu ljubiteljev Renaultovih vozil, pa nič pametnega. To mi je nekako zbilo voljo da bi šel spraševati še na kakšen drugi naš avtomobilski forum, saj če na posvečenem Renaultovem forumu ne vedo, kaj bodo potem šele drugje. Sicer pa imaš čisto prav. Bom se registriral še na kakšnem drugem in probal. Morebiti pa bo kaj.
Drugače pa sem danes uspel ujagati nekoga ki pozna nekoga ki previja motorje in obstaja žarek upanja, da se bo lotil previjanja skurjenega ventilatorja. Najprej mora videti kako je sploh narejen, potem pa bo povedal kako in kaj.
Lep pozdrav in hvala za namig! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stormsonic

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 2:00 Prispevkov: 766 Kraj: MB
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 23:50 Naslov sporočila: |
|
|
Ufff, super. Hvala lepa za pomoč!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
PrimozS
Pridružen/-a: Pon Jan 2009 10:00 Prispevkov: 90 Kraj: VG
|
Objavljeno: Sre Jun 10, 2009 09:01 Naslov sporočila: |
|
|
Aljoša,
si kaj poklical na odpade/razgradnjo v okolici Grosuplja (največji je na Mlačevem). Ko sem lani še imel Safrane - so imeli tam vedno več Safranov "na zalogi". Pa mislim, da so kar imeli še te ventilatorje noter ... _________________ OK
LP
Primož |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43 Prispevkov: 672 Kraj: 01
|
Objavljeno: Sre Jun 10, 2009 10:29 Naslov sporočila: |
|
|
| Numb je napisal/a: | | Te kondenzatorje ventilatorja se da popravit, meni so pri Xsari tudi hoteli nekih 300-400€ za cel kos, potem sem pa našel na forumu uporabnika ki mi je to popravil za nekaj €. |
Kondenzator klime se, tako kot hladilnik vode, načeloma ne da popraviti. Kondenzatorji ventilatorja pa so povsem druga stvar.
Znamka, ki jo je omenjal vinylfan, pa je skoraj gotovo Wabco ali pa Waeco.
Aljoša, tale servis ima največ izkušenj z renaulti, morda najdeš kakšno rešitev: http://www.bosch-ark.si/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Pon Avg 09, 2010 20:51 Naslov sporočila: |
|
|
Prijatelj rabi tale kondi:
VISHAY-RODERSTEIN MKP-1837 0.1uf 100VAC / 160VDC 1%.
Ima kdo en kos viška? Prijatelj odkupi takoj.
Lep pozdrav! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stormsonic

|
Objavljeno: Pon Avg 09, 2010 23:44 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Prijatelj rabi tale kondi:
VISHAY-RODERSTEIN MKP-1837 0.1uf 100VAC / 160VDC 1%.
Ima kdo en kos viška? Prijatelj odkupi takoj.
Lep pozdrav! |
Mu ga kam pošljem ali pride sam iskat? Za uslugo naj tebe pelje na pijačo, ti boš pa naslednjič mene  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Tor Avg 10, 2010 00:33 Naslov sporočila: |
|
|
Uffff stormi, super si. Tole je bilo pa hitro!
Te kontaktiram.
Hvala! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
stormsonic

|
Objavljeno: Tor Avg 10, 2010 13:22 Naslov sporočila: |
|
|
Hehe, ni treba. Nisem vedel, da gre za Zlatka, sva že na vezi  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Sep 08, 2010 14:01 Naslov sporočila: |
|
|
Ker skvizov daljinec po več letih intenzivne uporabe ne reagira več dobro (samo tipki za glasnost +/-) iščem drugega. Ima kdo za prodat dobro ohranjenega?
Ali če mi kakšna dobra duša popravi tipki. Sem že gledal kako ga razstaviti, pa bolj ko študiram kako ga vzeti narazen da ga ne poškodujem, manj mi je jasno.
Hvala! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13 Prispevkov: 1526 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Sep 08, 2010 14:36 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | Ker skvizov daljinec po več letih intenzivne uporabe ne reagira več dobro (samo tipki za glasnost +/-) iščem drugega. Ima kdo za prodat dobro ohranjenega?
Ali če mi kakšna dobra duša popravi tipki. Sem že gledal kako ga razstaviti, pa bolj ko študiram kako ga vzeti narazen da ga ne poškodujem, manj mi je jasno.
Hvala! |
Sicer samp ugibam - vendar:
Če odstraniš pokrovček za baterije, bos videl dve odprtinici. Verjetno tja potisneš nekaj primernega in tako sprostiš dva zobca, ki fiksirata ploščico s tipkami. _________________ Usoda se igra s človekom, človek pa igra na trobento. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

|
Objavljeno: Sre Sep 08, 2010 15:18 Naslov sporočila: |
|
|
Alora preklic!
Sem ga tako dolgo žokal da se je predal. Zdaj spet dela ko suza.  |