Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Squeezebox tema
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 140, 141, 142  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 09, 2009 10:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pestilence. je napisal/a:
http://www.roku.com/products_soundbridge.php

Ena alternativa.

No, to je event. za tiste, ki nimajo Squeeza, vendar ne vidim ali podipira FLAC. Verjetno ne.

Sicer pa je WD kar v redu jaz imam skoraj že eno leto en zunanji Firewire (ki je presenetljivo hrupen) in enega USB WD-ja, ki mi zaenkrat nista padla, ampak delujeta/vandar na Macu ne SOdelujeta brezhibno . Wink
Mene pa bolj zanima NAS varianta, če je takšne sploh pri nas za kupit v ugodnejši varianti.
knap

Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49
Kraj: MIKLAVŽ

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 09, 2009 14:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

nas ni poceni

je pa drugače precej popularen qnap ts 209, ts 409

http://www.omo7.com/index.php?kat=2

pa tudi thecus nas-e lahko pogledaš

zanimiv članek na to temo:

http://www.monitor.si/clanek/prostora-je-vedno-premalo/
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Viktor

Pridružen/-a: Čet Maj 2008 13:18

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 10, 2009 02:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne poceni,
vendar omogoča uživanje v glazbi brez računalnika. (SB3 lastniki)
Mislim da ni tako predrag. Vem da ga do pred kratkim ni bilo za kupit pri nas, ampak le preko eBaya.

Hvala Knap
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 10, 2009 07:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

če se odličaš za nas z dvema diskoma potem bi morda lahko počakal na nov model
qnap ts-219

http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=113

http://www.tomshardware.co.uk/qnap-nas-storage,news-30701.html

lp
Nazaj na vrh
Numb

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 16:01

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 22, 2009 07:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Me je Alenvprekršku spomnil da mi Duet ne dela že dva tedna, enostavno ne dobim nikogar da bi mi pomagal.
Problem je pri routeju ker se tudi z nobeno drugo napravo ne morem skonektat v omrežje.
Sam se pregledal vse nastavitve routerja, sprobal gesla in ostalo kar je bilo v moji moči, pa nič.

Je pa računalnik moje drage normalno povezan na brezžično omrežje, karkoli drugega novega pa zavrne.

Ko se pa spuščam v branje forumov in raznih pomoči mi je pa to kar berem španska vas.

Any help?
Nazaj na vrh
Soundfreak

Pridružen/-a: Tor Sep 2008 14:38
Kraj: Okolica Ribnice

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 22, 2009 07:59    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

@Numb
Imam podpben problem z ruterjem. Noče mi konektat 2 prenosnika istočasno na net! Z enim (eden ali drugi) pa ni težav. Izklopi prenosnik in poskusi, če se ti samo Duet poveže na wireless. Kakšen router pa maš? Moj je D-link.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Numb

PrispevekObjavljeno: Sre Apr 22, 2009 08:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Netgear, katerega sem dobil poleg pri Ljubljanskem kablu.

Drugače dela odlično.

Bojim se izklopit notesnik, ker me skrbi da gesla ne vem Confused ker se on avtomatsko povee. Ker predčasom je bil povezan ta in od sosede, potem smo pa na sosedinem nekaj štimali in od takrat naprej se mi zdi da se nobena naprava ne poveže več.

Nastavljali smo pa takrat po navodilih nekega računalničarja.

Pomoje je samo kaj za odkljukat... Laughing

In tudi kolega se je prej že konektal z mobilcem brez problema, in to z dvema različnima.
Nazaj na vrh
dr.sah

Pridružen/-a: Sob Sep 2008 21:41
Kraj: LJUBLJANA

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 23, 2009 20:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

še en nas:

http://www.excito.com/
Nazaj na vrh
ciro

Pridružen/-a: Sre Dec 2008 0:46
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 24, 2009 00:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Numb je napisal/a:
Me je Alenvprekršku spomnil da mi Duet ne dela že dva tedna, enostavno ne dobim nikogar da bi mi pomagal.
Problem je pri routeju ker se tudi z nobeno drugo napravo ne morem skonektat v omrežje.
Sam se pregledal vse nastavitve routerja, sprobal gesla in ostalo kar je bilo v moji moči, pa nič.

Je pa računalnik moje drage normalno povezan na brezžično omrežje, karkoli drugega novega pa zavrne.

Ko se pa spuščam v branje forumov in raznih pomoči mi je pa to kar berem španska vas.

Any help?

Prvo poglej ali imaš nastavljen dinamično dodeljevanje IP naslovov - DHCP server. Če da, mora dovoljevati priključitev najmanj toliko naprav, kot jih želiš priključiti - nekje vpišeš največje možno število IP naslovov (Maximum Number of DHCP Users ali kaj podobnega).
Lahko da je nastavljeno fiksno IP dodeljevanje - nove naprave moraš dodati ročno => nastavi router na DHCP.
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 24, 2009 07:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jaz imam linksys wrt 54gl in sem dueta v prvem poizkusu uspešno priklopil na pc...o.s. je win. vista

si morda kaj študiral barve ki se ti prikazujejo na duetu, vsaka barva nekaj pomeni

lp
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 24, 2009 07:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kakšna barva? Confused

Bom probal glede količine IP-jev, je precej logično lahko da so mi naštimali tako da se mi še kdo ne prijavi gor, hvala.
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 24, 2009 09:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

poglej v

http://www.slimdevices.com/documentation/WEB_Duet_User_Guide_EN.pdf

“Appendix B: Squeezebox Receiver Color Codes.”

stran 27, 28
lp
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 24, 2009 09:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Meni svetijo normalno "bright", ampak meni se itak že pri prvem koraku zalomi.
Nazaj na vrh
knap

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 24, 2009 10:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

in kaj točno je ta prvi korak?

sicer pa imam jaz hibrid povezavo, torej receiver je z kablom povezan na pc, kontroler pa preko routerja

lp
Nazaj na vrh
Numb

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 24, 2009 10:19    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja prižgen ga, in potem dam connect, "kot prvi korak v navodilih" in napiše "cannot connect" in to je to.

Potemsem se pa spravil na router, kjer se je tudi vse končalo.

Lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 140, 141, 142  Naslednja
Stran 22 od 142

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu