| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01 Prispevkov: 1121 Kraj: Lenart
|
Objavljeno: Sre Okt 09, 2013 22:38 Naslov sporočila: |
|
|
| To je že dobro. Za ljubljančane mogoče vseeno, za tiste +60km pa ne. Jaz grem na oboje, v nasprotnem bi se pa nečemu najbrž odrekel. Pa še zgornjemu, Soul Audio je odprt 24/7 če hočeš, edino štirje sistemi pa res vedno ne igrajo. Separacija, hm ... svoje verjamem da naredi tudi (pretirana) cena 3-dnevnega najema sobice. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
LBaudio
Pridružen/-a: Ned Jan 2010 10:25 Prispevkov: 922 Kraj: Ljubljana, SLOVENIJA
|
Objavljeno: Čet Okt 10, 2013 07:24 Naslov sporočila: |
|
|
da je podobna scena tudi v Vklopu ocitno ni zmotilo nikogar.....
osebno pozdravljam to, saj lahko obiskovalec vidi in slisi vec, se posebej pa je to dobrodoslo posebej za neljubljancane....., oprema je definitivno v prostorih ki so neprimerljivo primernejsi od malih utesnjenih hotelskih sobic...... _________________ For Fast Moving Concerts
Custom Aeroports
Custom car audio installs
2 X WR setter dBDrag street B - 2005 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22 Prispevkov: 2282 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Okt 10, 2013 08:41 Naslov sporočila: |
|
|
No ja situacij ravno ne gre enačit. Vklop ima zakupljen velik razstavni prostor na showu in enostavno je nemogoče fizično pa tudi logistično korektno istočasno predstavit toliko stvari- tudi novitet. Konec koncev se vsak trgovec sam odloči iz takšnih ali drugačnih vzrokov za eno, drugo ali pa obe varijanti. In ne nazadnje je podobna praksa tudi v tujini.
Da ne bo pomote pa vsekakor pozdravljam @ajkino odločitev kot dobro in potrošniku dobrodošlo. Če se že nekdo kot potencijalni kupec pripelje iz Koroške ali oddaljenega Prekmurja mu je cilj čimveč videt in poslušat tako, da mu ne bo težko naredit še tistih par korakov ali km do samih salonov. In verjetno če se @ajka ne bi odločil za to potezo bi se kaj hitro našel nekdo, ki bi rekel zakaj se pa Oper in Unisona ne da poslušat naj @ajka namesto da visi na forumu raje odpre vrata salona. _________________ Lep je dan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
ajka
Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:00 Prispevkov: 3193 Kraj: Sežana
|
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: - |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1976 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Okt 10, 2013 14:41 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz na FB zaradi let nimam dostopa in ga preziram, to je za nedonošene otročjeglavce. Na slikah, ki so mi na hitro dostopne, vidim en EON pri bateriji in ostalo vse s premajhnimi wooferji. Lahko, da basira na 50Hz z resonanco, samo to, fantje, ne more bitio doživeti HighEnd. Ni ga čez 12-15˝ pa amen. Se vidimo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Čet Okt 10, 2013 17:01 Naslov sporočila: |
|
|
Ma je bil že čas, da audio trgovci zakapčate "pravila igre". Internet in socialna omrežja so že lep čas če že ne najmočnejše orodje na planetu pa zagotovo eno najmočnejših. Pri bolj fleksibilnih sosedih so že lani obveščali ljudstvo o dogajanjih s takšnimi luštnimi videi, pri nas pa neki še danes ne znajo odgovorit na eno ubogo e-mail sporočilo. Svet gre naprej, časi se menjajo, trg je neusmiljen, treba se prilagodit če ne pa-pa.
Tako da Ajka z moje strani velik
Bom spremljal vašo novo stran na socialnem omrežju, upam, da bo vedno kaj zanimivega.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiomaniac

Pridružen/-a: Čet Nov 2008 11:40 Prispevkov: 988 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Čet Okt 10, 2013 17:56 Naslov sporočila: |
|
|
| joztom je napisal/a: | | Jaz na FB zaradi let nimam dostopa in ga preziram, to je za nedonošene otročjeglavce. Na slikah, ki so mi na hitro dostopne, vidim en EON pri bateriji in ostalo vse s premajhnimi wooferji. Lahko, da basira na 50Hz z resonanco, samo to, fantje, ne more bitio doživeti HighEnd. Ni ga čez 12-15˝ pa amen. Se vidimo. |
WTF  _________________ I may not always be right; but, I'm never wrong ! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
cink
Pridružen/-a: Sre Dec 2009 23:51 Prispevkov: 164 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 09:16 Naslov sporočila: |
|
|
| joztom je napisal/a: | | Jaz na FB zaradi let nimam dostopa in ga preziram, to je za nedonošene otročjeglavce. Na slikah, ki so mi na hitro dostopne, vidim en EON pri bateriji in ostalo vse s premajhnimi wooferji. Lahko, da basira na 50Hz z resonanco, samo to, fantje, ne more bitio doživeti HighEnd. Ni ga čez 12-15˝ pa amen. Se vidimo. |
Saj če si mlajši od 12 let lahko pofejkaš rojstni datum, za leta navzgor pa ni omejitve  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 10:05 Naslov sporočila: |
|
|
| audiomaniac je napisal/a: | | joztom je napisal/a: | | Jaz na FB zaradi let nimam dostopa in ga preziram, to je za nedonošene otročjeglavce. Na slikah, ki so mi na hitro dostopne, vidim en EON pri bateriji in ostalo vse s premajhnimi wooferji. Lahko, da basira na 50Hz z resonanco, samo to, fantje, ne more bitio doživeti HighEnd. Ni ga čez 12-15˝ pa amen. Se vidimo. |
WTF  | Par let nazaj sem imel FB neaktiven, nisem vedel kaj počet z njim...
Na FB imam svojo stran in svojo namensko skupino z 133 člani, povezano z veliko podobnimi skupinami po svetu in tu. Sem tudi član skupin področij, ki me zanimajo in tako si delim zanimivosti in informacije in slike in videe z prijatelji in prijateljicami- prisrčnimi soljudmi, ki počno podobne stvari po skoraj vseh kontinentih in pri tem sploh ne visim kaj dosti na FB.
Na začetku sploh nisem vedel kaj bi z FB, dokler nisem skapiral, da si narediš preprost načrt kaj želiš početi in kako, potem pa gre vse samo od sebe tako kot si želiš in je luštno, da je kaj.  _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people.
Nazadnje urejal/a mestn pu Pet Okt 11, 2013 11:21; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Simon Limon
Pridružen/-a: Sre Apr 2013 16:08 Prispevkov: 58 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 10:22 Naslov sporočila: |
|
|
In greš na FB stran od Multimediashowa in je zadnja novica 10.9.2012  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mestn pu

Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21 Prispevkov: 2635 Kraj: domžale
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 11:35 Naslov sporočila: |
|
|
| Simon Limon je napisal/a: | In greš na FB stran od Multimediashowa in je zadnja novica 10.9.2012  | Prvo zlato pravilo je, ko imaš FB skupino ali stran je, tudi nekomercijalno, da jo moraš pred, med in po eventih, non stop, osveževat, dopolnjevat, animirat, moderirat, skratka- ažurirat, šele ko je konec, greš lahko spet na počitnice.
SLO je tu dokaj zaostala.
Člani moje FB skupine bi kupovali določene kvalitetne SLO proizvode online, tudi člani tujih "sestrskih" skupin bi jih, ko pa sem naslovil par SLO proizvajalcev, ki imajo FB stran, z predlogom, da izkoristijo to možnost in dajo vsem članom nek malenkosten popust( čez 10 000 potencijalnih kupcev), naredijo vmesnik za online naročanje, brez kakršnekoli provizije, sploh ni bilo odgovora. _________________ Great people talk about ideas, average people talk about things, small people talk about other people. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
joztom
Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07 Prispevkov: 1976 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 12:34 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz sem star vosu in se s tem ne znam dajat. Meni je osciloskop pa ledkolm bližji. Blagor vam, ki ste bolj sodobnih nazorov. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofrik
Pridružen/-a: Pet Dec 2008 17:19 Prispevkov: 1503 Kraj: LJUBLJANA
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 15:47 Naslov sporočila: |
|
|
Joztom
blagor komu in zakaj, prej tebi kot tem ......ki morajo javljati vsem kao frendom da so ravnokar na wcju, potem gredo to in tam pa mali miljon komentarjev na to in komu je to všeč ali ne...meni to meji že na ......
Že to se komaj privajam da me folk zaslišuje kaj in kako- ker me je petnajst minut nazaj poklical pa se ne javljam ali nisem odmejlal...pa najbrž imam pravico imeti pet minut miru brez da ves svet ve kje sem in kaj počnem... |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
bogomir 4051
Pridružen/-a: Tor Dec 2008 19:42 Prispevkov: 1467 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 18:28 Naslov sporočila: |
|
|
Če se vrnemo v temo !
Bil sem v "Soul-u", sistemi so postavljeni, elektronika ogreta, muzika šiba, koktaili so vseh barv, domače čokoladne kroglice vrhunske, obiskovalcev veliko.
Čestitam.
LpM _________________ miro |
|
| Nazaj na vrh |
Telefon: 031361550 |
|
 |
Simon Limon
Pridružen/-a: Sre Apr 2013 16:08 Prispevkov: 58 Kraj: Vrhnika
|
Objavljeno: Pet Okt 11, 2013 22:07 Naslov sporočila: |
|
|
| Sem očitno edini kliknil še na link z zemljevidom. Kaže na bežigrajski konec, objavljeno pa je v Rožni d. Kje je torej? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|