| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
AUDIOEXPERT
Pridružen/-a: Sre Maj 2008 15:50 Prispevkov: 407 Kraj: CELJE
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

Pridružen/-a: Sob Mar 2008 9:01 Prispevkov: 1380 Kraj: Zgornja Besnica
|
Objavljeno: Čet Jun 26, 2008 21:59 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Ob pregledovanju tega vodiča sem se spomnil na stare dobre čase. Ambasada, Valkana, Fort Borignon, Ibiza...
Bi blo fajn kaksn open air narest, imamo v klubski sobi se Technicse, Pioneerjeve 100tke. Imam doma se kar nekaj vinilk a la Paul Van Dyk, se stari Da Hool se najde, he he.....
Elektronska scena je zakon:)
Have a nice Day
Matt _________________ MUSIC IS THE KEY |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
|
Objavljeno: Pet Jun 27, 2008 09:21 Naslov sporočila: |
|
|
Ko sem videl koliko podzvrsti ima npr.house,sem bil zelo presenečen.
Najboljše pri tem vodiču je,da ti odigra zelo znan komad,da sploh vidiš,kako tdoločena podzvrst zveni ! _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Pet Jun 27, 2008 10:56 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, ampak je tudi kar nekaj komadov, ki ne ustrezajo cisto omenjenemu slogu. Drugace pa ja, velik je "odtenkov". Zanimivo je, da toliko "audiofilov" ne mara elektronske muske. 3/4 nekej na jazz in podobno. In pazi zdej to, sem violinist, ki ima doma Technicse, plate Bacha, Paul Van Dyk-a in se s HI-FI-jem se ukvarjam, marsikomu se to zdi skregano z logiko, hehe:)
Have a nice Day
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
|
Objavljeno: Pet Jun 27, 2008 13:40 Naslov sporočila: |
|
|
Meni se to zdi cool,elektronska glasba ima energijo.
Ni ga lepšega feelinga ,ko začnejo basi"pumpati".Kar kurja koža mi gre po telesu.
Osebno imam rad ooogromno basa!
Včasih sem bil DJ in sem imel svoj club(SARATOGA CLUB) in tudi mene včasih zagrabi nostalgija ,tako kot tebe !
Zadnjič sem bil na enem avtoshowu v Ajdovščini in sem bil v Clubu Vertigo !
Ko začne pumpati basswall s 44 x 15" basi..... Nisem mogel dihati !  _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
trancedeejay Site Admin

|
Objavljeno: Pet Jun 27, 2008 14:00 Naslov sporočila: |
|
|
HI
Mene pa sploh ne impresionirajo basi, bolj me impresionira kombinacija melodij, kaksen progressive, Ibiza trance. Zadnje čase veliko video posnetkov kombiniram z elektronsko glasbo, na koncu izpade zelo profi in podlaga na mestu, človeka kar kakšna solzica zalije. Kakšno žaganje brez kakršnekoli teme se mi pa ne zdi kreativno. Zadnji moj video z morja je kar malo Ibiza style, kjer je na vsake 10-15minut kaksen del videa kot videospot...vglavnem, kot pravmi - MUSIC IS THE KEY!!!
Have a nice Day
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
AUDIOEXPERT
|
Objavljeno: Pet Jun 27, 2008 14:23 Naslov sporočila: |
|
|
Nisi razumel kaj sem hotel povedati ali pa sem narobe napisal ! Normalno da je melodika pomembna,hotel sem reči,da me prevzame energija,ko začnejo basi basirati ! Prazno nabijanje basov,je kot da te nekdo s kladivom tolče po glavi !
Skratka vsega mora biti pravšnja mera ! _________________ TRGOVINA AUDIOEXPERT V CELJU !
www.audioexpert.si |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
robba22

Pridružen/-a: Tor Okt 2010 13:25 Prispevkov: 38 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Jan 22, 2011 00:12 Naslov sporočila: |
|
|
| Komad mora imeti drive, vsaj pri meni je tako. Bas linija te mora peljati. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|