| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 21:57 Naslov sporočila: |
|
|
| globoko vdihni in še enkrat preberi...pa ne pozabi dihat vmes |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 22:06 Naslov sporočila: |
|
|
Čeprav zadeva res ne sodi v tole temo in so za to oglasi, pa bi vseeno pripomnil, da si tile zvočniki ob ponujeni ceni res ne zaslužijo, da se prodajajo 2,5 let!
Sam sem recimo svoje Focal Antea že nehal prodajat, ker razen kakega firbca zanimanja sploh ni bilo.Hec pa je, da hkrati obstaja nemalo ljudi, ki za ta isti denar kupujejo za 2 razreda manj vredne stvari! Pri številnih se vse konča pri kakem Jamu, ker so ga pač videli v BB.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mitko

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 23:20 Prispevkov: 344
|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 22:18 Naslov sporočila: |
|
|
Naslov je "ugoden nakup zvočnikov". Ne vem zakaj ne bi sodili v to temo...Res se že dolgo prodajajo, prej jih je imel za 700€, pa če se ne motim za 900€ tudi. Ljudje tega ne poznajo, predvsem nimajo kje poslušati in potem taka stvar ne najde novega lastnika. Morda pa komu prav pride tale "bump"  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
krokar
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 21:45 Prispevkov: 1454 Kraj: Štajerska
|
Objavljeno: Sre Dec 14, 2011 22:42 Naslov sporočila: |
|
|
| V temo ne sodijo, ker gre pač za oglas!Verjetno bi ne prišli prav daleč, če bi se vsaka tema izkoriščala za stvari, za katere obstaja posebna rubrika.Ampak načeloma je meni vseeno!Ostalo pa drži! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
2wild
Pridružen/-a: Sob Avg 2010 20:10 Prispevkov: 14 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 15, 2011 00:18 Naslov sporočila: |
|
|
Mene pa mika nakup suba KLIPSCH SW-110 ,ker pa nemsko ne razumem,me zanima ce je ze kdo kaj naroceval ali pa ve koliko pride postnina .
Hvala |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|