Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Resiver ?
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37
Kraj: Domžale

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 09:43    Naslov sporočila: Resiver ? Odgovori s citatom

Živjo imam resiver sony STR-DE698 in sedaj nove prednje zvočnike Heco victa 700,zdaj bi pa rad našel bolši resiver zaradi poslušanja glasbe na prednjih dveh, ker ta se sam dere in ne da nič kaj preveč basov od sebe. Prosim če mi svetujete,da ne bom kupil podobnega!
http://www.sony.si/product/hcs-home-cinema-receiver/str-de698
http://www.mimovrste.com/artikel/1210039420/par-zvocnikov-heco-victa-700-cesnja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 09:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Preden karkoli zamenjaš, preveri nastavitve zvoka na receiverju. Morda imaš zvok nastavljen na "vocal" ali kakšen podobno procesiran "sound". Malo se poigraj tudi z postavitvijo zvočnikov v prostoru.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
CRV

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hja po navodilih sem našel nastavitve cross over al neki tacga od 40hz do 160hz pa skor nobene razlike ni in ni basov,šele pol čez polovico glasnosti jih mal pride, ker pri tam recimo 30-30 od 74 glasnosti je pa tko kot radiobudilka :roll:Drgač imam pravilno priklopljen na cd izhod z cinch kablom in tudi kabli za zvočnike se mal bolši !http://www.docs.sony.com/release/STRDE698revision.pdf

Nazadnje urejal/a CRV Sre Jun 08, 2011 11:26; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pa si pravilno povezal zvočnike Question
(+) na (+) in (-) na (-)
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
CRV

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:30    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

luka79 je napisal/a:
pa si pravilno povezal zvočnike Question
(+) na (+) in (-) na (-)
Sem preveril ja so pravilno vezani.
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zadeva je čisto enostavna.....receiver je preslaboten.na hitro sem preletel nekaj tovarniških podatkov in se samo nasmehnil.prikazana moč je močno pretirana,kot je to danes v navadi.sploh pa pri sony-u.
Nazaj na vrh
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj si "naštelaval" pri nastavitvah za kretnico!!?? Rolling Eyes
Tu ne rabiš nobene rezne frekvence oz. pusti na "large" in potem naprej.
Live and let live.
Nazaj na vrh
luka79

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Imaš bi-wire kabel, bi-wire povezavo?
Če ni tako potem imaš tisti mostič med terminalom za visoke in terminalom za nizke ferkvence notri?
Če imaš terminala povezana z mostičem, potem ostane le še, da imaš kabel priklopljen na zgornji terminal in ga preklopi na spodnji, nizkotonski terminal. .
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
CRV

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:
zadeva je čisto enostavna.....receiver je preslaboten.na hitro sem preletel nekaj tovarniških podatkov in se samo nasmehnil.prikazana moč je močno pretirana,kot je to danes v navadi.sploh pa pri sony-u.
Če je to to pol ne mora gonit take zvočnike 280w ,kaj predlagaš ? Katerega ?
Nazaj na vrh
CRV

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

luka79 je napisal/a:
Imaš bi-wire kabel, bi-wire povezavo?
Če ni tako potem imaš tisti mostič med terminalom za visoke in terminalom za nizke ferkvence notri?
Če imaš terminala povezana z mostičem, potem ostane le še, da imaš kabel priklopljen na zgornji terminal in ga preklopi na spodnji, nizkotonski terminal. .
Kje to misliš na zvočnikih ? Tam imam na spodnjem + in -
Nazaj na vrh
luka79

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

drago67 je napisal/a:

Nekaj basa mora dat ven četudi vežeš na aiwin mini stolpič 2x 5kW Laughing

CRV: kaj pa kakšno loudnes stikalo, tonske kontrole ipd crap. .to nič ne pomaga?
Nazaj na vrh
CRV

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

berni je napisal/a:
Kaj si "naštelaval" pri nastavitvah za kretnico!!?? Rolling Eyes
Tu ne rabiš nobene rezne frekvence oz. pusti na "large" in potem naprej.
Pri pioneer avtoradio te frekvence precej povdarijo bas ,praviš vse na large ?
Nazaj na vrh
drago67

Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24
Kraj: ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

najbrž je našel stereo nastavitev al kako zdaj že piše . Rolling Eyes
da ne bo tako kot zadnjič ko smo napisali 3 strani na koncu se je pa izkazalo ,da receiver ni bil samo pravilno nastavljen.
podatki o tem receiverju so si pa na nekaterih straneh po svetu zelo različni. Rolling Eyes
Nazaj na vrh
CRV

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

luka79 je napisal/a:
drago67 je napisal/a:

Nekaj basa mora dat ven četudi vežeš na aiwin mini stolpič 2x 5kW Laughing

CRV: kaj pa kakšno loudnes stikalo, tonske kontrole ipd crap. .to nič ne pomaga?
Laudnesa nima,ima pa bass,treble ki so jasno do konca Confused
Nazaj na vrh
CRV

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 08, 2011 12:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

http://www.docs.sony.com/release/STRDE698revision.pdf

Tuki so navodila Confused
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Domači kino Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Stran 1 od 5

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu