Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Nakup prvih zvočnikov z ojačevalcem
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matt99

Pridružen/-a: Tor Mar 2015 17:28
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2015 09:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja to sem opazil da se prodajajo na ak, Samo nisem vedel kaj to tocno pomeni.
Ce tale Harman kardon poganja advent new loudspeaker ga z veseljem vzamem.
Je moc res samo 30w na 8ohmih, ker to je bolj svoh.
Da imam malo predstave, s katerimi novimi ojacevalci se lahko primerja tale kardon?

Verjetno bi nove monitor bx2 le s tezavo poganjal.
LP in hvala za odgovore.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2015 10:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

CASTOR je napisal/a:
Se bodo vsuli poznavalci, ma imaš Advente za 300€. Dokler ne prideš na nivo nekaj jurjev za komponento, si problem rešil. Kakšen ojačevalec na njih? Edini zvočnik v moji karieri, ki ni zbutal ojačevalca.

qua siliš prodajat te Advente...še žal ti bo....300 euriča ti ne bo spremenilo nič v življenju...
habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2015 11:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

matt99 je napisal/a:
Da imam malo predstave, s katerimi novimi ojacevalci se lahko primerja tale kardon?

LP in hvala za odgovore.

Monitor Audio so lahki za poganjat, 91db, 6"..., z lahko bo šlo
Nazaj na vrh
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2015 11:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
CASTOR je napisal/a:
Se bodo vsuli poznavalci, ma imaš Advente za 300€. Dokler ne prideš na nivo nekaj jurjev za komponento, si problem rešil. Kakšen ojačevalec na njih? Edini zvočnik v moji karieri, ki ni zbutal ojačevalca.

qua siliš prodajat te Advente...še žal ti bo....300 euriča ti ne bo spremenilo nič v življenju...

Bom še malo "dvignil pritisk" kot Dario Diviacchi ter upal, da gremo še kdaj skupaj na pivo. Zvočniki niso od @castorja temveč od prijatelja. @castor je samo "posrednik pri prodaji vintage HiFi-ja" ali po domače "avdio diler". To je to kar @ambasador najbolj očita drugim. @ambasador pa ob prodaji samo "podaja svoja mnenja".

@castor + @ambasador vabljena na pivo!
fjaka

Pridružen/-a: Sre Maj 2008 17:04

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2015 13:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nek_do je napisal/a:
fjaka je napisal/a:
CASTOR je napisal/a:

Bom še malo "dvignil pritisk" kot Dario Diviacchi ter upal, da gremo še kdaj skupaj na pivo. Zvočniki niso od @castorja temveč od prijatelja. @castor je samo "posrednik pri prodaji vintage HiFi-ja" ali po domače "avdio diler". To je to kar @ambasador najbolj očita drugim. @ambasador pa ob prodaji samo "podaja svoja mnenja".

kaj pa jaz?...a naj bom žejen?...zdaj bom enega odprl...iz inata...
nek_do

Pridružen/-a: Čet Okt 2009 21:22

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2015 15:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

fjaka je napisal/a:
nek_do je napisal/a:
fjaka je napisal/a:
CASTOR je napisal/a:

kaj pa jaz?...a naj bom žejen?...zdaj bom enega odprl...iz inata...

Ma ti imaš itak "stalno povabilo" po novem na "kvadrofonsko pivo". Da pa bo še tukaj malo povleklo na seks se od spredaj ....... prva generacija in od zadaj druga.

Sem se pa malo zbal, da "primorska naveza" po novem ni skregana z mano pa sem jo moral posebej povabit.

habo66

Pridružen/-a: Čet Maj 2010 18:01
Kraj: Lenart

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2015 15:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

habo66 je napisal/a:
matt99 je napisal/a:

LP in hvala za odgovore.

Monitor Audio so lahki za poganjat, 91db, 6"..., z lahkoto bo šlo
Nazaj na vrh
matt99

Pridružen/-a: Tor Mar 2015 17:28
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 01, 2015 16:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Videl sem še tele zvočnike, jih prodaja tukaj na audiokontaktu in na bolhi:
http://www.bolha.com/avdio-in-video/avdio/zvocniki/dvosistemski-zvocniki/zvocniki-snell-type-k-ii-ugodno-1297403021.html?aclct=1427280316

Bi pasal zraven harman kardon hk610 ojačevalec.
Kaj pa cena, je vredu za zvočnike?
Nazaj na vrh
steel

Pridružen/-a: Ned Nov 2013 1:56
Kraj: Jesenice

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 03, 2015 16:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pred leti sem kupil ojačevalec Technics SU-VZ220 in zvočnike Jamo D115. Nič kaj posebnega, vendar me je vedno motilo pomankanje "basov", dobesedno je bil zvok plehnat. Sedaj po dolgih letih imam priložnost oživeti svoj audio sistem in me zanima ali je kaj od obsoječega vredno obdržati ali pa vse kupiti na novo, kot je naslovljena tema?
Nazaj na vrh
benma

Pridružen/-a: Ned Jan 2011 17:12
Kraj: Kamnica

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 03, 2015 22:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ta Technics ni ravno neki silak. To se vidi že iz njegove teže (6 kg).
Nazaj na vrh
blazheny

Pridružen/-a: Pon Mar 2011 0:50
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 03, 2015 23:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ti zvočniki so za v smeti. Predlani sem se igral z nečim takim, ko sem dobil navodilo naj ozvočim lokalne aerobičarke. Na koncu so mi v rokah ostale preperele membrane, aerobičarke pa so potem migale na en star filipsov stolp. Pa še niti niso tako slabo zgledali (zvočniki, pustimo aerobičarke). Smile

Ker pa so en čas vseeno igrali, in ker ko so igrali neke posebne mršavosti na basu nisem zaznal, bi sklepal, da je glavni krivec za plehnat zvok ta tvoj Tehniks (ne vem sicer kaj maš gor priklopljenega - mršavo je lahko tudi zaradi kakšnega poceni cede plejerja). Zatorej v smeti tudi z njim.

Robe je na trgu preveč, da bi se splačalo zaj* s takimi jajci.
Nazaj na vrh
CASTOR

Pridružen/-a: Pet Okt 2008 16:18
Kraj: KOZINA

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 04, 2015 16:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

qua siliš prodajat te Advente...še žal ti bo....300 euriča ti ne bo spremenilo nič v življenju..

Saj ne silim jaz, niso moji. Študiram pa, da bi jih res vzel in spravil na podstrešje za vnuke.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Telefon: 041722387
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu