| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
jenx
Pridružen/-a: Tor Jan 2009 17:43 Prispevkov: 24 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Čet Mar 26, 2009 13:46 Naslov sporočila: Klipsch + Onkyo 876 |
|
|
Zdravo!
Evo, nekaj časa nazaj sem pisal o nakupu sistema, zdaj imam pa nekaj delov že doma in lahko malo poročam
Onkyo TX-SR876 receiver sem dobil pred nekaj dnevi, včeraj pa še 2 Klipscha RF-82 in Playstation 3. Klipsche RC-62, RS-52 in RW-12d še čakam, seveda pa sem že priklopil receiver, fronta in Playstation3 .
Zvočnika sta odigrala nekaj mp3jev preko Playstationa, malo filma in pa HD koncert preko wirelessa in moram reči, da sta mi zelo všeč. Zanima me samo, kako dolgo priporočate, da zvočniki igrajo na neki normalni glasnosti, preden se jih lahko da bolj na glas? Od včeraj zvečer igra gor radio
Glede video upscalinga na receiverju moram reči, da sem se včeraj malo igral po nastavitvah in malo primerjal sliko (TV je LG 50PG6000). Dal sem DVD v Playstation 3, na katerem je izklopljen video upscaling, in nekje v filmu ustavil sliko. Nato sem na receiverju spreminjal video signal iz pass-through na upscalano verzijo. Sicer bom stvar še malo bolj preveril, a na prvi pogled se mi zdi razlika kar opazna. Malo bolj bom pregledal še sliko v gibanju, a se mi je že still zdel boljši. Bom podrobnejša opažanja sporočil kasneje.
Playstation 3 je tudi precej dobra reč. V pol urce je že predvajal HD preko wirelessa (TVersity), sicer sem moral kar nekaj pogooglati, da sem vse usposobil (wireless preko routerja, DMZ, razni errorji), vse skupaj pa ni problem, če si pismen
Kabli pa so neki navadni HDMI za ps3-receiver-TV (30€ za 2 kabla - 1,5m in 3m), za zvočnike pa QED Original.
Ko dobim še preostale zvočnike, vse skupaj postavim, povežem in poslikam. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Pestilence.

Pridružen/-a: Tor Maj 2008 10:34 Prispevkov: 2585 Kraj: Škofja Loka
|
Objavljeno: Čet Mar 26, 2009 13:55 Naslov sporočila: |
|
|
| Jaz sem svoje zvočnike cca 48ur predvajal bol potiho. Ampak mislim da ni krize če daš takoj na začetku bolj na glas, le da glasno poslušanje ne traja pre dolgo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
knap
Pridružen/-a: Čet Sep 2008 7:49 Prispevkov: 1264 Kraj: MIKLAVŽ
|
Objavljeno: Čet Mar 26, 2009 14:57 Naslov sporočila: |
|
|
jaz sem moje monitor audio silver rs pazil cca. 150 ur
lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
robibrk
Pridružen/-a: Pet Maj 2009 18:32 Prispevkov: 39 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Pon Maj 04, 2009 19:49 Naslov sporočila: |
|
|
| Prosim, poročaj kako se obnesejo tile Klipscha RF-82 zvočniki. Sam jih imam namen obesit na Harman/Kardon 255. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|