| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 11:42 Naslov sporočila: Iščem/Rabim/Kupim |
|
|
Oj družba!
Odpiram temo čisto praktične narave. Iščete morebiti dobrega in poštenega serviserja za to in ono v bližini vašega okraja? Morebiti rabite kakšen del za to in ono, pa ste že preštofirili pol interneta/trgovin, našli pa nič pametnega ali cenovno ugodnega? Če se najdete tu notri, potem ste na pravem mestu. Forum postaja z vsakim dnem vse večji in bolj bran, ter ni ga boga, da ne bi kdo ki kaj rabi dobil kakšne informacije, ki mu bo vsaj malo koristila za naprej.
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audiofill

Pridružen/-a: Tor Apr 2008 19:48 Prispevkov: 5421 Kraj: Žalec
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 11:43 Naslov sporočila: |
|
|
Da prebijem led... že nekaj časa neuspešno iščem rabljen vetilator potniške kabine za osebni avtomobil Renault Laguna, letnik 2000. Nov del pride preko 300 EUR, kar mi je preveč - sploh zdaj v času ko varčujemo vsak ubogi evrček za dopust. Vglavnem ventilator mora biti za avtomatsko klimo (za običajno klimo je drugačen). Večji model Safrane ima vgrajen isti ventilator, tako da tudi to pride v poštev. Klicarim po oglasih pa nimam neke sreče. Klicarim po avto odpadih, pa tudi ne, saj takoj ko kakšen pride tudi že odfrči naprej. Poizkusil sem srečo tudi že na ebayu, vendar je cena rabljenega iz 30 EUR poskočila v višave in sem odnehal. Popravljanje obstoječega ventilatorja ne pride v poštev, saj je znotraj skurjeno navitje motorja, kar pa ne popravlja/previja nihče. Vsaj tako mi pravijo povsod kjer se zanimam.
Vglavnem če se kakšnemu bivšemu lastniku Lagune ta del morebiti kje valja po garaži, pozna koga ki prodaja razbito Laguno po delih, je morebiti na del slučajno uletel pri kakšnem poznanem lokalnem seriserju/avtoelektričarju, pozna koga ki vozi rabljene dele iz tujine,... bodi lepo prošen za pomoč. Vesel bom vsakršne informacije.
Hvala! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
audio_holic
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 13:50 Prispevkov: 329 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 12:00 Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi srečo na kakem avtoodpadu...tam se najde marsikaj, vendar boš moral po vsej verjetnosti sam odmontirat.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 12:13 Naslov sporočila: |
|
|
probaj e-bay _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 12:49 Naslov sporočila: |
|
|
Saj možakar je napisal da je že poskušal srečo na odpadu in ebayu : )
Jaz pa iščem tole, sicer na ebayu se kaj najde, ampak.. iščem v SLO, ker inštrument je treba preizkusit z lastnimi prsti.
http://www.hohner.eu/index.php?628 _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Orpheus999
Pridružen/-a: Pon Maj 2008 9:44 Prispevkov: 127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 14:29 Naslov sporočila: |
|
|
Potem bom pa še jaz skledo pristavil...
Iščem dva kitarska boxa 4x12" Ibanez Toneblaster TB412S(raven) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 14:37 Naslov sporočila: |
|
|
| Orpheus999 je napisal/a: | Potem bom pa še jaz skledo pristavil...
Zakaj pa bi si želel imet to?  _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
hi_musica
Pridružen/-a: Tor Apr 2008 7:17 Prispevkov: 912
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 15:10 Naslov sporočila: |
|
|
VAROVALKE
Hja, jaz imam eno skromno željo, ki navadno ne stane več kot nekaj centov. Gre za avomobilske varovalke, starejšega tipa, možno, da so bile uporabljene tudi v stoenkah in jugotih. So pa cevaste oblike, dolge približno 1,5 cm, prevodnik imajo ob strani.
Kje bi to dobil? Rabim vsaj 4 komade 8A (za dolge in pozicijske luči). Klical sem nekaj avto trgovin, pravijo da se to sicer da dobiti, ampak noben mi ni izdal "skrivnosti" KJE.
Hvala za odgovor!
Vili |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 15:11 Naslov sporočila: |
|
|
| Uf, vem da se nekje valjajo, ampak nimam pojma kje...bom doma pregledal na hitro. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Vinylfan
Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52 Prispevkov: 891 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 15:21 Naslov sporočila: |
|
|
| audiofill je napisal/a: | | že nekaj časa neuspešno iščem rabljen vetilator potniške kabine za osebni avtomobil Renault Laguna, letnik 2000. |
Probaj mogoče še na kakšnem avtomobilskem forumu. Ker vidim, da je na ventilatorju napis Made in Italy, poskušaj priti do informacije, kdo to dela. Zna biti precej ceneje. Pri meni je šel kondenzator klime, ki je stal na servisu ca. 550€. Potem sem pridobil informacijo, da le-te izdeluje firma Vabco (in to za veliko avtomobilskih proizvajalcev). Poiskal sem zastopnika in ga našel celo v Sloveniji. Dobil sem identičen izdelek, ki pa je stal 154€. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01 Prispevkov: 1127 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 16:06 Naslov sporočila: |
|
|
| Te kondenzatorje ventilatorja se da popravit, meni so pri Xsari tudi hoteli nekih 300-400€ za cel kos, potem sem pa našel na forumu uporabnika ki mi je to popravil za nekaj €. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Orpheus999
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 18:14 Naslov sporočila: |
|
|
| Pestilence. je napisal/a: | | Orpheus999 je napisal/a: | Potem bom pa še jaz skledo pristavil...
Zakaj pa bi si želel imet to?  |
Ker igram na 2 half stack-a Ibanez TB100H in bi rad imel predelno steno=) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 18:19 Naslov sporočila: |
|
|
Jooj, saj ma vsak svoj okus, samo ibanezovi osnovni boksi pa so.. No ja.. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Orpheus999
|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 18:54 Naslov sporočila: |
|
|
Potem lahko zrihtaš boxa????
Super |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

|
Objavljeno: Tor Jun 09, 2009 19:01 Naslov sporočila: |
|
|
Ne. Kolikor mi je znano se ne izdelujejo več. Se pa teh boxev večina ljudi otepa, tako da ni vrag da boš kje kakega našel. _________________ Music was my refuge. I could crawl into the space between the notes and curl my back to loneliness. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|