Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kateri rabljen cd predvajalnik do 350 EUR
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
longplay

Pridružen/-a: Sob Sep 2011 7:53
Kraj: Ptuj

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 19:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa xa 50 in 20 es ali pa pioneer pd s 06:?:
Vsi trije imajo zelo dobre tr.mehanizme in so izjemno tihi ter hitri.
Edina pomankljivost je da ne berejo visoko ločljivih formatov.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dani8

Pridružen/-a: Pet Avg 2010 16:33
Kraj: ptuj

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 19:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pa ta dva sonyja staneta precej več kot 350-400 eur
Nazaj na vrh
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 07, 2012 10:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Med oglasi je Emotiva erc-1 cdp. Zelo dober player za denar.
Nazaj na vrh
ambasador

Pridružen/-a: Sre Feb 2011 19:52
Kraj: Izola

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 07, 2012 10:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

dani8 je napisal/a:
daj mi par 'giant killerjev

Se pogovarjamo kot slepi in gluhi !

Napisal sem, da srednje klase po zvoku skoraj ni med CD playerji.

Ker 350€ ne zadošča niti za spodoben poceni izdelek, sem ti predlagal dokaj stare playerje a nekoč visoke klase. To se da stakniti za dovolj male pare.
Nasveta tu ne more biti, ker je odvisno od prilike. Razen če želiš, da jaz namesto tebe iščem. Edina težava je, da se mi ne da.

Ponovitev rezimeja: ni giant killerjev pri CD playerjih.
Če bi obstajali, bi vedeli zanje.
dani8

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 07, 2012 12:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ne rabiš iskat za mene brez skrbi ne, vendar zate rabljen cdp za 350 eur,da je "spodoben poceni izdelek".Za mene je "spodoben poceni izdelek" cdpa(rabljen) za 50 EUR.Hvala vseeno za pomoč ,sem že našel alternativo spodobnega poceni izdelka.

lp
Nazaj na vrh
krokar

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45
Kraj: Štajerska

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 09, 2012 17:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tromba je napisal/a:
Med oglasi je Emotiva erc-1 cdp. Zelo dober player za denar.

Možakar ga je danes od mene tudi kupil in kdo ni pohitel, si je sam kriv! Wink Nočem pa tem uporabljati za aktivno ponujanje stvari, ki jih ev. prodajam, zato se niti nisem vključeval v temo.
Na koncu sva se zmenila za 320€, aparat pa dejansko na pogled in otip deluje kot da bi ta vsota bila za še eno nulo višja.Zvočno ne bom sodil.
Nekdo me je že po mailu nekaj spraševal zakaj ga sploh prodajam.Razlog je preprost, ga pa mnogokdo ne bo razumel.
Veselje do hi-fija mi je zadnje čase dokaj splahnelo.Verjetno je to posledica kombinacije več stvari.Tako sem tudi že prodal Vincentov ojačevalnik in zopet nazaj uporabljam starega Luxmana.In k njemu tudi optično moj "rezervni" Yamahin player nekako bolje paše, čeprav seveda daleč ne deluje tako "dragoceno" kot Emotiva.Ta kombi mojim potrebam zadostuje, z Emotivo pa naj ima veselje kdo, ki mu te stvari več pomenijo.In prepričan sem, da bo nov lastnik res zadovoljen! Very Happy
Zato pa hišni kino ravnokar doživlja upgrade na receiver Onkyo NR-5007... Cool
Nazaj na vrh
dani8

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 09, 2012 19:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kupil ,priklopil in moram povedat g. Mirko da me je tako pozitivno presenetil po celotnem zvokovnem spektru , da danes ni dosti majnkalo da sem sploh šel v službo.V tem cenovnem in vizualnem razredu sem prepričan da ga ni na tržišču

lp
Nazaj na vrh
tromba

Pridružen/-a: Pon Jul 2008 21:37
Kraj: Okolica LJ

PrispevekObjavljeno: Pon Jul 09, 2012 20:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Res je.
Nazaj na vrh
rudyy

Pridružen/-a: Ned Maj 2008 22:37
Kraj: izola

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 22, 2013 19:23    Naslov sporočila: ce si lahko sposodim temo... Odgovori s citatom

ce si lahko sposodim temo...

kateri cd player bi mi svetovali za okoli 100euro...
rabljen seveda...

lp...

Nazadnje urejal/a rudyy Pet Feb 22, 2013 19:33; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslovTelefon: 031342455
gero

Pridružen/-a: Sob Dec 2011 15:03

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 22, 2013 19:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Glej, ne vem kakšen imaš ostali sistem, ampak, če kupuješ cdp za 100 eur., potem obvezno poglej pod "vintage". Wink
Nazaj na vrh
ck

Pridružen/-a: Pon Feb 2009 19:27
Kraj: kamnik

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 22, 2013 19:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=10473

ali

http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=10465

Jaz sem malo bolj SONY "fan". Laughing
rudyy

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 22, 2013 19:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

hmm...

ja sej ta dva sem si tudi sam ze nekako ogledaw...
pa se ne morem odlocit kateri bi biw boljsi nakup...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslovTelefon: 031342455
joztom

Pridružen/-a: Pon Jan 2013 11:07
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 22, 2013 20:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz bi vzel DVD, SACD, CD kombinacijo. Z mojim sem zelo zadovoljen:
http://www.ebay.de/itm/Denon-DVD-3910-DVD-Player-/150997392268?pt=DE_Elektronik_Computer_TV_Video_Elektronik_DVD_Players_Recorders&hash=item2328255b8c
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-DVD-S2700-High-End-DVD-Video-Audio-SACD-Player-/330875344715?pt=DE_Elektronik_Computer_TV_Video_Elektronik_DVD_Players_Recorders&hash=item4d09b5174b
http://www.ebay.de/itm/Yamaha-DVD-Audio-Video-Player-DVD-S830-Sehr-guter-Zustand-/200897445645?pt=DE_Elektronik_Computer_TV_Video_Elektronik_DVD_Players_Recorders&hash=item2ec66bbf0d

Nazadnje urejal/a joztom Pet Feb 22, 2013 20:33; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
rudyy

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 22, 2013 20:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja ja ma pogoj je da je cena nekje okoli 100e
pa tudi rad bi predvsem kar se da dober cd player za ta denar...
Nazaj na vrh
piaggioitaly

Pridružen/-a: Sob Jun 2012 6:13

PrispevekObjavljeno: Pet Feb 22, 2013 20:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Brez pomislekov kupi enega od Sony-jev ki ti je svetoval ck, oba sta odlicna.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Stran 2 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu