| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
osmi
Pridružen/-a: Sre Jun 2010 23:36 Prispevkov: 6 Kraj: Straža
|
Objavljeno: Pon Jun 28, 2010 17:49 Naslov sporočila: |
|
|
Ja razumem o čem govoriš. Sem preizkusil in imaš prav, to sem tudi sam opazil. Opazi se šum na obeh slušalkah ob visoki glasnoti na slušalkah in če je nizek vhodni signal na oddajniku.
Vendar, imam jaz problem z brumom na desni slušalki, ki sem ga opazil takoj ko sem jih prvič probal.
Brum je stalno prisoten, izgine le če izklopim oddajnik.
Mislim da sem kupil slušalke z napako, tako da jih bom reklamiral oz. vrnil pa mogoče kupil kake druge
 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Mac
Pridružen/-a: Čet Jun 2008 15:19 Prispevkov: 108 Kraj: LJ
|
Objavljeno: Sre Jun 30, 2010 13:44 Naslov sporočila: |
|
|
Sam sem sprobaval par dni RS 180 in ni bilo bruma. Uveljavi dveletno garancijo, pa je.
Sicer imam doma RS 130 in je domet pri njih brez šumov večji, dočim so RS 180 delovale bp nekje na razdalji do 10 m (kasneje s prekinitvami, ker je prenos signala drugačen). |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
osmi
Pridružen/-a: Sre Jun 2010 23:36 Prispevkov: 6 Kraj: Straža
|
Objavljeno: Tor Okt 19, 2010 21:10 Naslov sporočila: |
|
|
No, slušalke sem le vrnil v trgovino, kjer sem jih kupil, ter zahteval zamenjavo za nove zaradi stvarne napake. Tam so jih poslali na servis, ki je ugotovil samo to citiram "da naj preverim vhodni signal".
Prav smešni so nekateri
Vztrajal sem na stvarni napaki , tako da so mi na koncu vrnili kupnino, ker mi novih slušalk niso hoteli poslati.
Na koncu sem preko neta v avstrijski trgovini kupil druge RS 170 in so brez bruma , tako da sem sedaj popolnoma zadovoljen z njimi.
Hvala vsem za nasvete.
LP |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|