Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Ozvocenje manjsega lokala
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
oilpower

Pridružen/-a: Sob Sep 2012 2:13
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 21, 2013 22:03    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

trancedeejay je napisal/a:
vrtijo pa ambiental glasbo.

Uh! Tole je pa sploh nekaj "najboljšega" Mad . "Ambientalna glasba", pa kdo se je spomnil to s****e?? Rolling Eyes
Sicer se pa strinjam, da lahko vsak v svojem lokalu predvaja karkoli že želi in kakšne goste želi imeti.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Vinylfan

Pridružen/-a: Sob Mar 2009 23:52

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 22, 2013 10:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Samo nekaterim audiofilom pa res odpika varovalko, če ja kaj v nasprotju z njihovo predstavo o muziki... Žalostno...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
oilpower

Pridružen/-a: Sob Sep 2012 2:13

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 26, 2013 20:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

A tole slučajno name leti? He he. Bolj, kot audiofil sem ljubitelj glasbe, dobre glasbe, ki mi je všeč. Seveda so okusi različni in vsaka glasba je za nekoga dobra za drugega pa totalno s****e. Sicer pa obstaja resnično samo ena zvrst "glasbe", ki mi res odpika varovalko in jo nočem niti slučajno poslušati in ne sprejmem nikakršnih kompromisov ampak to ni ta tako imenovana "ambientalna glasba", ki vseeno ni tako grozna, da nebi mogel potrpeti kadar pridem v kakšen tak lokal kjer jo predvajajo, mi pa vseeno rahlo kable pregreje Wink
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.audio-kontakt.com forumu -> HI-FI Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu