Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Technomarket v Ljubljani zaprl svoja vrata
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Jaki

Pridružen/-a: Pet Okt 2010 18:22
Kraj: Moravče

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 12:11    Naslov sporočila: Technomarket v Ljubljani zaprl svoja vrata Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

torej Technomarket v Ljubljani je zaprl svoja vrata, ne vem ali za vedno ali samo začasno.
Problem je, da sem pred časom kupil izdelek ( bil je v akciji ), ga tudi plačal in se tam zmenil, da ga lahko pridem na kasnejši datum iskat, ker je bil problem z prevozom.
Situacija je sedaj taka, da ne morem priti do izdelka. Ker na mail in telefon se nihče ne javla, ko sem šel danes osebno tja, ni bilo nikogar.

Torej bi bil zelo hvaležen, če bi kdo svetoval kaj naj naredim, da bom prišel do svojega izdelka. Na koga se naj obrnem oziroma, če kdo pozna koga in podobno.

Najlepša hvala.

Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
gerchy

Pridružen/-a: Pon Sep 2008 10:43
Kraj: 01

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 12:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

... govorilo se je o stečaju.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34
Kraj: Škofja Loka

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 14:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kaj pa če poskušaš poklicat še v kakšno drugo poslovalnico?
pasuljaris

Pridružen/-a: Pet Apr 2009 22:13
Kraj: maribor

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 14:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pokliči tržnega inšpektorja. Evil or Very Mad
MAre007

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 15:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

pasuljaris je napisal/a:
Pokliči tržnega inšpektorja. Evil or Very Mad

Jaki,

zelo verjetno bi obisk inšpektorja res pomagal, čeprav formalno za reševanje konkretne težave po veljavnih zakonih ni pristojen. Vendar je družba K&K ELEKTRONIKA D.O.O. na žalost že v stečaju! Lahko pa vseeno poskusiš poklicati dežurnega v Ljubljani na tel. 01/ 420-4810.

Glede na to, da si proizvod že plačal (imaš račun ki to dokazuje) oz. po domače je proizvod tvoj, samo nahaja se v njihovih prostorih, bi na tvojem mestu na vse možne načine (telefon, fax, e-mail,..) poskušal navezati stik z nekom od zaposlenih, jim na kratko razložil situacijo in se zmenil za prevzem tvojega izdelka.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
robba22

Pridružen/-a: Tor Okt 2010 13:25

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 15:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A mogoče kdo kaj ve kako je potem z garancijo? Kdo ti potem krije stroške servisa, če je z napravo kaj narobe?
Nazaj na vrh
MAre007

Pridružen/-a: Čet Dec 2010 10:23

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 16:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

robba22 je napisal/a:
A mogoče kdo kaj ve kako je potem z garancijo? Kdo ti potem krije stroške servisa, če je z napravo kaj narobe?

Če je firma, ki je v stečaju tudi garant, potem garanta več ni, razen če neka druga firma prevzame garancijske obveznosti. Torej, če garant crkne, crkne tudi garancija. Na žalost. Lahko pa kot upnik uveljavljaš svoj delež v stečajni masi ...

Več preberi, kako je bilo v primeru Cominga: http://www.zps.si/svetovanje-in-zakonodaja/trgovina-ostalo/pri-kom-uveljavljati-garancijo-v-primeru-stecaja.html

Pa še to. Kdo je dejanski garant piše na garancijskem listu in prepričan sem, da v večini primerov izdelkov iz Technomarketa to ni družba K&K ELEKTRONIKA D.O.O. ki je šla v stečaj, ampak so večji zastopniki, ki so še "živi". Smile
Nazaj na vrh
before

Pridružen/-a: Pon Maj 2008 19:23
Kraj: Ruše

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 16:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

robba22 je napisal/a:

Mislim, da je vprašanje garancije v tem primeru nepomembno, ali pa vsaj manj pomembno. Človek bo lahko srečen, če bo svoje blago sploh dobil.

Audiohedonist
Nazaj na vrh
SCHalko

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 16:49
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kolikor jaz vem, blagovna znamka Tehnomarket ostaja na slo. trgu. Artikle bo tržilo drugo podjetje, ki je menda že ustanovljeno...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
igorm

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:33
Kraj: Obala

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 21:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Lahko da bo druga firma. Samo najprej bodo morali poravnati pufe za najem prostorov, baje so Tušu dolžni za več kot leto dni najema... Tuš je baje tudi vložil predlog za stečaj. To pa glede velikih kvadratur njihovih trgovin ne bo malo. Da ne govorim o tem, da so trgovine obubožane z robo in bi jih bilo treba napolniti.
Nazaj na vrh
luka79

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 15:36

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 21:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

probaj dobiti telefon ali lokacijo skladišča tehnomarketa. .najbrž so morali artikle kam shraniti oz. jih skladiščiti.

pomojem ne boš nikoli več plačane robe pustil ležati v prodajalni do drugega tedna.

vsekakor veliko uspeha pri reševanju problema.
My leader told me to jump in the river. .The river was deep and the weather was winter. .After a sailer very kindly saved me, my leader told me, you'd better take it easy. .I took it so easy my leader called me lazy!
Nazaj na vrh
bebetka

Pridružen/-a: Pet Mar 2011 11:30
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Pet Mar 25, 2011 11:35    Naslov sporočila: Re: Technomarket v Ljubljani zaprl svoja vrata Odgovori s citatom

Jaki je napisal/a:
Pozdravljeni,

torej Technomarket v Ljubljani je zaprl svoja vrata, ne vem ali za vedno ali samo začasno.
Problem je, da sem pred časom kupil izdelek ( bil je v akciji ), ga tudi plačal in se tam zmenil, da ga lahko pridem na kasnejši datum iskat, ker je bil problem z prevozom.
Situacija je sedaj taka, da ne morem priti do izdelka. Ker na mail in telefon se nihče ne javla, ko sem šel danes osebno tja, ni bilo nikogar.

Torej bi bil zelo hvaležen, če bi kdo svetoval kaj naj naredim, da bom prišel do svojega izdelka. Na koga se naj obrnem oziroma, če kdo pozna koga in podobno.

Najlepša hvala.

Lp
Živjo! Po preverjenih informacijah (kolegica dela tam) ti lahko povem, da so zaposleni danes na delovnem mestu (25.03.) in takoj šibaj tja in vzemi svojo robo, drugače se boš pod nosom obrisal, kolikor poznam situacijo! Sicer je zaprto in bo tudi še naprej zaprto (stečaj), ampak kar pojdi zadaj kjer imajo skladišče in zvoni, dokler ti ne odprejo. Drugače pa počakaj tam, ker pri skladišču hodijo ven kadit, tako da boš sigurno na kakšnega naletel! Upam, da boš dobil izdelek! Lp!
Nazaj na vrh
Jaki

Pridružen/-a: Pet Okt 2010 18:22
Kraj: Moravče

PrispevekObjavljeno: Sob Mar 26, 2011 08:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Najprej hvala vsem za nasvete in pomoč.

@bebetka

na žalost včeraj, zaradi težav z internetno povezavo, nisem mogel priti na forum, tako da sem šele sedaj videl tvoje sporočilo.
Bi lahko kolegico vprašal, kdaj bodo odprli trgovino in kdaj bo razprodaja?
Ali so danes tudi tam?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
HIFRIK

Pridružen/-a: Tor Feb 2009 20:40
Kraj: M.Sobota

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 28, 2011 17:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes v tehnomarketu MS bila razprodaja -50% na vse!!!

Sam nisem pristaš "hoferotvoritev", "sezonskihrazprodaj" ipd. samo me je pa firbec matral ... in sem šel pogledat...

mislim, slika taprava ... folka ko mravel ... pa kupi tudi če ne rabi...
po drugi strani se pa "ubogi" prekmurčki jokajo, kao kriza, ni denarja, socialno je že dolgo "under siege"

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Malo off topic, samo ne morem da ne bi...

Drugače pa ni bilo več nič pametnega za kupit, razen kakšnih baterij, dvd-jev, BD playerjev in še en par Klipsch Rf-52 Razz

R.I.P. Technomarket
robba22

Pridružen/-a: Tor Okt 2010 13:25

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 28, 2011 17:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

MAre007 je napisal/a:

Če je firma, ki je v stečaju tudi garant, potem garanta več ni, razen če neka druga firma prevzame garancijske obveznosti. Torej, če garant crkne, crkne tudi garancija. Na žalost. Lahko pa kot upnik uveljavljaš svoj delež v stečajni masi ...

Več preberi, kako je bilo v primeru Cominga: http://www.zps.si/svetovanje-in-zakonodaja/trgovina-ostalo/pri-kom-uveljavljati-garancijo-v-primeru-stecaja.html

Pa še to. Kdo je dejanski garant piše na garancijskem listu in prepričan sem, da v večini primerov izdelkov iz Technomarketa to ni družba K&K ELEKTRONIKA D.O.O. ki je šla v stečaj, ampak so večji zastopniki, ki so še "živi". Smile

Hvala za odgovor. Pred nekaj meseci sem tam kupil feršeterker in sem vzel še Technomarket dodatno 3-letno garancijo. Če bi slučajno kaj crknilo zgleda, da ne bo nič iz te garancije. Sicer pa če bo ta Yamaha delala tako kot prejšnja potem se ni za bat.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> Ostalo Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu