| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
mopedist
Pridružen/-a: Sre Maj 2014 17:45 Prispevkov: 17 Kraj: Vrhnika
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mopedist
|
Objavljeno: Sre Maj 07, 2014 20:39 Naslov sporočila: |
|
|
| Vsak odgovor je dobrodošel. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

Pridružen/-a: Sob Nov 2008 17:47 Prispevkov: 659 Kraj: Ajdovscina
|
Objavljeno: Sre Maj 07, 2014 21:06 Naslov sporočila: |
|
|
| Torej za nekje 500€ receiver zaenkrat in prednje zvočnike? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mopedist
|
Objavljeno: Sre Maj 07, 2014 22:32 Naslov sporočila: |
|
|
| Ja tako nekje lahko do 600, sedaj svetovali so mi tudi integriran ojačevalec, samo nevem. Mogoče bolje receiver ali kako je s kvaliteto zvoka? Glavno mi je da je lep in čist zvok. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mopedist
|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2014 07:10 Naslov sporočila: |
|
|
No to sem rabil, da en pove tako iz nevtralnega stališča. Hvala ti. Te B&W so mi zelo všeč. Ojačevalec bi pa mogoče skoraj raje kupil nov.
A pa lahko recimo ko priklopim na preout deluje woofer aktivni z vso močjo kot bi recimo priklopil na receiver? Kako imate to vi rešeno. A potem povežete ojačevalec na te škatlice ki ponujajo HD in BlueRay povezave in potem na tv? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2014 09:21 Naslov sporočila: |
|
|
| Če hočeš imeti resiver za kino in dober zvok moraš ali imeti res hud resiver ali nekoliko slabši z pre-out izhodom in na ta izhod povezati integrirc ali končno.Subwufer dela na glasnost naravnano iz resiverja in nastavitve na samem wuferju. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2014 09:22 Naslov sporočila: |
|
|
Za 300€ je potem skoraj najbolje da vzameš rabljen receiver.Novega se res ne dobi za ta denar nič pametnega oziroma padeš v tako nizek rang ,da ne bo to to..
Tu je en primer zelo dobrega receiverja med malimi oglasi :
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=11512
Ponudi 350-400€ kar je pomoje realna cena za ta receiver star 6-7let.Nov je bil takrat blizu 2000€
Sem ga imel pred 4-5leti in je res prava zverina med receiverji.Pa malo poglej,če ima vse kar si imel v mislih.
ali pa novejši vendar zvokovno slabši(manj moči itd.)
http://www.audio-kontakt.com/index.php?page=view_ad&id=13438
Pa še nekaj jih je zanimivih med oglasi..
Glede priključitve suba pa ni problema,ker imajo vsi receiverji ločen izhod za AKTIVNI SUB.Tudi večina integrircev ima isto.
Ti pa svetujem,da greš v eno trgovino npr.HarveyNorman v LJ kjer vem,da imajo Klipsch RF-52 zvočnike in poslušaš vidiš od blizu.Za ta denar okrog 400€ je to best buy.Tako,da si vsaj malo ustvariš sliko.
Prepričan sem,da se boš odločil za klipsche čim jih boš slišal.Veliko več basa boš dobil kot pri B&W 685.
Odloči pa se kaj je prioriteta ali ggledanje filmov z nekim surroundom ali poslušanje glasbe..Z malo boljšim 2.1 sistemom je lepše gledat film kot z slabim 5.1
Mene surround sploh ne pritegne in mi je bolje gledat v 2.1 .ZA res pravo doživetje v 5.1 sistemu je treba min. 4000€ pa še to se dela malo  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
aleksander

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JJAB
Pridružen/-a: Sob Apr 2014 0:05 Prispevkov: 197 Kraj: Moon
|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2014 11:46 Naslov sporočila: |
|
|
| CRV je napisal/a: | | Če hočeš imeti resiver za kino in dober zvok moraš ali imeti res hud resiver ali nekoliko slabši z pre-out izhodom in na ta izhod povezati integrirc ali končno.Subwufer dela na glasnost naravnano iz resiverja in nastavitve na samem wuferju. |
Kaj je zate hud receiver? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
Objavljeno: Čet Maj 08, 2014 13:08 Naslov sporočila: |
|
|
| JJAB je napisal/a: | | CRV je napisal/a: | | Če hočeš imeti resiver za kino in dober zvok moraš ali imeti res hud resiver ali nekoliko slabši z pre-out izhodom in na ta izhod povezati integrirc ali končno.Subwufer dela na glasnost naravnano iz resiverja in nastavitve na samem wuferju. |
Kaj je zate hud receiver? |
Govorim od ranga najmanj 1000 eur naprej ali rabljeni od 400-500 eur naprej.Seveda je pa odvisno koliko si zahteven in velikost sobe.Vse to mislim na poslušanje glasbe,ker za gledanje filmov je pa za moje izkušnje potrebno polovoco manj denarja  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
JJAB
Pridružen/-a: Sob Apr 2014 0:05 Prispevkov: 197 Kraj: Moon
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mopedist
|
Objavljeno: Pet Maj 09, 2014 07:23 Naslov sporočila: |
|
|
| Stric prodaja Rotel 930 AX kot nov, a je to boljši ojačevalec kot tisti k sm dau linke, kok pa je to vreden če je dober? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
mopedist
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|