| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
CRV

Pridružen/-a: Sre Jun 2011 9:37 Prispevkov: 342 Kraj: Domžale
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23 Prispevkov: 2801 Kraj: Ruše
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 09:55 Naslov sporočila: |
|
|
Preden karkoli zamenjaš, preveri nastavitve zvoka na receiverju. Morda imaš zvok nastavljen na "vocal" ali kakšen podobno procesiran "sound". Malo se poigraj tudi z postavitvijo zvočnikov v prostoru. _________________ Cenite to kar imate in stremite k boljšemu! To je moj recept za zadovoljstvo.
Audiohedonist |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:16 Naslov sporočila: |
|
|
Hja po navodilih sem našel nastavitve cross over al neki tacga od 40hz do 160hz pa skor nobene razlike ni in ni basov,šele pol čez polovico glasnosti jih mal pride, ker pri tam recimo 30-30 od 74 glasnosti je pa tko kot radiobudilka :roll:Drgač imam pravilno priklopljen na cd izhod z cinch kablom in tudi kabli za zvočnike se mal bolši !http://www.docs.sony.com/release/STRDE698revision.pdf
Nazadnje urejal/a CRV Sre Jun 08, 2011 11:26; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36 Prispevkov: 1012 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:25 Naslov sporočila: |
|
|
pa si pravilno povezal zvočnike
(+) na (+) in (-) na (-) _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:30 Naslov sporočila: |
|
|
| luka79 je napisal/a: | pa si pravilno povezal zvočnike
(+) na (+) in (-) na (-) | Sem preveril ja so pravilno vezani. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:45 Naslov sporočila: |
|
|
| zadeva je čisto enostavna.....receiver je preslaboten.na hitro sem preletel nekaj tovarniških podatkov in se samo nasmehnil.prikazana moč je močno pretirana,kot je to danes v navadi.sploh pa pri sony-u. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
berni

Pridružen/-a: Pon Jan 2010 11:49 Prispevkov: 1408 Kraj: maribor
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:49 Naslov sporočila: |
|
|
Kaj si "naštelaval" pri nastavitvah za kretnico!!??
Tu ne rabiš nobene rezne frekvence oz. pusti na "large" in potem naprej. _________________ Lp
Bernard
--------------
Live and let live. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:53 Naslov sporočila: |
|
|
Imaš bi-wire kabel, bi-wire povezavo?
Če ni tako potem imaš tisti mostič med terminalom za visoke in terminalom za nizke ferkvence notri?
Če imaš terminala povezana z mostičem, potem ostane le še, da imaš kabel priklopljen na zgornji terminal in ga preklopi na spodnji, nizkotonski terminal. . _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:53 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | | zadeva je čisto enostavna.....receiver je preslaboten.na hitro sem preletel nekaj tovarniških podatkov in se samo nasmehnil.prikazana moč je močno pretirana,kot je to danes v navadi.sploh pa pri sony-u. | Če je to to pol ne mora gonit take zvočnike 280w ,kaj predlagaš ? Katerega ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:55 Naslov sporočila: |
|
|
| luka79 je napisal/a: | Imaš bi-wire kabel, bi-wire povezavo?
Če ni tako potem imaš tisti mostič med terminalom za visoke in terminalom za nizke ferkvence notri?
Če imaš terminala povezana z mostičem, potem ostane le še, da imaš kabel priklopljen na zgornji terminal in ga preklopi na spodnji, nizkotonski terminal. . | Kje to misliš na zvočnikih ? Tam imam na spodnjem + in - |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
luka79

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:57 Naslov sporočila: |
|
|
| drago67 je napisal/a: | | zadeva je čisto enostavna.....receiver je preslaboten.na hitro sem preletel nekaj tovarniških podatkov in se samo nasmehnil.prikazana moč je močno pretirana,kot je to danes v navadi.sploh pa pri sony-u. |
Nekaj basa mora dat ven četudi vežeš na aiwin mini stolpič 2x 5kW
CRV: kaj pa kakšno loudnes stikalo, tonske kontrole ipd crap. .to nič ne pomaga? _________________ My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:58 Naslov sporočila: |
|
|
| berni je napisal/a: | Kaj si "naštelaval" pri nastavitvah za kretnico!!??
Tu ne rabiš nobene rezne frekvence oz. pusti na "large" in potem naprej. | Pri pioneer avtoradio te frekvence precej povdarijo bas ,praviš vse na large ? |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
drago67
Pridružen/-a: Čet Okt 2008 19:24 Prispevkov: 1094 Kraj: ljubljana
|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:59 Naslov sporočila: |
|
|
najbrž je našel stereo nastavitev al kako zdaj že piše .
da ne bo tako kot zadnjič ko smo napisali 3 strani na koncu se je pa izkazalo ,da receiver ni bil samo pravilno nastavljen.
podatki o tem receiverju so si pa na nekaterih straneh po svetu zelo različni.  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

|
Objavljeno: Sre Jun 08, 2011 11:59 Naslov sporočila: |
|
|
| luka79 je napisal/a: | | drago67 je napisal/a: | | zadeva je čisto enostavna.....receiver je preslaboten.na hitro sem preletel nekaj tovarniških podatkov in se samo nasmehnil.prikazana moč je močno pretirana,kot je to danes v navadi.sploh pa pri sony-u. |
Nekaj basa mora dat ven četudi vežeš na aiwin mini stolpič 2x 5kW
CRV: kaj pa kakšno loudnes stikalo, tonske kontrole ipd crap. .to nič ne pomaga? | Laudnesa nima,ima pa bass,treble ki so jasno do konca  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
CRV

|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|